İkiz oldugu o kadar geç mi belli oluyor
bence gec degil cunku benim 12 ci test gunumden bir hafta sonra yani 5 ci haftada kalp atislarini diyduk ve iki keseyide cok iyi gorduk nedense ilkbaharin testi de bir tuaf sonra ultrasondada kalp atislarini gec duyuyo ikiz oldugunuda cok gec goruyo ben anlamadim anlayan varsa yazsin

Pardon cnm neyi anlamadin pardon benim de kesem cok erken gorundu ama bir bebek digerinin arkasinda oldugu icin kalp atisinda gorduk bugun ve benim kan testimdede herkes ikiz demisti 1278 degerim ama kuzum saklandigi icin anca gorduk .baska merak ettin birsey varsa yaz bende cevap vereyim

Kızlar ne oluyor anlamadım ne bu gerginlik

Arkadaslar kendisinize bakin size laf yetistircek degilim size laf yetistirvcem diye kuzularimi germek isime gelmiyo

Hanımlar,
sanırım bu topiğe son uyarım, bundan sonra burada bir takım imalar olursa uyarı verilir.

kızlar neden böyle geriliyorsunuz, yapmayın Allah aşkına herkes burada birbirinin kaybıyla üzüldü, hamilelik haberiyle sevindi. Karnımızda minik mucizelerimiz varken öncelikle onları üzmeyelim, bizler huzursuz olursak bebeklerimiz de öyle olur :)

bence gec degil cunku benim 12 ci test gunumden bir hafta sonra yani 5 ci haftada kalp atislarini diyduk ve iki keseyide cok iyi gorduk nedense ilkbaharin testi de bir tuaf sonra ultrasondada kalp atislarini gec duyuyo ikiz oldugunuda cok gec goruyo ben anlamadim anlayan varsa yazsin
Benim de bildiğim ilk haftalardan kaç kese olduğu görülüyo..belki benim kide saklanmıştır , ikizdir:)

İlk ultrason muayenesinde bnmde 2 kese net göründü
6. Haftada kalp atışı aldık
İlginç:)

Benim de bildiğim ilk haftalardan kaç kese olduğu görülüyo..belki benim kide saklanmıştır , ikizdir:)
Admin muna hanım yersiz imalar için uyarıda bulundu.Ve siz bunu dikkate almayıp aynı negatif , alaycı uslubunuzu sürdürüyorsunuz.Bu sitenin Adminlerini dinlemeyecekseniz burada bulunmayın.

Yahu ne garip insanlarsınız. Kadının düşmanı kadın derler ama bu kadar belli etmeyin bari. Yalan mı söylüyor kadın bu konuda? Saklanmıştır, sonra belli olmuştur. Nedir bu yargılama? Çok komik gerçekten. Genelde hamile arkadaşların imalarda bulunması da ilginç. Hamileyken insan kimseyi üzmemeye, ah almamaya daha çok dikkat etmeli. Bir süredir başlık iyice amacından şaştı.

kızlar nolursunuz sakin olalım en düzünü allah biliyor
arkadaşımız kalp atışını duydu mutlu olalım allah tamamına erdirsin
ilkbahar arkadaşımız lütven sende artık merkezini övme zaten artık şübhe yaratın her yeri kötüleyib kendi merkezini övmekte
sadece doktorunda çok geç geç kontrol ediyor seni tabii oda onun yöntemi
adeta 6 haftalıkta artık kalp atışları belli oluyor
geç olsada ikili mutlu haberini aldın
artık gözün aydı olsun
allahım her kesi sevindirsin

Sana n
Admin muna hanım yersiz imalar için uyarıda bulundu.Ve siz bunu dikkate almayıp aynı negatif , alaycı uslubunuzu sürdürüyorsunuz.Bu sitenin Adminlerini dinlemeyecekseniz burada bulunmayın.
ne oldu arkadaşım sana veya avukatlığını yaptığın arkadaşına direk birşey yazmadım...ben canımbenime espri yaptım neden üzerine alındın anlayamadım..lütfeN benimle iletişime geçmeyiniz

Zaza cnm.ben kurum ovmedim vede ben sadece dedimki ben ikizlere hamileyim ve orda bayanlar alay eder gibi tavirlar takindilar ben coluk cocukla ugrasicak yasta biri degilim ve ben almanyada yasiyorum burdaki sistemler turkitedeki gibi degil ama artik yeter ha adminin yani sitenin yetkilileriylede gorusucem hafta basi boyle bir sey olmaz vede olamaz .burdan benle alay edenlere sesleniyorum ben sizler gibi kurumlarla anlasan vede onlara musteri toplayan biri degil vede olmamada cunki ben vebalden korkarim ah almak kadar kotu birsey yok .ha bu arada benim arkadasim avukatligimi yapmiyo cnm avukata ihtiyacim olsa allaha cok sukur gercek avukat tutarim onada gucum yeter ve bundan sonra bana agir hitamlarda .yada dalga gecenleri gercek avukatlara yonlendirmesinide bilen biriyim .benimle ve cocuklarimla ugrasmayin

Bana espiri yapmayin ben sizin yasitiniz yada arkadasiniz degilim herkes yazdiklarina dikkat etsin yeter artik

Back
X