Eskiden buralarda adap vardı sevgi vardi ama şu ara gercekden çok ama çok değişti bence iyi bir temizlik şart oldu.çünkü saygı bitmek üzere .

Tamam ilkbahar anladım
Allah senide bebelerinide korusun
Ama bak burdakı anne adayları her kes okadar ağır şeyler yaşadıki bir birimize anne kardeş olalım lütven
Eğer böyle laf atmalar olursa artık hepimiz dağılıcaz
Ama bu topiğ yegane yerdir bizi bizden iyi anlayan yok
Hepimizin hedefi anne olmaktı
Allah hepimizi muradımıza erdirsin

Şimdi herkes bu yazıyı okusun, okumayanlarında okumasını sağlasın lütfen.

Gün geçmiyor ki birbirinizi sahte hesap, reklam üyeliği diye kiblemeden duramıyorsunuz.
I Ilkbahar49 ve morkanatlarim morkanatlarim aynı kişi değil, en azından aralarında bir bağ bulamadık, aynı merkezin hastaları ikisi de, her ikisi de birlik olup reklam yapıyorlarsa reklam yaptıklarını kanıtlayan özel mesaj veya forum içindeki reklam mesajlarını kötü içerik yaparsınız gereken yapılır ama her yazdıklarını kötü içerik yapmanızı kişisel bir anlaşmazlık olarak algılamaya başladım.

İkiz bebekler bazen geç fark edilebilir olmamış bir durum değildir, aksi ispat edilene kadar üyenin yazdığı gerçek kabul edilir ve bu konu hakkında kızım sana söylüyorum gelinim sen anla türünden yaptığınız espriler ayıptır.

Aynı şekilde Ilkbahar49 ve morkanatlarim sizler de reklam üyeliğiyle suçlanırken ve bundan rahatsız olurken burada anlaşamadığınız, yıldızınızın barışmadığı üyeleri reklam yapmakla itham ediyor, üyelerin süreçlerini yazdığı yorumları bile reklam diye nitelendiriyorsunuz, şikayet ettiğiniz şeyleri sizlerde yapmayınız.

Artık bu topikte ne bu konuyla alakalı bir tartışma, ne itham, ne karşılıklı suçlama yazısı görmek istemiyorum. Bir kurumun reklamı yapılırken diğer kurumların kötülendiğini de okumak istemiyorum. Kaldı ki sizlere açıkladım diye hatırlıyorum, reklam yapmakta kötülemekte suçtur, yasaların konuyla ilgili maddelerine göre kanuna aykırıdır. Herkes kendi merkezinde mutlu olduğuna göre merkezler arası üstünlük savaşına gerekte yoktur, maksadınız merkezlerinizi övmek değil, bebeklerinize kavuşabilmektir.

Yazım sert mi oldu? Kusura bakmayın bu dili kullanmama neden olan haftalardır bu topikte en azından bir kısmınızın takındığınız tavırdır.

Topiğinizin açılış amacı hepinizin bebek sahibi olmak istemesi, anne olabilmek için gördüğünüz tedavi sürecini paylaşıp birbirinizin elini tutmak, yüreklendirmektir.
Rica ediyorum konuyu iddia ve ithamlarınızla sabote etmeyiniz.

Son düzenleme:
Zaza cnm.ben kurum ovmedim vede ben sadece dedimki ben ikizlere hamileyim ve orda bayanlar alay eder gibi tavirlar takindilar ben coluk cocukla ugrasicak yasta biri degilim ve ben almanyada yasiyorum burdaki sistemler turkitedeki gibi degil ama artik yeter ha adminin yani sitenin yetkilileriylede gorusucem hafta basi boyle bir sey olmaz vede olamaz .burdan benle alay edenlere sesleniyorum ben sizler gibi kurumlarla anlasan vede onlara musteri toplayan biri degil vede olmamada cunki ben vebalden korkarim ah almak kadar kotu birsey yok .ha bu arada benim arkadasim avukatligimi yapmiyo cnm avukata ihtiyacim olsa allaha cok sukur gercek avukat tutarim onada gucum yeter ve bundan sonra bana agir hitamlarda .yada dalga gecenleri gercek avukatlara yonlendirmesinide bilen biriyim .benimle ve cocuklarimla ugrasmayin
bu arada bende fransada oturuyorum arkadasim kanunlari herseyi cok iyi bilirim esim avukat

Son düzenleme:
Şimdi herkes bu yazıyı okusun, okumayanlarında okumasını sağlasın lütfen.

Gün geçmiyor ki birbirinizi sahte hesap, reklam üyeliği diye kiblemeden duramıyorsunuz.
I Ilkbahar49 ve morkanatlarim morkanatlarim aynı kişi değil, en azından aralarında bir bağ bulamadık, aynı merkezin hastaları ikisi de, her ikisi de birlik olup reklam yapıyorlarsa reklam yaptıklarını kanıtlayan özel mesaj veya forum içindeki reklam mesajlarını kötü içerik yaparsınız gereken yapılır ama her yazdıklarını kötü içerik yapmanızı kişisel bir anlaşmazlık olarak algılamaya başladım.

İkiz bebekler bazen geç fark edilebilir olmamış bir durum değildir, aksi ispat edilene kadar üyenin yazdığı gerçek kabul edilir ve bu konu hakkında kızım sana söylüyorum gelinim sen anla türünden yaptığınız espriler ayıptır.

Aynı şekilde Ilkbahar49 ve morkanatlarim sizler de reklam üyeliğiyle suçlanırken ve bundan rahatsız olurken burada anlaşamadığınız, yıldızınızın barışmadığı üyeleri reklam yapmakla itham ediyor, üyelerin süreçlerini yazdığı yorumları bile reklam diye nitelendiriyorsunuz, şikayet ettiğiniz şeyleri sizlerde yapmayınız.

Artık bu topikte ne bu konuyla alakalı bir tartışma, ne itham, ne karşılıklı suçlama yazısı görmek istemiyorum. Bir kurumun reklamı yapılırken diğer kurumların kötülendiğini de okumak istemiyorum. Kaldı ki sizlere açıkladım diye hatırlıyorum, reklam yapmakta kötülemekte suçtur, yasaların konuyla ilgili maddelerine göre kanuna aykırıdır. Herkes kendi merkezinde mutlu olduğuna göre merkezler arası üstünlük savaşına gerekte yoktur, maksadınız merkezlerinizi övmek değil, bebeklerinize kavuşabilmektir.

Yazım sert mi oldu? Kusura bakmayın bu dili kullanmama neden olan haftalardır bu topikte en azından bir kısmınızın takındığınız tavırdır.

Topiğinizin açılış amacı hepinizin benek sahibi olmak istemesi, anne olabilmek için gördüğünüz tedavi sürecini paylaşıp birbirinizin elini tutmak, yüreklendirmektir.
Rica ediyorum konuyu iddia ve ithamlarınızla sabote etmeyiniz.

tamam mune cok guzel yazmissiniz tessekurler her hastane iyidir diyorum ve bende kotulemeye gelemiyorum tessekkurler

Arkadaşlar yarın sabah idrar testi yapmayı düşünüyorum, gerçi bunu yazarken bile kalbim duracak gibi oluyor, negatiften o kadar korkuyorum ki, öte yandan pazartesiyi beklersem test günüm çok daha büyük stress olacakmışım gibi geliyor :dua:
Canım yarın yapabilirsin bence. Yarın da çıkar inşallah güxel sonuç alacaksın sende

Y Yas41 heyecanla bekliyorum.kızlar bende geri sayim başladı heyecan da gerci geçsin son 19gun istiyorum birvyandanda istemiyorum.onu karnimda hissetnekde çok güzel.bakiyorumda ne uzunn yol çabucak geçmiş gibi ama şimdi hiç geçmiyor gibi.hamile kardeşlerim yolculuğumuz hayirli olsun tedavide olanarinda insaĺlah gobiskeri dolsun.opuyorum sizi
.

Biraz önce testİ yaptım ama maalesef negatif. Gece çok adet ağrısı gibi ağrı çektim belime vuran, çok da su içtiğim için saat 2 de ve saat 4 de tuvalete çıkmıştım, yani 4 saatlik idrarla yaptım bunun bir önemi var mı? Gerçi testin hiçbir yerinde şu kadar saatlik idrar vs demiyor, hatta sabah idrarı bile demiyor. Bilemedim

Biraz önce testİ yaptım ama maalesef negatif. Gece çok adet ağrısı gibi ağrı çektim belime vuran, çok da su içtiğim için saat 2 de ve saat 4 de tuvalete çıkmıştım, yani 4 saatlik idrarla yaptım bunun bir önemi var mı? Gerçi testin hiçbir yerinde şu kadar saatlik idrar vs demiyor, hatta sabah idrarı bile demiyor. Bilemedim
Hangi testle yaptın erken gebelik testimiydi yas41 cim..Biraz bekle yeniyse bazen 15-20 dk sonrada hafif pembe çizgi belirebiliyor....

Y Yas41 heyecanla bekliyorum.kızlar bende geri sayim başladı heyecan da gerci geçsin son 19gun istiyorum birvyandanda istemiyorum.onu karnimda hissetnekde çok güzel.bakiyorumda ne uzunn yol çabucak geçmiş gibi ama şimdi hiç geçmiyor gibi.hamile kardeşlerim yolculuğumuz hayirli olsun tedavide olanarinda insaĺlah gobiskeri dolsun.opuyorum sizi
.
Akidecik canim doğumun kolayca olsun inşallah.. Onu kucağına almakta ne büyük mutluluk olsa gerek...Hayirlisiyla kolayca atlatırsın inşallah arkadaşım.. .

Erken gebelik testi hap canım

Back
X