Gördüğüm en anlamlı fotograf FB_IMG_1495186637863.webp
FB_IMG_1495186637863.webp

Merhaba arkadaşlar.. 11. Günde test sonucum 14 çıktı. İki gün sonraki sonuç ne yazık ki 5,76 çıktı.. Hiç aranızda inip de sonradan yükselen oldu mu?

Bende 7 haftaligim ancak gogus agrilarim azaldi çarşamba günü belcikaya donucem .dr n bana 1 ay sonra gel dedi ama ben pazartesi gene gideceğim.ultrasona giricem sanki bebegime birsey olmuş gibi geliyor çok korkuyorum.Rabbimiz mucizeleri bitmez arkadasim.pazartesi ola hayrola

akideciknane akideciknane cnm her an göğūslerin agrimiyor sizlamiyor zaten bir gūn orasi birgūn kasiklar birgūn bel yada hicbiri kendini dinlemee stres en kötūsū .. ultrosan cokda iyi birsey degil ama icin rahatlasin gitmeden bir baktir çūnkū yurtdişinda 5 haftada bir kontrolle gidiyorsun en azindan benim yaşadiğim ūlke de öyle 5 hafta disinda trdeki gibi gibi istediğin anda istediğin dr gidemiyorsun ordakiler çokkk şansli ,öpūyorum.

X xfilo cnm yarin birdaha kan var belkide ancak toparlanir kendini katlar sonucun geç oluşanlarda oluyor , sağlik ve sabir diliyorum biliyorum cokkk zor ama vazgeçme negatifsede hepimiz yaşadik seni en iyi biz anlariz ama yilma ... öpūyorum

X xfilo cnm yarin birdaha kan var belkide ancak toparlanir kendini katlar sonucun geç oluşanlarda oluyor , sağlik ve sabir diliyorum biliyorum cokkk zor ama vazgeçme negatifsede hepimiz yaşadik seni en iyi biz anlariz ama yilma ... öpūyorum
Ben de negatifi yaşadım yeni adet oldum. Bir daha ki adetimde başlayacağım kısmetse eabbim nasip edecek inşallah hayırlısıyla sizler de kucağınıza alın inşallah sevgilerimle

Back
X