U Ufkshn123 Üye Kayıtlı Üye 7 Nisan 2025 391 76 13 27 29 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ufkshn123 #41 ramses09 .!.: Mikrochip ne oluyor acaba? Bizim paket de serum ve tahliller var. Başka da bişi yok Genişletmek için tıkla... Çip sistemiyle en kaliteli dna hasarı en az olan spermi makineyle seçiliyor,yani insan gözüyle değil makineyle en iyisi seciliyor iyi bişey yani
ramses09 .!.: Mikrochip ne oluyor acaba? Bizim paket de serum ve tahliller var. Başka da bişi yok Genişletmek için tıkla... Çip sistemiyle en kaliteli dna hasarı en az olan spermi makineyle seçiliyor,yani insan gözüyle değil makineyle en iyisi seciliyor iyi bişey yani
ramses09 Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2016 716 1.006 113 29 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ufkshn123 #42 ezgiozturk57 .!.: Çip sistemiyle en kaliteli dna hasarı en az olan spermi makineyle seçiliyor,yani insan gözüyle değil makineyle en iyisi seciliyor iyi bişey yani Genişletmek için tıkla... Anladım hakkınızda hayırlısı inşallah. İlk denemeniz mi
ezgiozturk57 .!.: Çip sistemiyle en kaliteli dna hasarı en az olan spermi makineyle seçiliyor,yani insan gözüyle değil makineyle en iyisi seciliyor iyi bişey yani Genişletmek için tıkla... Anladım hakkınızda hayırlısı inşallah. İlk denemeniz mi
U Ufkshn123 Üye Kayıtlı Üye 7 Nisan 2025 391 76 13 27 29 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ufkshn123 #43 ramses09 .!.: Anladım hakkınızda hayırlısı inşallah. İlk denemeniz mi Genişletmek için tıkla... Ever ilk bizim
ramses09 .!.: Anladım hakkınızda hayırlısı inşallah. İlk denemeniz mi Genişletmek için tıkla... Ever ilk bizim
H herler Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2025 33 18 3 34 29 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ufkshn123 #44 ezgiozturk57 .!.: Sadece eşimin babasıyla benim babam biliyor maddi olarak yardım edecekleri için,anneme ablalarıma bile söylemedm Genişletmek için tıkla... İyi yaptınız Baba duâ'sı peygamber duâ'sı gibidir Allah'ın izniyle güzel haberler alıp babalarınıza verirsiniz
ezgiozturk57 .!.: Sadece eşimin babasıyla benim babam biliyor maddi olarak yardım edecekleri için,anneme ablalarıma bile söylemedm Genişletmek için tıkla... İyi yaptınız Baba duâ'sı peygamber duâ'sı gibidir Allah'ın izniyle güzel haberler alıp babalarınıza verirsiniz
U Ufkshn123 Üye Kayıtlı Üye 7 Nisan 2025 391 76 13 27 29 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ufkshn123 #45 herler .!.: İyi yaptınız Baba duâ'sı peygamber duâ'sı gibidir Allah'ın izniyle güzel haberler alıp babalarınıza verirsiniz Genişletmek için tıkla... Amin inşallah
herler .!.: İyi yaptınız Baba duâ'sı peygamber duâ'sı gibidir Allah'ın izniyle güzel haberler alıp babalarınıza verirsiniz Genişletmek için tıkla... Amin inşallah