belden asagiya uyusturucaklarsa lokal anestezi yapilicak demektir. bana da aynisi yapildi. sagolsun formlarda sorduklarim oyle gozumu korkutmuslardiki (ki hepsi genel anestezi yapmis yani bilmedikleri bir konuda korkuttular) gunlerce hatta haftalarca bunun stresini yasadim, igne yapildiginda cok aciyacak dediler igne fobim vardi, genel anesteziye cok para istediler diye mecbur lokal yaptirmaliydim; neyse o gun geldi igneyi doktor yapmis ben anlamamisim adam inandiramadi beni bittigine, sonrasinda da yumurtalar toplannicakken cok acirmis dedikleri icin ben inanilmaz acilar bekliyordum ne stres ne stres adet sancisinz benzer basinc gb bir seyler hissettim, genel anestezide 15 dakika diyorlar ama benim lokal anestezimle 12 yumurta toplanmasina ragmen 5 dakika surmedi bile. dusun yumurtalarim toplandi bana labratuvardan 10u iyi olgun cikti diye haber geldi ben masada hala inanilmaz agrilar bekledim:)))
kisacasi tatlim toplanirken ufak basinc gb tarifi biraz zor sanci cekeceksin ama inan cok cok az bir daha olsa doktor bedavaya gel genel anestezi yapalim dese yine de lokal anesteziyle tercih ederim.
umarim senin de cok kolay gecer her duyduguna inanma benim gb:)) yasayanlarin tecrubelerini ciddiye al. haa ama bana yasayan bir arkadas igne yapildigi anin cok acidigini ama sonrasini hic anlamadigini yazmisti nedense benimkisini anlamadim ben.