kizlar ben bastan havuz niyetiyle baslamistim, dusuk doz ilac ile tedavi oldum, 3 yumurta toplandi, ilk gun 2 tanesi dollendi, digeri dollenmedi ama bakicaz dediler. Sonra 3. gun aradilar sadece 2 yumurtanin gelisimi hakkinda bilgi verdiler, ben de 3. yumurta dollenmedi sandim. cok uzuldum tabi..Neyse, cok sukur 2si de 5. gune cikti ve donduruldu diye teselli oldum. beni 6. gun arayip 3. yumurtanin da blastocyst oldugunu ve donduruldugunu soylediler cok sasirdim. onlar da sasirmisti, hatta arada biz onun gec dollenemeyecegini dusunduk, ama kurallar geregi 6.gune kadar tutmak zorundaydik. Simdi iyi kalite embriyo oldugunu gorduk, donduracagiz dediler. Benim yumurtalar ICSI yontemi degil de dogal dollenme ile dollendigi icin 3.nun ne zaman dollendigini bilmiyorlar, muhtemelen gec olgunlastigi icin gec dollenmis ama cok sukur o da blastocyst olmustu. Insallah sizin de guzel bi sonla gecer hikayeniz...
simdi o ayki tedavideden degilde havuz yonteminde bi onceki ay toplanan ebriyolarimla hamileyim. Size tavsiyem doktorunuzu iyi arastirip sectiyseniz, onlara guvenin. ben gercekten cok ugrastiklarini hissettim, bu da bana guven verdi...bu arada lablarda ihtimallere binanen kurallar var mesela 6. gune bekletme sarti olmasaydi, o embriyom belki de atilacakti...neyse Allah yardimciniz olsun, yasadiginiz sureci cok iyi anliyorum, ben de gectim oralardan...