insaallah en kisa zamanda gelir senin transfer ne zaman cnmyok tatlım ya bazıların geçikiyormuş kötü düşünme öyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insaallah en kisa zamanda gelir senin transfer ne zaman cnmyok tatlım ya bazıların geçikiyormuş kötü düşünme öyle
Canım en erken eylül deinsaallah en kisa zamanda gelir senin transfer ne zaman cnm
Senin yine benden 4 gün eksiğin var Şansın var haberar et olursan ☺aynen cnm bende oylee bigun soruyorlar sen uyice sistinmi diyee yakinda patlican dedim cok kotuyum yaa bas donmeside basladi aksam uzeri napsak bilemedim ben olim diye sogan suyu ictim maydonoz suyu ictim hic fayda etmedi
senin niye ertelendi yada kacinci denemen cnmCanım en erken eylül de
ohss riskim var tatlım bir de pgt den zaten 3 haftada geliyor sonuçsenin niye ertelendi yada kacinci denemen cnm
hemsireyle konustum 15 gunu gecerse haber et dedi
anladim cnm hayirlisi olsun insaallahohss riskim var tatlım bir de pgt den zaten 3 haftada geliyor sonuç
amin cnmanladim cnm hayirlisi olsun insaallah
Canım benimde 28 Nisan'da yumurta toplama islemi yapıldı bugün beşinci gün ve adet oldum aynı durumları yaşamışız benimde progestorondan dolayı dondurma işlemi yapılacak birbirimize bilgi verelim süreç hakkındaArkadaşlar merhaba. Uzun zaman olmuş kimse biseu yazmayali ama yine de sormak istedim. Opu işlemi mart ayında yapıldı. Progesteron yüksek çıktığı için doktor donduralim. Değer düşsün ondan sonra yapalım dedi. Bir hafta içinde bir regl olacaksin. Ondan sonra normal döngünde 2. Adet zamanın gelecek onun 3. Günü gel dedi. Normal şartlarda 27-28 günde bir regl olurum ama bu ay 33. Gün ve hala olmadı. Iki gün sonra doktora gidicem. Böyle bir durum yaşayan oldu mu aranizda? Ve sebep neymiş? Yardımcı olur musunuz
Yumurta toplama isleminden sonra adet oldum 1 hafta icinde fakat o yalanci adet oluyormus. 2 adet donemi atlatmak gerekli. Ilki oldu ama 2. Adet zamanim geldi gecti olmadı .Oysaki hep çok düzenlidir benim. 27-28 günde hep adet olurum hiç şaşmaz. 35. Günde regl olmayınca doktoruma gittim adet söktürücü verdi. 6 gün kullan eğer adet olmazsan gel dedi. Dün akşam ilacım bitti. Eğer birkaç gün içinde olmazsa kontrole gidicem. Normalmiş opudan sonra gecikmesiBir de canım sen yumurta toplama işleminden sonra hiç adet olmadın mı
Yumurta toplama isleminden sonra adet oldum 1 hafta icinde fakat o yalanci adet oluyormus. 2 adet donemi atlatmak gerekli. Ilki oldu ama 2. Adet zamanim geldi gecti olmadı .Oysaki hep çok düzenlidir benim. 27-28 günde hep adet olurum hiç şaşmaz. 35. Günde regl olmayınca doktoruma gittim adet söktürücü verdi. 6 gün kullan eğer adet olmazsan gel dedi. Dün akşam ilacım bitti. Eğer birkaç gün içinde olmazsa kontrole gidicem. Normalmiş opudan sonra gecikmesi
Aynen canım toplama isleminden bes gun sonra adet oldum adetimden 12 gun once oldum bndeMerhaba kızlar. Bügün 4 gün yumurtamı toplandığına. Gündüzden regl olacak gibi sançılarım vardı ve adet öncesi gerginligik vardı, şimdi de regl oludum.10-11 gün erken regl oldum. Sizde de öyle mı oldu?