yumurta toplatan arkadalar nerdeler?

pelaan1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
90
0
86
Çorum
perşembe günü yumurta toplanacak lokal istedim lokal yaptıranlar ayrıntılı yazabilirlermi? çoooooook sıkıntı yaptım kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

niye sıkıntı yaptın?yapma ...bende lokal olmuştum,çok hissetmedim...ama genel daha rahat oluyor...acı eşiğine bağlı biraz...

benimde genel tercihim .benim ağrı eşiğim çok düşük ben transferi bile anestesili oldum.inş.bi sıkıntın olmaz canım

ilk denememde genel yaptirmistim ikincisindede lokal yaptirdim ikiside cok rahat gecti bence lokal yaptir ve cok rahat ol bende cok korkmustum ama hic korkulcak gibi degil cabucak bitiyor bisey anlamiyorsun uyusturuyorlar

sizlere sormuştum nasıl oluyo diye maalesef yaşadım 1,5 gündür ağrı ,öksüremiyorum,kramplar giriyo,klozete bile zoooor oturuyorum lokal oldum zor vallla ama ısrarla genel anestezi istemedim keşke alsaydım

bencede genel olması daha iyi olur çünkü nefes alış verişlerin falan çok öenmli birde rahat olmazsın başında ve oraya odaklanmış bikaç insan yani bana deselerde lokal diye ben yine geneli tercih ederdim
transfer ayıkken yapılıyor çok utandım ve çok heyecan yaptım doktor hep bana yavaş nefes almamı söyledi

merhaba
Benimde bugün yumurtalarım toplandı genel aneztesi altında şuan bir mahmurluk var ilaç etkisi ama çok çok iyiyim ağrım yok
ve pazartesi dr muayene ettiğinde kalınlık 11 di bilmiyorum bakalım herşey kısmet inş sizlerden ve kendimden de güzel haberler alabilirim

canım hoşgeldin bebişler allahın izniyle 3 gun sonra annelerin karnına uçup konacaklar ne guzel
herşeyin tadını çıkarıp moralleri yuksek tutmak önemli tabi bide bunu ben başarabilsem
ne zorlu yollardan geçiyoruz tedaviye başlıyoruz kontroller iğneler kontroller iğneler anestezi transfer bekleme suresi allah hepimizin yanında yardımcısı olsun

amanda ya yardım edecek arkadaşlar nerelerdesiniz
benim hiç bilgim yok araştırdım ama bu deger hk. da bişey yazılmamış hiç

denizim arkadaşım test yaptın mı tüpbebek merkezi hangisi senin ki

hayır yapmadım canım arkadaşım
yarın 9. gunum eşim istiyordu ben kararsızım
yapsam bi deger çıkar mı sizce ben hiçbişey hissetmiyorum ama
benim ki istanbul tup bebek merkezi doktorum aret kamar

hayır yapmadım canım arkadaşım
yarın 9. gunum eşim istiyordu ben kararsızım
yapsam bi deger çıkar mı sizce ben hiçbişey hissetmiyorum ama
benim ki istanbul tup bebek merkezi doktorum aret kamar

bence yarın yaptırma ara bir değer çıkarsa bir de onun stresini yaşayacaksın. Zaten tedavi boyunca yeterince stres yaşıyoruz canım... en az 10.güne kadar bekle yasakkelime

haklısın ama dayanamıyorum
bide ben ilk altı gun çok kasık agrısı çektim artık hissetmiyorum bişey
sence tutunma agrısıydıda bebişler tutundular ve artık kasık ağrım yok
yoksa
tutunma agrısıydıda bebişler tutuanamadı agrıda kalmadı
ama hiç kanamam falan olmadı
bugun çok hafif göguslerim agrıyor
birde ben çok su içmedim gunde 2 bardak içtim bu etkiler mi
ama coraspirin sulandırıcı iğnemi oldum jeli ve hormon iğnesini duzgun kullandım tedaviye başladığımdan beri gunde iki adet folic asid içiyorum

Inş deniz 0509 arkadaşım sıkı sıkı annelerine tutunmuşlardır
benim dr aret bey
inş sevinçli haberlerimizi alacağız peşpeşe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…