BU DEDİĞİNİZ TESTLER KESE GÖRÜKSEYDİ VE KALP ATIŞI OLSAYDI SIKINTI YARATA BİLİRDİ AMA İLK TUTUNMA AŞAMASINDA OLAN GEBELİK BOZULMALARI TAMAMEN EMBRİYO KALİTESİZLİĞİNDEN
TABİİ DOKTOR İNKAR EDİCEK
AMA BU BÖYLE

ben bu konuda katılmıyorum sana
ben intralipid serum sayesinde tutunma ve 8 haftaya kadar ilerleme oldu.
yararlarıda tutunma aşamasında çok fazla çok araştırdım.
clamedia gene öyle rahimdeki enfeksiyon embriyonun tutunmasında inanılmaz etkili bunuda yaşadım bunlar benim yaşayarak tecrübe ettiğim birşey..
ama dersenki era testi buna hem fikirim banada saçma geliyor..
bazen yapılan bazı şeyler para tuzağı olabiliyor..
eğerki kalitesiz bir embriyoyuda donasyona karşı insanlara transfer edebiliyorlarsa helal olsun derim..

2 emriyo 5. Gün transferi biri 4aa diğeri 4 bb transfer etmişlerdi. Dondurulmuşların kalitesi daha düşük biri 4bb biri 3bb ilk işim transfer günü emriyo raporu istemekti

kötü embriyo değiller ki..
ben embriyo kaynaklı olduğunu düşünmüyorum arkadaşım..
ben embriyolog önder bey ile de münevver hnm ile de görüştüm..
2ab 2aa koyduğum kişi bile hamile kalabiliyor
5aa verdiğim kişilerin kalmadığınıda gördüm dedi kafanı böyle şeylere takmayın
embriyonun endemetrıumu kabul etmesiyle alakali dedi..
tabiki kalitede önemli ama bence verilen embriyolarının kalitesiz olduğunu düşünmüyorum

clamedia gene öyle rahimdeki enfeksiyon embriyonun tutunmasında inanılmaz etkili bunuda yaşadım bunlar benim yaşayarak tecrübe ettiğim birşey..
eğerki kalitesiz bir embriyoyuda donasyona karşı insanlara transfer edebiliyorlarsa helal olsun derim..

Evlendikten 9 ay sonra hamile kalmistim 8ci hafta gelisimi durdu bir dahada hamile kalamadim ve tūp bebek sūrecim baslamiş oldu bilmediğim birseyin icinde buldum kendimi , ablamin 2 kizi var ona dani§tim tūp bebek o ne demişti eyvah dedim 2 çocuğu var o bile bilmiyor annem zaten uzun sure ne olduğunu anlamadi defalarca anlattim demek istediğim şimdi uzman olduk testler , ilaclar , tūp bebek sūreci ezberledik artik, şimdi o aşamadan gectik donasyon uzmani olduk hay Allahim okulunu okusak bu kadar olurdu.

intralipid serumu bende istedim kanser hastası olduğum için yapmadılar

kötü embriyo değiller ki..
ben embriyo kaynaklı olduğunu düşünmüyorum arkadaşım..
ben embriyolog önder bey ile de münevver hnm ile de görüştüm..
2ab 2aa koyduğum kişi bile hamile kalabiliyor
5aa verdiğim kişilerin kalmadığınıda gördüm dedi kafanı böyle şeylere takmayın
embriyonun endemetrıumu kabul etmesiyle alakali dedi..
tabiki kalitede önemli ama bence verilen embriyolarının kalitesiz olduğunu düşünmüyorum
Bende onlara güvenmeyi seçiyorum ben kanser hastası olduğumdan gördüğüm kemoterapi hala vucudu savunuyor diye düşünüyorum üzerinden 15 sene geçti ama, bu son istedikleri testlerden kesin sorun bendemi anlaşılır herhalde

Bende onlara güvenmeyi seçiyorum ben kanser hastası olduğumdan gördüğüm kemoterapi hala vucudu savunuyor diye düşünüyorum üzerinden 15 sene geçti ama, bu son istedikleri testlerden kesin sorun bendemi anlaşılır herhalde

valla içine kuşku düşürme ozaman hiç olmaz..
ben kıbrısdaki gezdiğim kliniklerin arasında iyilerinden birindesin..
kötüyü çağırma testlerini yaptır bakalım ne çıkıcak
dediğin gibi vucud embriyo ile savaşıyor olabilir

öle mi..
geçmiş olsun cnm
soya dan olduğu için ters etki yapabilir.
ne kanserisin?
acaba rahatsızlığının bir etkisi olabilir mi?
Yumurtalık kanseri bir tüpümü bir yumurtalığımı aldılar kemoterapide de kalan diğer yumurtalığımın işlevini bozdu tedavimin üzerinden 15 sene geçti bilmiyorum bir etkisi varmı 5 sene önce donasyon denemiştik oda tutunmadı 4 emriyo koymuşlardı o zaman geçirdiğim hastalıktan dolayı 127 kg dum şeker hastasıydım. 9 ay önce mide küçülme ameliyatı oldum 9 ayda 54 kg verdim şekerim ve kollostrolüm düzelmişti ama olmadı of offff

VALLAHİ İNTRALİPİD SERUMDA YEDİM ERA TESTİDE YAPTIRDIM BİR İŞE YARAMADI

Yumurtalık kanseri bir tüpümü bir yumurtalığımı aldılar kemoterapide de kalan diğer yumurtalığımın işlevini bozdu tedavimin üzerinden 15 sene geçti bilmiyorum bir etkisi varmı 5 sene önce donasyon denemiştik oda tutunmadı 4 emriyo koymuşlardı o zaman geçirdiğim hastalıktan dolayı 127 kg şeker hastasıydım. 9 ay önce mide küçülme ameliyatı oldum 9 ayda 54 kg verdim şekerim ve kollostrolüm düzelmişti ama olmadı of offff

arkadaşım benim şahsi fikrim bence senden kaynaklı olma olasılığı çok yüksek..
sen embriyo için herşeyi yapmışsın zaten..
bir anda kilo alıp verme sonuçda vucut dengen değişiyor herşey buna etkili olabilir
moralini düzelt bence hemen denemenden ziyade biraz vucudunu dinlendir öle dene derim.
bol şans diliyorum senin için

Yumurtalık kanseri bir tüpümü bir yumurtalığımı aldılar kemoterapide de kalan diğer yumurtalığımın işlevini bozdu tedavimin üzerinden 15 sene geçti bilmiyorum bir etkisi varmı 5 sene önce donasyon denemiştik oda tutunmadı 4 emriyo koymuşlardı o zaman geçirdiğim hastalıktan dolayı 127 kg dum şeker hastasıydım. 9 ay önce mide küçülme ameliyatı oldum 9 ayda 54 kg verdim şekerim ve kollostrolüm düzelmişti ama olmadı of offff
SIKMA CANINI 12 KENDİ YUMURTAMLA 3 DEFADA DONASYON DENEDİM VE HALA DENİYORUM
TOPLAM 15 DEFA DENEDİM
PES ETMEK YOK KIZLAR
UMUT ARKADAŞIM SİZE ÖRNEK OLSUN
KIZCIĞAZ YAPTIRDIĞI DONASYON SAYISINI BİLE UNUTMUŞ

Back
X