Yumurta Toplama İşlemi (OPU) Sonrası Kaç Günde Regl Oldunuz?

Merhaba benim icin onemli luften yanitlayin !!!!!!!!Yumurta toplama sonrası bidahaki ay transfer yapılacağı söylendi ve 4. Gün regl kanamasi başladı dr reglin 2. Günü gelirsin demişti aradim bu deil dedi bu gercek kanama deil dedi bi sonrakinde gel dedi ancak sormak istediğim şu bu yalancı kanamaysa gerçek regl yumurta toplamadan kaç gün sonra oluyor yada bu gelen kanamadan 30 gün sonra mi olucak ???????

Alıntı

Merhaba benim icin onemli luften yanitlayin !!!!!!!!Yumurta toplama sonrası bidahaki ay transfer yapılacağı söylendi ve 4. Gün regl kanamasi başladı dr reglin 2. Günü gelirsin demişti aradim bu deil dedi bu gercek kanama deil dedi bi sonrakinde gel dedi ancak sormak istediğim şu bu yalancı kanamaysa gerçek regl yumurta toplamadan kaç gün sonra oluyor yada bu gelen kanamadan 30 gün sonra mi olucak ???????

Alıntı
Bana da bir hafta 10 gün sonra olursun demişti 9 gün oldu hala olmadım benim de transfer diğer aya kaldı siz oldunuz mu acaba transfer nasıl sonuclandı

Malesef negatif oldu 2. Tup bebek yaptircam 2 ay sonra dondurulmusta kalmadı 1 tane 5. Gün embriyosu vardı onuda transfer etti ( dondurulmud) opudan sonra 5 gün sonra kanama oldu sonra 1 ay sonra normal adet oldu öyle gittim

Kızlar opu sonrası ne zaman adet oldunuz acaba. Doktorum 7 gün sonra olursun dedi şuan 7. günüm iki gündür az lekelenmem var ama adet olmadım. Opu sırasında histereskopide yapıldı bi problem olmasından korkuyorum. Sanki adet belirtilerimin hepsi gitti kaç gündür sökülecek gibiydi bugün hiç birşey kalmadı.

Back
X