N nurbbb Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2023 57 20 8 12 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nurbbb #1 Kızlar bugün opu oldum çok sancım var normalde 12 tane yumurta büyümüştü sadece 6 tane toplandı 6 tanesi dolu çıkmış yaşayan var mı tutar mı sizce
Kızlar bugün opu oldum çok sancım var normalde 12 tane yumurta büyümüştü sadece 6 tane toplandı 6 tanesi dolu çıkmış yaşayan var mı tutar mı sizce
R rebulaa Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2024 250 259 23 29 12 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nurbbb #2 nurbbb .!.: Kızlar bugün opu oldum çok sancım var normalde 12 tane yumurta büyümüştü sadece 6 tane toplandı 6 tanesi dolu çıkmış yaşayan var mı tutar mı sizce Genişletmek için tıkla... Bende bugün oldum hafif bi ağrı var benim parol içiyorum ağrı için
nurbbb .!.: Kızlar bugün opu oldum çok sancım var normalde 12 tane yumurta büyümüştü sadece 6 tane toplandı 6 tanesi dolu çıkmış yaşayan var mı tutar mı sizce Genişletmek için tıkla... Bende bugün oldum hafif bi ağrı var benim parol içiyorum ağrı için
N nurbbb Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2023 57 20 8 12 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nurbbb #3 rebulaa .!.: Bende bugün oldum hafif bi ağrı var benim parol içiyorum ağrı için Genişletmek için tıkla... Minoset içtim ben ama hiç bir faydası olmadı sanki sizden kaç yumurta toplandi
rebulaa .!.: Bende bugün oldum hafif bi ağrı var benim parol içiyorum ağrı için Genişletmek için tıkla... Minoset içtim ben ama hiç bir faydası olmadı sanki sizden kaç yumurta toplandi
X xxperia Üye Kayıtlı Üye 29 Ekim 2024 566 150 18 12 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nurbbb #4 nurbbb .!.: Kızlar bugün opu oldum çok sancım var normalde 12 tane yumurta büyümüştü sadece 6 tane toplandı 6 tanesi dolu çıkmış yaşayan var mı tutar mı sizce Genişletmek için tıkla... İlk günler ağrı çok normal ama ağrınız siddetlenirse doktorunuza danışın mutlaka. 4-5 gün içinde rahatlarsiniz inşallah. Bende 3 temmuzda opu oldum
nurbbb .!.: Kızlar bugün opu oldum çok sancım var normalde 12 tane yumurta büyümüştü sadece 6 tane toplandı 6 tanesi dolu çıkmış yaşayan var mı tutar mı sizce Genişletmek için tıkla... İlk günler ağrı çok normal ama ağrınız siddetlenirse doktorunuza danışın mutlaka. 4-5 gün içinde rahatlarsiniz inşallah. Bende 3 temmuzda opu oldum
R rebulaa Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2024 250 259 23 29 13 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nurbbb #5 nurbbb .!.: Minoset içtim ben ama hiç bir faydası olmadı sanki sizden kaç yumurta toplandi Genişletmek için tıkla... 6 tane toplandı
nurbbb .!.: Minoset içtim ben ama hiç bir faydası olmadı sanki sizden kaç yumurta toplandi Genişletmek için tıkla... 6 tane toplandı
N nurbbb Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2023 57 20 8 13 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nurbbb #6 rebulaa .!.: 6 tane toplandı Genişletmek için tıkla... Benimki de 6 tane toplandı
N nurbbb Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2023 57 20 8 13 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nurbbb #7 xxperia .!.: İlk günler ağrı çok normal ama ağrınız siddetlenirse doktorunuza danışın mutlaka. 4-5 gün içinde rahatlarsiniz inşallah. Bende 3 temmuzda opu oldum Genişletmek için tıkla... İnşallah ya eğilip kalkmada çok zorlanıyorum
xxperia .!.: İlk günler ağrı çok normal ama ağrınız siddetlenirse doktorunuza danışın mutlaka. 4-5 gün içinde rahatlarsiniz inşallah. Bende 3 temmuzda opu oldum Genişletmek için tıkla... İnşallah ya eğilip kalkmada çok zorlanıyorum
X xxperia Üye Kayıtlı Üye 29 Ekim 2024 566 150 18 13 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nurbbb #8 Bir sure ağrı oluyor regl olunca hepsi geçiyor nurbbb .!.: İnşallah ya eğilip kalkmada çok zorlanıyorum Genişletmek için tıkla...
Bir sure ağrı oluyor regl olunca hepsi geçiyor nurbbb .!.: İnşallah ya eğilip kalkmada çok zorlanıyorum Genişletmek için tıkla...
N nurbbb Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2023 57 20 8 13 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nurbbb #9 xxperia .!.: Bir sure ağrı oluyor regl olunca hepsi geçiyor Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim hepimiz hayırlı haberler hayırlı sonuçlar alırız inşallah
xxperia .!.: Bir sure ağrı oluyor regl olunca hepsi geçiyor Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim hepimiz hayırlı haberler hayırlı sonuçlar alırız inşallah