Sağlıkla gelsin ozaman miniklerYa evet bizimki saklanmis ccnm o yuzden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkla gelsin ozaman miniklerYa evet bizimki saklanmis ccnm o yuzden
bence gec degil cunku benim 12 ci test gunumden bir hafta sonra yani 5 ci haftada kalp atislarini diyduk ve iki keseyide cok iyi gorduk nedense ilkbaharin testi de bir tuaf sonra ultrasondada kalp atislarini gec duyuyo ikiz oldugunuda cok gec goruyo ben anlamadim anlayan varsa yazsinİkiz oldugu o kadar geç mi belli oluyor
bence gec degil cunku benim 12 ci test gunumden bir hafta sonra yani 5 ci haftada kalp atislarini diyduk ve iki keseyide cok iyi gorduk nedense ilkbaharin testi de bir tuaf sonra ultrasondada kalp atislarini gec duyuyo ikiz oldugunuda cok gec goruyo ben anlamadim anlayan varsa yazsin
Benim de bildiğim ilk haftalardan kaç kese olduğu görülüyo..belki benim kide saklanmıştır , ikizdir:)bence gec degil cunku benim 12 ci test gunumden bir hafta sonra yani 5 ci haftada kalp atislarini diyduk ve iki keseyide cok iyi gorduk nedense ilkbaharin testi de bir tuaf sonra ultrasondada kalp atislarini gec duyuyo ikiz oldugunuda cok gec goruyo ben anlamadim anlayan varsa yazsin
bence gec degil cunku benim 12 ci test gunumden bir hafta sonra yani 5 ci haftada kalp atislarini diyduk ve iki keseyide cok iyi gorduk nedense ilkbaharin testi de bir tuaf sonra ultrasondada kalp atislarini gec duyuyo ikiz oldugunuda cok gec goruyo ben anlamadim anlayan varsa yazsin
Admin muna hanım yersiz imalar için uyarıda bulundu.Ve siz bunu dikkate almayıp aynı negatif , alaycı uslubunuzu sürdürüyorsunuz.Bu sitenin Adminlerini dinlemeyecekseniz burada bulunmayın.Benim de bildiğim ilk haftalardan kaç kese olduğu görülüyo..belki benim kide saklanmıştır , ikizdir:)
Canım iyiyim verdim dün dayanamadım valla 1587 çıktı salı gidicem dr a canım inş herşey yolundadırekocum sen nasılsın
kan verdinmi bir daha
ne oldu arkadaşım sana veya avukatlığını yaptığın arkadaşına direk birşey yazmadım...ben canımbenime espri yaptım neden üzerine alındın anlayamadım..lütfeN benimle iletişime geçmeyinizAdmin muna hanım yersiz imalar için uyarıda bulundu.Ve siz bunu dikkate almayıp aynı negatif , alaycı uslubunuzu sürdürüyorsunuz.Bu sitenin Adminlerini dinlemeyecekseniz burada bulunmayın.