- 19 Kasım 2023
- 27
- 17
- 3
- 33
- Konu Sahibi sevdamelegim
-
Benim 18 yumurtam toplanmisti cok sukur oyle bi sorunum olmadi sadece agrilarim cok uzun surmustu sonra buraya konu acmistim herkes yuruyus yap iyi gelir demisti gercekten yuruye yuruye atlattim o agriyi. Yumurta toplama surecin en heyecanli kısımlarından biri insaAllah guzel guzel embriyolariniz olurKızlar yarın yumurta toplama işlemi olcak süreci yaşayanlar bilgi verir misiniz bana lütfen.. ohss riski diye birşey varmış bu neden olur. Doktor yaklaşık 15 yumurta toplarım dedi ohss riski içerir mi bu sayı acaba??
benimde bu hafta toplamam olacak hayırlısıyla atlatalım inşallah dediğinizi duymamıştım ohss bekliyim bende bilgi sahibi oluruöKızlar yarın yumurta toplama işlemi olcak süreci yaşayanlar bilgi verir misiniz bana lütfen.. ohss riski diye birşey varmış bu neden olur. Doktor yaklaşık 15 yumurta toplarım dedi ohss riski içerir mi bu sayı acaba??
Ben bundan daha fazlası duydum sorun olmaz ne kadar yumurta var okadar iyi masallah doktor tabiki daha iyi bilirKızlar yarın yumurta toplama işlemi olcak süreci yaşayanlar bilgi verir misiniz bana lütfen.. ohss riski diye birşey varmış bu neden olur. Doktor yaklaşık 15 yumurta toplarım dedi ohss riski içerir mi bu sayı acaba??
Aminnn canım aklımda bulunsun ağrım olursa yürüyüşBenim 18 yumurtam toplanmisti cok sukur oyle bi sorunum olmadi sadece agrilarim cok uzun surmustu sonra buraya konu acmistim herkes yuruyus yap iyi gelir demisti gercekten yuruye yuruye atlattim o agriyi. Yumurta toplama surecin en heyecanli kısımlarından biri insaAllah guzel guzel embriyolariniz olur
Evet canım eve geldim hafif regl ağrısı gibi şuan şükür onun dışında iyiyimGenelde pko larrda oluyo 30 35 yumurta toplananlarda sorun oluyor strese girmeyin bişey olmaz inşallah zaten kısacık bir işlem
14 yumurta toplanmış risk grubundamıyım bilemiyorum da şuan iyiyim regl ağrısı gibi bi ağrı var şuanBen ilk tedavimde bu riskle karşı karşıya kalmıştım çok sayıda yumurtaların aynı anda büyüyüp çatlaması durumu diye hatırlıyorum endişelenmeyin ama inşaAllah herşey yolunda gidecektir
Geçmiş olsun ben de bahçecideyim doktorunuz kimdi? Yumurta büyütmede hangi ilaçları kullandınız ne kadsr tuttu ilaçlar? Şuan bende 5.gündeyim tedavide14 yumurta toplanmış risk grubundamıyım bilemiyorum da şuan iyiyim regl ağrısı gibi bi ağrı var şuan
Doktorum Özkan özdamar sizin doktorunuz kim. Gonal f ve pergoveris kullandım bide tarlusal canım. İlaçlar 16.000 küsür tuttu canım bugünde yumurta toplamadan sonra 2800 TL gitti. Senin ne kadar tuttu şuan ilaçlarGeçmiş olsun ben de bahçecideyim doktorunuz kimdi? Yumurta büyütmede hangi ilaçları kullandınız ne kadsr tuttu ilaçlar? Şuan bende 5.gündeyim tedavide
Ebru özkan benim doktorum. Gonal f 900 ve 450 aldım. Genotropin ve cetrodite yazdı cedrodite ye yarın başlayacağım. 4 iğne 13 bin tuttu 11 ödedim. Pazartesi ilk kontrolüm olacak. Bakalım yumurtalar ne zaman toplanır bende pko varDoktorum Özkan özdamar sizin doktorunuz kim. Gonal f ve pergoveris kullandım bide tarlusal canım. İlaçlar 16.000 küsür tuttu canım bugünde yumurta toplamadan sonra 2800 TL gitti. Senin ne kadar tuttu şuan ilaçlar
Ebru özkan benim doktorum. Gonal f 900 ve 450 aldım. Genotropin ve cetrodite yazdı cedrodite ye yarın başlayacağım. 4 iğne 13 bin tuttu 11 ödedim. Pazartesi ilk kontrolüm olacak. Bakalım yumurtalar ne zaman toplanır bende pko var
Farklıymış iğnelerimiz canım. Çabucak büyürler inşaAllah fazla ilaca maruz kalmadanEbru özkan benim doktorum. Gonal f 900 ve 450 aldım. Genotropin ve cetrodite yazdı cedrodite ye yarın başlayacağım. 4 iğne 13 bin tuttu 11 ödedim. Pazartesi ilk kontrolüm olacak. Bakalım yumurtalar ne zaman toplanır bende pko var
Amin inşallah umarım seninde iyi kalitede embriyoların oluşur. Rabbim hayırlı evlat nasio etsin hepimizeFarklıymış iğnelerimiz canım. Çabucak büyürler inşaAllah fazla ilaca maruz kalmadan
Amiiinnn canımmmAmin inşallah umarım seninde iyi kalitede embriyoların oluşur. Rabbim hayırlı evlat nasio etsin hepimize
Bende çatlatma iğnesi vurulduktan sonra biraz tedirgindi doktorum olası risklerden bahsetmişti opu bitmişse bi sıkıntı yoktur inşaAllah hepsi çok sağlıklı embriyolar olur14 yumurta toplanmış risk grubundamıyım bilemiyorum da şuan iyiyim regl ağrısı gibi bi ağrı var şuan
Aminn inşaAllah bu yolda kim varsa evladımızla müjdelenelimBende çatlatma iğnesi vurulduktan sonra biraz tedirgindi doktorum olası risklerden bahsetmişti opu bitmişse bi sıkıntı yoktur inşaAllah hepsi çok sağlıklı embriyolar olur
Ben yaşamıştım arkadaşım,puko da değilim çok şükür ama yine de ohhs oldum ve doktorum çok bilinçsizdi,1 hafta 10 gün çok ağrı acı çektim hastaneye yatmam gerekiyormuş ama normal falan dedi bir de transfer yaptı,tabiKızlar yarın yumurta toplama işlemi olcak süreci yaşayanlar bilgi verir misiniz bana lütfen.. ohss riski diye birşey varmış bu neden olur. Doktor yaklaşık 15 yumurta toplarım dedi ohss riski içerir mi bu sayı acaba??
Ben toplam 10 kez tüp bebek tedavisi gördüm ilkinde ohhs oldum diğerlerinde öyle bir sorun yaşamadım hatta son opu işleminden sonra ben arabayla kendim eve geldim,kanamam vs olmadı,normalde çok kolay bir işlem hiçKızlar yarın yumurta toplama işlemi olcak süreci yaşayanlar bilgi verir misiniz bana lütfen.. ohss riski diye birşey varmış bu neden olur. Doktor yaklaşık 15 yumurta toplarım dedi ohss riski içerir mi bu sayı acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?