Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağolun kızlar umarım herşey yolunda gider hepimiz için çok zor bir süreçmiş bu
evet dışardan bakıldığı gibi hemen geçen 1 ay olmuyor. bana hep alt tarafı 1 ay çekiceksin stresi sıkıntıyı ağrıyı geçer gider derlerdi ama yaşayan için zor oluyor gerçekten. inşallah sonunda yüzün güler.
asıl söylemek istediğim transfer sonrası için. canım stres çok etkiliyor dikkat et. 3 gün dinlen güzelce. ama ondan sonra eve tıkılı kalma kafan hep bebekte olmasın sakın. bunlar olumsuz etkiliyor çünkü. şimdi ve de transfer sonrası eğilme ağır birşeyler kaldırma temizlik yapma. sürekli yatma. kısa kısa önerilerim bunlar. allah hayırlısını nasip etsin inşallah.![]()
canım teşekkür ederim 6 yumurtam toplandı bir de çukulata kistim var doktorum herşey yolunda diyor tabi bana da bol bol kafaya takmak kalıyor
umarım başarırım umarım hepimiz başarırız senin durumun nedir tabii paylaşmak istersen
tüp beb ek tedavisi görüyorum ve bu gün yumurta toplandı canım hala acıyor bu konuda tecrübeli biri var mı hep böyle mi olur
canım benim hikayemde şöyle kısaca anlatayım :
benim bebeğim tutunamadı. ekimde tüp bebek denedikolmadı. kasımın başında aldım kötü haberi. kasımın 24ünde hamile kalmışım 9 aralıktada bebeğimin varlığını öğrendik. şimdi 18. haftamız. allahın izniyle ağusosta doğacak![]()
ooo ne güzelll nehircim maşallah sübhanallahallahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin bebişini inşşşş
ooo ne güzelll nehircim maşallah sübhanallahallahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin bebişini inşşşş
kızlar, isteyenler hemen hamile kalsın:)) hamile olanlar saglıkla dogum yapsınlar inş, bebeklerini kucagına alanlar güle güle buyutsun, Allah herkesin duasını kabul etsin, emeklerini zayi etmesin.
AMİNNNNNNN :)))))
çok sevindim canım maşallah ALLAH kucagına almayı nasip etsin iyşallah analı babalı hayırlı evlat olsun:2: