Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 23 Eylül'de opu işlemi oldum göğsümde ki ağrı hiç gitmedi adet öncesi ağrısı hala var bu arada transfer hemen yapılmayacak donduruldu bu göğüs hassasiyeti normal mi taş gibi resmen
Kızlar 23 Eylül'de opu işlemi oldum göğsümde ki ağrı hiç gitmedi adet öncesi ağrısı hala var bu arada transfer hemen yapılmayacak donduruldu bu göğüs hassasiyeti normal mi taş gibi resmen
Canim hormonlarin duzene girince geciyor.hatta ben taze transfer olmustum.oyle sisti ki hamilelik belirtisi falan zannetmistim.bir hafta 10 gune biseyin kalmaz.cok su ic ama bu surede
Yumurta toplama sonrası bidahaki ay transfer yapılacağı söylendi ve 4. Gün yalancı kanama denilen kanama başladı dr reglin 2. Günü gelirsin demişti ancak sormak istediğim şu bu yalancı kanamaysa gerçek regl yumurta toplamadan kaç gün sonra oluyor yada bu gelen kanamadan 30 gün sonra mi olucak ???????