G
gelinayse
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gelinayse
-
merhaba canım.transferin hayırlı olur inşallah.doktorlar ilişkinin sakıncalı olmadığını söylüyorlar.ama bence ilişkiye girmemen daha iyi olur çünkü sana antibiyotik vermişlerdir vucudundaki mikropların temizlenmesi için ilişkide eşinden bakteri kapabilirsin girmemen daha hayırlı bence tecrübeli olarak yorum yaptım ben öyle yapmıştım.2.sorun için alkol kullanma bence çünkü dr.tedavi başlayınca alkol ve sigaradan uzak durun diyorlar.vucudunu bebeğine iyi hazırlaki sağlıkla tutunsun ve gelişsin arkadaşım.
gelin hanım tırnak içindeki bilgisi olanlardan lafını üstüme mi almalıyım? eğer öyleyse tıp dergisinden makale atıfı mı vermemi bekledin bilmem. benim tedavim sırasında verilen protokol biliglendirmesinde bu tedavi sürecinin hiçbirinde alkol ve sigara tüketmeyin diyordu. cinsel ilkişkiye gelince de farklı hasta ve doktorlardan "bildiğim" bir şeyi söyleyerk riske atma dedim. hepsi bu. sadece yardım etmek istemiştim.
rica ederim.
arkadaşlar dün yumurta toplama işlemim yapıldı. 5 gün sonra transferim yapılacak. doktoruma soramadım. acaba bu 5 gün içinde ilişkiye girmemizde bi sakınca varmı? bi de bi davete katılacağım,alkol almam sorun olurmu?
bilgisi olan arkadaşlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum,sevgiler..
arkadaşlar dün yumurta toplama işlemim yapıldı. 5 gün sonra transferim yapılacak. doktoruma soramadım. acaba bu 5 gün içinde ilişkiye girmemizde bi sakınca varmı? bi de bi davete katılacağım,alkol almam sorun olurmu?
bilgisi olan arkadaşlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum,sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?