- 7 Nisan 2025
- 224
- 22
- 13
- 27
- Konu Sahibi ezgiozturk57
-
Kaç tane toplandı,doktor benden 20 civarı beklediğini söylediSelam benden fazla miktarda toplandığı için karnımda çok fazla şişlik ve ağrı oluştu 3-4 gün içinde hafifleyerek geçti
42 tane toplanmıştı, pcos var bende. 27 tanesi döllenmeye uygunduKaç tane toplandı,doktor benden 20 civarı beklediğini söyledi
Hadi ya baya olmuş,benim bayramdan önce toplanacak acaba bayramda ağrım olur mu memlekete gitsek siye merak ettim de42 tane toplanmıştı, pcos var bende. 27 tanesi döllenmeye uygundu
Herkeste olmuyor inşallah olmaz bende ilaçlar fazla reaksiyon göstermiştiHadi ya baya olmuş,benim bayramdan önce toplanacak acaba bayramda ağrım olur mu memlekete gitsek siye merak ettim de
Amh kaçtı sizinnBenim de pcosum var 22 yumurta toplanmisti. Yumurta toplamaya gittiğim sabah inanılmaz bir ağrım vardı işlem sonrası biraz azaldı ama adet ağrısı gibi bir kac gun devam etti.
İlk verdiğimde 4.3 çıkmıştı 2 ay sonra bi daha gördük 2.5 çıktıAmh kaçtı sizinn
Regl ağrıaı gibi oluyor , bende karnım davul gibi şişdi 1 hafta keçdı bolca su iç ve yürüş gereklı yapmakKızlar yumurta toplama sonrasında ağrı vs oldu mu bilgi verir misiniz
Merhaba peki toplanan yumurtanın ideal bir aralığı var mı mesela 10 tane olması gerrk vs gibiRegl ağrıaı gibi oluyor , bende karnım davul gibi şişdi 1 hafta keçdı bolca su iç ve yürüş gereklı yapmak
Çatlatma iğnesi 4 tane yazmış bana yanlışlık mı var acaba ya 4 tane mi vurucamRegl ağrıaı gibi oluyor , bende karnım davul gibi şişdi 1 hafta keçdı bolca su iç ve yürüş gereklı yapmak
Bende 13 idi her kadında farklı işde idela aralık bılmıyorım ama 10-15 sayı ıyıdırMerhaba peki toplanan yumurtanın ideal bir aralığı var mı mesela 10 tane olması gerrk vs gibi
Hatırlamıyorım ben ekımde yapmışdım )Çatlatma iğnesi 4 tane yazmış bana yanlışlık mı var acaba ya 4 tane mi vurucam
Ben ikinci opuyu oldum, her iki sefer de 4er yapmıştımÇatlatma iğnesi 4 tane yazmış bana yanlışlık mı var acaba ya 4 tane mi vurucam
Ben aşılamada 1 tane ovitrelle vurmuştum,şimdi tüp bebekte başka ni markadan 4 tane vermiş de şaşırdım,hepsini peş peşe aynı zamanda mı vuruluyorBen ikinci opuyu oldum, her iki sefer de 4er yapmıştım
Evet size verilen saatte arka arkaya yapıyorsunuzBen aşılamada 1 tane ovitrelle vurmuştum,şimdi tüp bebekte başka ni markadan 4 tane vermiş de şaşırdım,hepsini peş peşe aynı zamanda mı vuruluyor
Tamam cok teşekkür ederimmEvet size verilen saatte arka arkaya yapıyorsunuz
Tamamdır çok sağolunBende 13 idi her kadında farklı işde idela aralık bılmıyorım ama 10-15 sayı ıyıdır
Ezgi hanım merhaba ben de 4 tane yaptım 2 ovitrelle 2 tane gonapeptlyÇatlatma iğnesi 4 tane yazmış bana yanlışlık mı var acaba ya 4 tane mi vurucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?