yumurta toplama işleminde anestezi

ama komik gelecek size ama beni lokal anestezide kalp durması yaşadım...
yani öldüm ve geri geldim
bu olay milyonda bir olurmuş o da bana denk geldi
yani olduktan sonra her an her şey olabiliyor
ama genel anestezide bu anestezik güvenle kullanılıyor
eskiden narkozdan ayılma zor oluyordu benim de ilk aldığım narkoz 7 yaşındaykendi
onunla en son aldığım narkozu düşünüyorum arada baya fark var
artık narkoz ilaçları çok konforlu

bir de ne hikmetse narkoz alarak uyuduğunda inanılmaz rahat bir uyku uyumuş gibi hissediyorsun kendini
mesela ben çok huzursuz uyanırım çünkü rüyamda bile kafamda bir sürü düşünce olur
ama hep duyuyorum bunu herkez narkoz alıp uyuduğunda dinlendiğini söyler
rahat ol canım
allah yardımcımız olsun....

teşekkürler kızlar.. bi de anestezi öncesi duygusallık yaşadınız mı ben şimdi kısacacık bi hayal ettim acaip duygulanırım galiba.. bi de yanımda kimse olmayacak. sadece eşim olacak. onu da almazlar içeriye galiba..zaten insan hassaslaşıyo o an koparım galiba..

hattahemşire sormuştu neden ağlıyorsun diye
bilmiyorum içimden geliyor tutamıyorum kendimi demiştim

evet ben de aynı olurum annemin babamın sesini duymak isterim eminim o zaman da ağlayacağımı biliyorum onlar üzülmesin diye aramam ve daha çok ağlarım :)

benim de bi anam var onu da arayamam çünkü hemen anlar sesimden
zaten her şey olup bitince söylicem yaşlı ve hasta çünkü
büyük ihtimal sadece eşim bilecek

ben de öyle yapıcam sorunumuzu biliyolar ama ne zaman olacak bilmiyolar.. olsun bitsin öyle arayacağım.. inşallah anneciğine bi tosun haberi verirsin canım..

evet ben de aynı olurum annemin babamın sesini duymak isterim eminim o zaman da ağlayacağımı biliyorum onlar üzülmesin diye aramam ve daha çok ağlarım :)

canım ilk seferlerde oluyor o biraz heyecan biraz korku inşallah tekrar gerek kalmaz ama ben alıştım mesela birincide ikincide öyleydi.. altı yedi derken normal bişeymiş gibi giriyorum içeri artık...

sağol canım inşallahhh
allah hepimize yaşatsın
kimseye aratmasın
sağlıklı ve hayırlı evlatlar dilerim her isteyene

canım ilk seferlerde oluyor o biraz heyecan biraz korku inşallah tekrar gerek kalmaz ama ben alıştım mesela birincide ikincide öyleydi.. altı yedi derken normal bişeymiş gibi giriyorum içeri artık...

allah yardımcın olsun arkadaşım.. inşallah son olur bebeğini alırsın kucağına :)

sağol canım inşallahhh
allah hepimize yaşatsın
kimseye aratmasın
sağlıklı ve hayırlı evlatlar dilerim her isteyene

AMİN canım. umudumuzu tüketmemek için destek olalım birbirimize.. inşallah bi gün kısmeti olduğunda gelecek yavrularımız..

allah yardımcın olsun arkadaşım.. inşallah son olur bebeğini alırsın kucağına :)

amin canım inşallah hepimizen kısa zamanda alırızkucagımıza bebişlerimizi.. canım ben 3 kez tüp bebek yaptırdm aslında ama hsg histeroskopi falan derken 7 kez anestezi aldımm.. inan bana bunlardan en kolyı yumurta toplama işlemiydi...

feraye yazıyı okudum benim kalbim durdu dedim ya aynı olayları ben de yaşadım
beni kurtaran hastane ekibi de hiç pes etmemişler
3 gün yoğun bakımda kalmışım

ıdilengin merhaba, teşekkür ederim..Genarttayım...Başka bi topiğe yazmıştım ,ordan aktarayım ;
**Çok kötü bi gün geçirdim...ınanılmaz karnım ağrıdı, 2 ağrıkesici yaptılar yine geçmedi...
Bi de anestezi kaldıramıyorum ben, çok bulantım oldu, hep kustum, hala yemiyorum kusacam diye...
Karmım da hala ağrıyor, çok fazla olmasa da...Benden sonra yumurta toplananlar yürüdü gitti, ben 3 saat bekledim orda...Kendim bile düşündüm, kapris mi yapıyorum diye..Ama vallahi çok canım yandı..
Dr bi problem yok, operasyon iyi geçti dedi ama ben korkuyorum biraz, niye böyle oldu?
Bu arada 10 yumurta toplandı...Eşimin spermi azmış, 2 milyon kadar, o nedenle PGT yapalım diyor dr...

ama şu var
hayatta her şey başımıza gelebilir
önemli olan doğru ellerde olabilmek....

hayırlısı olsun canım inşallah çektiğin sıkıntılara değer bebeğini alırsın kucağına..zor haatlar bizimkisi ama daha zorları var.. hiç umudu olmayan tüp bebek merkezlerinden gri çevrilen insanlar var.. allaha bin şükür ki şansımız ve imkanımız var..

Back
X