Evet, şimdi aradı doktorum bu sefer cd56 rahimden parça alarak tekrar bakıcaz birde era testi yapıcaz dedi

cnm era testi gebelik hiç oluşmayanlara yapılıyor.
sende gebelik hiç oluşmuşmuydu,?
alternatif üretiyor normal olarak.
daha önce parça alınarak bakılmışmıydı cd56 kan harici
keske direk serum verselerdi
kanda bakılandada çıkıyor benm fikrim
bahçeci hep parça alarak bakıyor
ben herhalukarda serum alalım dedim zaten ondan bende alıcam zaten vucuda hiç bir zararı yok..
sen pıhtılaşma testinede baktır bence kan tahlili hiç vermediler mi sana?

Tabi doktorun en iyi açıklamayi yapar ama onun açıklamaları da yeteki olmayabilir. Benim Dr um Halil İbrahim Tekin ve olumsuz olunca yaptığı açıklamalar kesinlikle ttmin edici değil ve sen onun sacma cevaplarına zeki cevap verdikçe de sadece sinirleniyor.
Tabi zehra hanımın yaklaşımını bilmiyorum ama inşallah daha tıbbi yaklaşır. Hiç bir olumsuzluk görmezlerse de doğal hamilelikde de sans yuzde 25 deyip geçiyorlar. Yani benim merkezin herşeye kendi lehlerine bir cevaplari var.

neden sinirleniyorlar biliyomusun çok araştırıp çok soru sorup sölediklerine cvp verince oluyor
bilmek araştırmak bunun için güzel oluyor
hepimiz sonuçda kıbrısa son çare olarak gidiyoruz gidene kadarda bir sürü süreçden geçiyoruz boş gitmiyoruz
inanılmaz kendilerine güvenen klinikler var..
birazda biz kendimiz doktorları yönşendirmeliyiz bazı durumların atlanmaması için

Bahçeci zehra hocada, ya ben rahim çizdirme, gebelik aşısı, emriyo çizdirme yaptırmıştım bu benim ikinci donasyonumdu ilki başka bir merkezdi yine olmadı, rahim çok iyi demişlerdi 2 tane dondurulmuşlarım var adet olup vakit kaybetmeden yeniden deniycem bana önereceğiniz bir durum varmı yapılıcak test, yöntem gibi
Canim arkadasim birdahasinda hastan
Canım senin durumun ne oldu inşallah bebişlerin seninledir
evet simdilik benimle bebislerimiz sagol canim

ben herhalukarda serum alalım dedim zaten ondan bende alıcam zaten vucuda hiç bir zararı yok..
Canim kan pihtilasmasi olmamasi lazim kan sulandirici clexan vuruluyoruz ama

Gebelik oluşuyor ama rahme tam gömülmüyor, era testinde sonucuna göre transfer günü belirlenicek en uygun zamanı belirleniyormuş, cd56 parça alınarak yapılmadı kandan yaptırdım bahçeci istememişti ben int araştıtıp yapmıştım mormal çıktı, pıhtılaşma testleri yapılmadı daha önce geçirfiğim ops. Nedeni ile zaten kan sulandıtı kullanıyordum pıhtılaşma var gibi davranıldı önlem alınmıştı ama olmadı Allah büyüktür

Öyle isimler öyle test isimleri ezberledik ki artık nerdeyse bi doktor ayarına geldik.. hiç bir sıkıntı ve stres çekmeden hamile kalan anneler ile bizim çektiklerimiz karşılaştırıldığında dağlar kadar fark var..Tabi bunu biz istemedik bu da bizim sınavımız ama ..insan bu kolaylıkla hamile kalanlara biraz sinir oluyo..yani şahsen ben ister istemez oluyorum..Mesela bi arkadaşıma sormuştum fsh ın kaç diye ? O bana bakıp o da neki demişti..:) yani bilmediğimiz tahlil hormon test kalmadı..keşke onlar gibi olabilseydik olamadık ..bu mübarek cuma gününde inşallah bu zorlu yolları geçerek hamile kalmayı bunu devam ettirebilmeyi kucağımıza da alabilmeyi nasip etsin..tüm bu dertle uğraşan bayanlara Rabbim sabır versin..

Öyle isimler öyle test isimleri ezberledik ki artık nerdeyse bi doktor ayarına geldik.. hiç bir sıkıntı ve stres çekmeden hamile kalan anneler ile bizim çektiklerimiz karşılaştırıldığında dağlar kadar fark var..Tabi bunu biz istemedik bu da bizim sınavımız ama ..insan bu kolaylıkla hamile kalanlara biraz sinir oluyo..yani şahsen ben ister istemez oluyorum..Mesela bi arkadaşıma sormuştum fsh ın kaç diye ? O bana bakıp o da neki demişti..:) yani bilmediğimiz tahlil hormon test kalmadı..keşke onlar gibi olabilseydik olamadık ..bu mübarek cuma gününde inşallah bu zorlu yolları geçerek hamile kalmayı bunu devam ettirebilmeyi kucağımıza da alabilmeyi nasip etsin..tüm bu dertle uğraşan bayanlara Rabbim sabır versin..
Aminnnnnnnn Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bahçeci zehra hocada, ya ben rahim çizdirme, gebelik aşısı, emriyo çizdirme yaptırmıştım bu benim ikinci donasyonumdu ilki başka bir merkezdi yine olmadı, rahim çok iyi demişlerdi 2 tane dondurulmuşlarım var adet olup vakit kaybetmeden yeniden deniycem bana önereceğiniz bir durum varmı yapılıcak test, yöntem gibi
HEÇ KENDİNİ BOŞUNA YORMA ŞU GEBELİK AŞILARIYLA RAHİM ÇİZGİLERİYLE
RAHİMİNDE PROBLEM YOKSA EMBRİYO KALİTESİZMİŞ
KİMYASAL GEBELİKTE 80% EMBRİYO KALİTESİNE BAĞLI

cnm doktorun ne dicek bir sorsana?
tüm kan tahlillerin iyi mi? cd56? pıhtılaşma testleri? troid? clamedia ? bunun gibi testlere baktırdın mı hiç bunalrın hepsi sıkıntı yaratabiliyor. araştırmanı tavsiye ederim.
vucudunu dinlendir acele etme bence araştır neden olabilir bu durumlar diye
BU DEDİĞİNİZ TESTLER KESE GÖRÜKSEYDİ VE KALP ATIŞI OLSAYDI SIKINTI YARATA BİLİRDİ AMA İLK TUTUNMA AŞAMASINDA OLAN GEBELİK BOZULMALARI TAMAMEN EMBRİYO KALİTESİZLİĞİNDEN
TABİİ DOKTOR İNKAR EDİCEK
AMA BU BÖYLE

Amin valla arkadasim dogru soyluyon helal olsun biz nerdeyse doktor olacagiz valla

Canim arkadaslarim can yolda sim uzulme dondurulmuslarinla insallah ikizlere n olur kafana takma insallah guzel habetlerini cabucak duyalim gez dolas valla sana kendim gibi cok uzuldum benim gibi yap
AYNEN İNŞALLAH DONDURULMUŞLARDAN RABBİM EVLAT VERİR
BURDA HAYAL İSİMLİ KIZ VARDI ONDADA AYNISI OLDU İKİNCİ DENEMEDE DONDURULMUŞLARDAN ŞİMDİ BİR GÜZEL PRENSESİ VAR

KIZLAR UNUTMAYIN ERA TESTİ YAPILSA BİLE EN FAZLA 6 AY GEÇERLİDİ
İMPLANTASYON PENCERESİ HER 5 AYDA DEĞİŞE BİLİR
HİÇ UĞRAŞMAYIN DERİM

Zazaya katiliyorum
BU DEDİĞİNİZ TESTLER KESE GÖRÜKSEYDİ VE KALP ATIŞI OLSAYDI SIKINTI YARATA BİLİRDİ AMA İLK TUTUNMA AŞAMASINDA OLAN GEBELİK BOZULMALARI TAMAMEN EMBRİYO KALİTESİZLİĞİNDEN
TABİİ DOKTOR İNKAR EDİCEK
AMA BU BÖYLE
Zazaya katiliyorum. Embrio kaliten nasildi?4 ba 3 cb? Kac tane konuldu. Biraz sakin ol. Elbette onlar hemen kabul etmez..alternatif sunarlar..

Zazaya katiliyorum

Zazaya katiliyorum. Embrio kaliten nasildi?4 ba 3 cb? Kac tane konuldu. Biraz sakin ol. Elbette onlar hemen kabul etmez..alternatif sunarlar..

iyide kaliteli embriyo koymuyolar mı?
ben anlamadım bu işi..
bunun için herkes kıbrısa gidiyor..
embriyo kalitesini biliyorsundur herhalde

iyide kaliteli embriyo koymuyolar mı?
ben anlamadım bu işi..
bunun için herkes kıbrısa gidiyor..
embriyo kalitesini biliyorsundur herhalde
2 emriyo 5. Gün transferi biri 4aa diğeri 4 bb transfer etmişlerdi. Dondurulmuşların kalitesi daha düşük biri 4bb biri 3bb ilk işim transfer günü emriyo raporu istemekti

Back
X