Yumurta toplama işlemi

Ikooo5588

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2019
228
90
98
Merhaba arkadaşlar cumartesi günü yumurta toplama işlemim olacak ama inanılmaz korkuyorum ki zaten normalde de korkak bir insanım burda su toplama ohss gibi çok ağrısı olma nefes alamama gibi şeyler okudum daha da ürktüm bu süreç nasıl geçiyor yardımcı olursanız çok sevinirim 🤲🌸

Son düzenleme:
Keşke yardım edebilsem. Ben de henüz girmedim ama bahsettiklerin düşük ihtimaller sanırım canım. Genelde rahat geçiyor diyorlar. Ağrısı bile olmayan çok kişi var.

14 Aralıkta oldum bende. Kısa süreli anestezi veriyorlar. Uyandıktan sonra da ara ara adet sancısı gibi sancı oluyor ama çok azdı bende ki. Bende çok korkmuştum. Hiç korkulaacak birşey yokmuş. Hiç telaş yapmayın.

Merhaba arkadaşlar cumartesi günü yumurta toplama işlemim olacak ama inanılmaz korkuyorum ki zaten normalde de korkak bir insanım burda su toplama ohss gibi çok ağrısı olma nefes alamama gibi şeyler okudum daha da ürktüm bu süreç nasıl geçiyor yardımcı olursanız çok sevinirim 🤲🌸
Öncelikle tedaviniz hayırlı olsun inşallah 🥰 ben yumurta toplama işlemi yaptırdım şimdi transfer olacak anestezi veriliyor bende 19 yumurta toplanmıştı anesteziden sonra hafif ağrım oldu ama ağrı kesici verildi geçti strese girme gayet rahat ve kolay bir işlem 🙏🥰

Öncelikle tedaviniz hayırlı olsun inşallah 🥰 ben yumurta toplama işlemi yaptırdım şimdi transfer olacak anestezi veriliyor bende 19 yumurta toplanmıştı anesteziden sonra hafif ağrım oldu ama ağrı kesici verildi geçti strese girme gayet rahat ve kolay bir işlem 🙏🥰
Teşekkür ederim çok sağolun 🤲🥰 inşallah dediğiniz gibi olur 🤲 sizinde tedaviniz hayırlı olsun inşallah miniginiz dilerim sağlıkla sımsıkı tutunur size 🤲🥰🌸

Merhaba. Anestezi altında kısa sürede bitiyor. Toplama sonrası ara ara adet sancısı gibi ağrı oluyor. O da zaten o gün geçiyor. 2-3 gün de lekelenme olabilir. Size evlat olurlar inşallah 🤲🏻🧿 İçiniz rahat bir şekilde, pozitif girin yumurta toplamaya 💫

Korkmayiniz, zaten uyaninca agriniz olursa agri kesici yapariz diyorlar anestezi vermeden once, ben uyandigimda agrim var diye uyandim hemen bir igne yaptilar gecti, gayet yuruye yuruye ciktim biraz dinlendikten sonra, kötüyü düşünmeyin, akliniza kotu seyler gelince derin derin nefes alin verin yavas yavas, herseyin güzel olacağı dusunun (= inşallah güzel sonuçlarla tamamlarsiniz bu süreci, sevgiler 🌸

Merhaba. Anestezi altında kısa sürede bitiyor. Toplama sonrası ara ara adet sancısı gibi ağrı oluyor. O da zaten o gün geçiyor. 2-3 gün de lekelenme olabilir. Size evlat olurlar inşallah 🤲🏻🧿 İçiniz rahat bir şekilde, pozitif girin yumurta toplamaya 💫
Güzel dilekleriniz motivasyonunuz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🤲🥰

Korkmayiniz, zaten uyaninca agriniz olursa agri kesici yapariz diyorlar anestezi vermeden once, ben uyandigimda agrim var diye uyandim hemen bir igne yaptilar gecti, gayet yuruye yuruye ciktim biraz dinlendikten sonra, kötüyü düşünmeyin, akliniza kotu seyler gelince derin derin nefes alin verin yavas yavas, herseyin güzel olacağı dusunun (= inşallah güzel sonuçlarla tamamlarsiniz bu süreci, sevgiler 🌸
Teşekkür ederim çok sağolun dediğinizi yapacağım iyi düşünmeye çalışacağım herşey güzel olacak inşallah sevgiler 🥰🌸🤲

Hiç korkulacak bir şey yok, kısa süreli ve acısız bir operasyon. Anestezi etkisi geçince
hemen normal hayatınıza geri dönebiliyorsunuz.

canımm hiç korkma ben 17kasımda toplama oldum.
anestezı alıyorsun zaten bısye almıyorsun gıttım geldım toplanmıs bı baktım yatagıma gerı gelmısım..
azıcık sancı oldu ılk gun sonra gecıyor.
ohss rıskıde olabılıyor ama cok fazla yumurta cıkarsa geenelde oluyormus..
olumsuz seylerı okuma hıc, ıcını ferah tut

2kere yumurta toplamaya girdim 10 dk surdu surmedi odaya geldiğimde uyandim direk hafif uyku hali sedasyon ile toplaniyo zaten sonrasi yürüdüm ciktim hayatima döndüm. Ufak 1 2 kez sanci yasadm kisa sure bitti. Kendinizi hic korkutmayin kizlar bebege giden yolda motivaysonu dusurmeyin kotu hikayeleri duymayin herkesin hikayesi bambaska bakin gecen sene 2 subatta yumurta toplandi suan o yumurtalardn biri buyudu ve 11 gundur kucagimda inanin bu ani yasamak icn hrseye deger

Rabbim yardimciniz olsun hepinize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin🤗🤗😇

Benimde pazartesi toplanacak ama sedayon değil genel anestezi altında. 4 yumueta var 16mm 15mm 12mm diğeri minikmiş yarın çatlatma var. Benim e2 800 progesteron da 0.71 çıktı prolaktinde 28.9 bu ne anlama geliyor ? Benim korkum anestezi ilj kez anestezi alacam. Haliyle korkuyorum. Acısından ağrısından ziyade anestezi beni korkutuyor

canımm hiç korkma ben 17kasımda toplama oldum.
anestezı alıyorsun zaten bısye almıyorsun gıttım geldım toplanmıs bı baktım yatagıma gerı gelmısım..
azıcık sancı oldu ılk gun sonra gecıyor.
ohss rıskıde olabılıyor ama cok fazla yumurta cıkarsa geenelde oluyormus..
olumsuz seylerı okuma hıc, ıcını ferah tut
Çok sağolun çok teşekkür ederim inşallah o tarz birsey olmaz içimi ferah tutmaya çalışmaya çalışıyorummmm🤲🌸

2kere yumurta toplamaya girdim 10 dk surdu surmedi odaya geldiğimde uyandim direk hafif uyku hali sedasyon ile toplaniyo zaten sonrasi yürüdüm ciktim hayatima döndüm. Ufak 1 2 kez sanci yasadm kisa sure bitti. Kendinizi hic korkutmayin kizlar bebege giden yolda motivaysonu dusurmeyin kotu hikayeleri duymayin herkesin hikayesi bambaska bakin gecen sene 2 subatta yumurta toplandi suan o yumurtalardn biri buyudu ve 11 gundur kucagimda inanin bu ani yasamak icn hrseye deger

Rabbim yardimciniz olsun hepinize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin🤗🤗😇
Yaaa Allah bağışlasın sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah dilerimmmm Allah'tan hayırlısıyla sağlıkla bende bu duyguyu tadarim ve sizin gibi birilerine bende umut olurum 🥰♥️🌸

Back
X