yumurta toplatanlardan yardım bekliyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelinayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gelinayse

Ziyaretçi
arkadaşlar dün yumurta toplama işlemim yapıldı. 5 gün sonra transferim yapılacak. doktoruma soramadım. acaba bu 5 gün içinde ilişkiye girmemizde bi sakınca varmı? bi de bi davete katılacağım,alkol almam sorun olurmu?
bilgisi olan arkadaşlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum,sevgiler..

alkol alma tabi ki her halükarda riske atma. vücudun transfere iyi br biçimde hazır olsun. ilişki konusunda dr lar farklı konuşuyor ama 5-10 gün de yapmayıverin ayol :)

merhaba canım.transferin hayırlı olur inşallah.doktorlar ilişkinin sakıncalı olmadığını söylüyorlar.ama bence ilişkiye girmemen daha iyi olur çünkü sana antibiyotik vermişlerdir vucudundaki mikropların temizlenmesi için ilişkide eşinden bakteri kapabilirsin girmemen daha hayırlı bence tecrübeli olarak yorum yaptım ben öyle yapmıştım.2.sorun için alkol kullanma bence çünkü dr.tedavi başlayınca alkol ve sigaradan uzak durun diyorlar.vucudunu bebeğine iyi hazırlaki sağlıkla tutunsun ve gelişsin arkadaşım.

''bilgisi olan arkadaşlardan'' tavsiye beklediğimi söylemiştim!?

merhaba canım.transferin hayırlı olur inşallah.doktorlar ilişkinin sakıncalı olmadığını söylüyorlar.ama bence ilişkiye girmemen daha iyi olur çünkü sana antibiyotik vermişlerdir vucudundaki mikropların temizlenmesi için ilişkide eşinden bakteri kapabilirsin girmemen daha hayırlı bence tecrübeli olarak yorum yaptım ben öyle yapmıştım.2.sorun için alkol kullanma bence çünkü dr.tedavi başlayınca alkol ve sigaradan uzak durun diyorlar.vucudunu bebeğine iyi hazırlaki sağlıkla tutunsun ve gelişsin arkadaşım.

çok teşekkür ediyorum, dikkate alacağım.

gelin hanım tırnak içindeki bilgisi olanlardan lafını üstüme mi almalıyım? eğer öyleyse tıp dergisinden makale atıfı mı vermemi bekledin bilmem. benim tedavim sırasında verilen protokol biliglendirmesinde bu tedavi sürecinin hiçbirinde alkol ve sigara tüketmeyin diyordu. cinsel ilkişkiye gelince de farklı hasta ve doktorlardan "bildiğim" bir şeyi söyleyerk riske atma dedim. hepsi bu. sadece yardım etmek istemiştim.

rica ederim.

benim doktorum kesinlikle bu süre zarfında ilişkiye girme demişti...ayrıca bu dönemde kesinlikle sigara ve alkol kullanımını istemiyorum demişti.....

gelin hanım tırnak içindeki bilgisi olanlardan lafını üstüme mi almalıyım? eğer öyleyse tıp dergisinden makale atıfı mı vermemi bekledin bilmem. benim tedavim sırasında verilen protokol biliglendirmesinde bu tedavi sürecinin hiçbirinde alkol ve sigara tüketmeyin diyordu. cinsel ilkişkiye gelince de farklı hasta ve doktorlardan "bildiğim" bir şeyi söyleyerk riske atma dedim. hepsi bu. sadece yardım etmek istemiştim.

rica ederim.

pembe mavi teşekkürederim cevabın için. elbetteki tırnak içinin senle alakası yoktu. cansıkıcı-saygısız-ciddiyetsiz bulduğum bi özel msj a tepkiydi. öyle altalta okuyunca haklı olarakyanlış anlamışsın. kusura bakma.
alkol transfere kadar vucuttan çoktan atılır,ilişkininde ne zararı olabilir ki diye mantık yürütmüştüm ama şimdi cvplarınızla farkettimki çok yanlış düşünmüşüm.
gerçekten çok yardımcı oldunuz, dr uma soramazdım bunları. cevap veren herkese çok çok teşekküra.s.

tamamdır sorun yok :) şimdiden hayırlı olsun. güzel haberlerle inşallah.

bir küçük bilgide benden benim dr'umda ilişki yasak enfeksiyon kaparsın çünki yumurta toplamada içerde birçok kere iğne girişine neden olduğu için enfeksiyona açıksın bu yüzdende yoğun antibiyortik de yazacağım vücut temizlensin demişti belki bir fikir verir sigara ve alkole gelince cevabım yok çünki biliyorsun normalde bile yasak !!!!!!!!!!!!! sana kalmış canım

tedavi süresince cinsel ilişki ve sigara alkol vs. yasak en azından benim merkezimde bu böyleydi ki bence en doğrusu doktorunu arayıp sorman

evet canım ilişkide enfeksiyon riski var ben mikroenjeksiyon denedim yumurta toplama ile transfer arasında ilşkiye girmedik sakıncalı olduğu için
alkole gelince bu sadece benim fikrim boşver alkol alma riske atma hiçbir şekilde kendini. zor bir tedavi süreciyle hamile kalmaya çalışıyoruz elimizden geldiği kadar dikkat edelim ki sonradan bir olumsuzluk olunca "caba şundan mı oldu bundan mı oldu "diye yemeyelim kendimizi.
tabi tedavi sonucunun pozitif olması tüm kalbimle dileğimdir

arkadaşlar dün yumurta toplama işlemim yapıldı. 5 gün sonra transferim yapılacak. doktoruma soramadım. acaba bu 5 gün içinde ilişkiye girmemizde bi sakınca varmı? bi de bi davete katılacağım,alkol almam sorun olurmu?

slm gelinayse yumurtalar toplandıktan sonra transfer olup gebelik testi yapılana kadar ilişkiye girmek yasak alkol konusunda bilgim yok ama almamanı tavsiye ederim.hayırlı olsun canım

Hayatım kesinlikle her ikiside yasak tedavi süreci boyunca hatta göbek iğnelerini vurulurkenden bile yasak düşün artık biz tam 1 ay yani olmadı düşün artık doktor kesinlikle yasaklamıştı ama sen bilirsin

iyi akşamlar arkadaşlar benim de tıransferim 2martta yapıldı ve heycanla 14 martı bekliyorum
2ci denemem imşallah bu sefer rabbim beni ve tüm isteyenleri güldürür

hayatım ben sana birşeyy söylimmi herkezin tedavi şekli farklı bikere alkol normal bir insana bile zararlıyken bırak bizim gibi bir sürü ilaç kullananlara hayli hayli zararlıdır dimi ilişkiye girmeye gelincede genelde 3 günlük periz variyor doktorlar yani ilişki yasağı inşallah aydınlata bilmişimdir

canım alkolde alma yeni ilaç kullandın ters etkisi olabilir ilikiyede girmeyin çünkü tedaviye başlayıp tahlil sonuçlarını alana kadar ilişki vermiyor drlar sakın ha bebek istiyosan bazı şeylerden fedakarlık yapıcaksın biz 1 ay hiç beraber olmadık ama yaşıyoruz çok şükür kendini değil gelecek bebişleri düşün canım olurmu

cevap yazıp yol gösterdiğiniz için hepinize teşekkürler..

Back
X