• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurta toplama

• Konu Sahibi Konu Sahibi snc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

snc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
249
5
118
Kocaeli
tüp beb ek tedavisi görüyorum ve bu gün yumurta toplandı canım hala acıyor bu konuda tecrübeli biri var mı hep böyle mi olur

geçmiş olsun hadi bakalım bebişine az kaldı.merak etme ağrı normaldir yumurta sayın çoksa olabilir...ben 2 kere tüp bebek yaptırdım ama çok ağrım olmadı ..endişelenme.korkulacak bir şey yok...Allah yardımcın olsun..

benimde öyle olmuştu. yarında aynı hassasiyeti acıyı hissedebilirsin endişelenmeye gerek yok. ama sen yinede içini rahatlatmak için doktorunu ara bir görüş derim ben. hayırlısı olsun allahım inşallah sağlıkla bebeğine kavuştursun seni.

sağolun kızlar umarım herşey yolunda gider hepimiz için çok zor bir süreçmiş bu

sağolun kızlar umarım herşey yolunda gider hepimiz için çok zor bir süreçmiş bu

evet dışardan bakıldığı gibi hemen geçen 1 ay olmuyor. bana hep alt tarafı 1 ay çekiceksin stresi sıkıntıyı ağrıyı geçer gider derlerdi ama yaşayan için zor oluyor gerçekten. inşallah sonunda yüzün güler.
asıl söylemek istediğim transfer sonrası için. canım stres çok etkiliyor dikkat et. 3 gün dinlen güzelce. ama ondan sonra eve tıkılı kalma kafan hep bebekte olmasın sakın. bunlar olumsuz etkiliyor çünkü. şimdi ve de transfer sonrası eğilme ağır birşeyler kaldırma temizlik yapma. sürekli yatma. kısa kısa önerilerim bunlar. allah hayırlısını nasip etsin inşallah. :61:

evet dışardan bakıldığı gibi hemen geçen 1 ay olmuyor. bana hep alt tarafı 1 ay çekiceksin stresi sıkıntıyı ağrıyı geçer gider derlerdi ama yaşayan için zor oluyor gerçekten. inşallah sonunda yüzün güler.
asıl söylemek istediğim transfer sonrası için. canım stres çok etkiliyor dikkat et. 3 gün dinlen güzelce. ama ondan sonra eve tıkılı kalma kafan hep bebekte olmasın sakın. bunlar olumsuz etkiliyor çünkü. şimdi ve de transfer sonrası eğilme ağır birşeyler kaldırma temizlik yapma. sürekli yatma. kısa kısa önerilerim bunlar. allah hayırlısını nasip etsin inşallah. :61:

canım teşekkür ederim 6 yumurtam toplandı bir de çukulata kistim var doktorum herşey yolunda diyor tabi bana da bol bol kafaya takmak kalıyor

canım teşekkür ederim 6 yumurtam toplandı bir de çukulata kistim var doktorum herşey yolunda diyor tabi bana da bol bol kafaya takmak kalıyor

mümkün olduğunca sakin olmaya çalış. biliyorum zor bir dönem ama inanki kistten falan önemli olan faktör stres.

umarım başarırım umarım hepimiz başarırız senin durumun nedir tabii paylaşmak istersen

umarım başarırım umarım hepimiz başarırız senin durumun nedir tabii paylaşmak istersen

canım benim hikayemde şöyle kısaca anlatayım :
benim bebeğim tutunamadı. ekimde tüp bebek denedikolmadı. kasımın başında aldım kötü haberi. kasımın 24ünde hamile kalmışım 9 aralıktada bebeğimin varlığını öğrendik. şimdi 18. haftamız. allahın izniyle ağusosta doğacak:nazar:

tüp beb ek tedavisi görüyorum ve bu gün yumurta toplandı canım hala acıyor bu konuda tecrübeli biri var mı hep böyle mi olur

cnm bende 2010 nisanda tüp bebek yaptırdım ilk denememdi ve çok şükür hamile kaldım yeni dogum yaptım şuan iki aylık bir kızım var darısı inş senin ve bekleyen arkadaşların başına efet canın yancak bendede öyle oldu benim 9 tane yumurtam toplandı yumurtamın az olmasına ragmen agrım çok olmuştu inş bu son denemen olur rabbim sana nur topu gibi bir evlat verir aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım benim hikayemde şöyle kısaca anlatayım :
benim bebeğim tutunamadı. ekimde tüp bebek denedikolmadı. kasımın başında aldım kötü haberi. kasımın 24ünde hamile kalmışım 9 aralıktada bebeğimin varlığını öğrendik. şimdi 18. haftamız. allahın izniyle ağusosta doğacak:nazar:

ooo ne güzelll nehircim maşallah sübhanallah :nazar:allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin bebişini inşşşş

amin cnm inşşşşş

kızlar, isteyenler hemen hamile kalsın:)) hamile olanlar saglıkla dogum yapsınlar inş, bebeklerini kucagına alanlar güle güle buyutsun, Allah herkesin duasını kabul etsin, emeklerini zayi etmesin.
AMİNNNNNNN :)))))

ooo ne güzelll nehircim maşallah sübhanallah :nazar:allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin bebişini inşşşş

çok sevindim canım maşallah ALLAH kucagına almayı nasip etsin iyşallah analı babalı hayırlı evlat olsun:2:

kızlar, isteyenler hemen hamile kalsın:)) hamile olanlar saglıkla dogum yapsınlar inş, bebeklerini kucagına alanlar güle güle buyutsun, Allah herkesin duasını kabul etsin, emeklerini zayi etmesin.
AMİNNNNNNN :)))))

canımsın iyşallah ALLAH herkesin gönlündekini versin tatlım:49:

çok sevindim canım maşallah ALLAH kucagına almayı nasip etsin iyşallah analı babalı hayırlı evlat olsun:2:

cnm ben 2 ay önce dogum yaptım çok şükür yaradana rabbim olmayanara nasip etsin inşş aminn

Back
X