Benimde genetik testimde pıhtılaşma sorunu çıktı transferden sonra verilen kağıtta 3 ay olana kadar kullanmam gerektiği yazıyordu ama istanbuldaki doktorum 30 haftaya kadar kullanıcaksın dedi, aynı şekilde progestron iğneyide
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde genetik testimde pıhtılaşma sorunu çıktı transferden sonra verilen kağıtta 3 ay olana kadar kullanmam gerektiği yazıyordu ama istanbuldaki doktorum 30 haftaya kadar kullanıcaksın dedi, aynı şekilde progestron iğneyide
sizede geçmiş olsunMerhaba kızlar ben 7. Haftama geldim6 haftamda başıma gelen bi sorunu paylaşmak istedim sizinle. 1 hafta once kanamam oldu tuvalete gittimde fark ettim ve hrmen dr aradım bana bir ıgne yazdı ve baktıra bilirseniz utr. Bakılsın dedı. Şükür iyidi kalp atışlarımızı ilk kez o gün duyduk ve aşırı bi kanamam vardı birazda moral amaclı yazmak ıstedim bu tarz kanamalar olabiliyormus ve her kanamada düşük olmaya bilir demildi. Rabbim her isteyene evlat versin sağlıklı bi hamilelik ve doğum nasip eder insallah.
![]()
üzme kendini canım bir gün bizde burda yürekleri açıcaz iyi sonuçlarımızla buna inanSözün bittigi yer ve sonuc negatif
Insallah canim benim inşallahüzme kendini canım bir gün bizde burda yürekleri açıcaz iyi sonuçlarımızla buna inan
Hit in hastası değilim ama ilaçları sorarsan yazabilirmSiz de hit hastasımısınız? Yumurta toplamadan önce hangi iğneyi kaç doz kullandınız acaba?
Tamam canım sağılasınbebişin plazentası oluşana kadar yapıcan klexanı yani 12 haftaya kadar
sonra plazenta besini iyiyse burakıcaksın bazende doğurmaya 2 hafta kala buraktırıyorlar
onu artık doktorun karar vericek
Bende ondan korkuyorum kimi bırak diyor kimi kullan diyor bırakılması da zararlı bebek beslenemz ise diye. Progestan iğne olarak mı hep kullanacaksın peki anam ben blr aydır kullanıyorum göbek popo mosmor arrıkBenimde genetik testimde pıhtılaşma sorunu çıktı transferden sonra verilen kağıtta 3 ay olana kadar kullanmam gerektiği yazıyordu ama istanbuldaki doktorum 30 haftaya kadar kullanıcaksın dedi, aynı şekilde progestron iğneyide
Benümde mosmor ve kütük gibi oldu kan sulandırıcı için bişey yapamam dedi ama progestron iğneyi dozunu arttırdı beş günde bir vurul dedi en azından hergün vurulmaktan kurtuldumBende ondan korkuyorum kimi bırak diyor kimi kullan diyor bırakılması da zararlı bebek beslenemz ise diye. Progestan iğne olarak mı hep kullanacaksın peki anam ben blr aydır kullanıyorum göbek popo mosmor arrık
Birde bana bunu önerdiler iyi geliyor ama düzenli kullanmak gerekli ben biraz üşengeçimBende ondan korkuyorum kimi bırak diyor kimi kullan diyor bırakılması da zararlı bebek beslenemz ise diye. Progestan iğne olarak mı hep kullanacaksın peki anam ben blr aydır kullanıyorum göbek popo mosmor arrık
Birde istanbul da ki dr un kim canım genetik testininBenimde genetik testimde pıhtılaşma sorunu çıktı transferden sonra verilen kağıtta 3 ay olana kadar kullanmam gerektiği yazıyordu ama istanbuldaki doktorum 30 haftaya kadar kullanıcaksın dedi, aynı şekilde progestron iğneyide
o ne kiBirde bana bunu önerdiler iyi geliyor ama düzenli kullanmak gerekli ben biraz üşengeçim
Üzüntünü anlıyorum.ümidler çökünce kelimeler kifayetsiz kalıyo.Vardır bi hayır demekten başka bi çarede yok.Inşallah bi daha sefer için maddi ve manevi olarak hızla toparlanıp tekrar deniyebilirsin.Yaş41 ve senin için temennim denenicek ilk seferde tutunmaları. Çoğumuz yaşamıştır bu negatif acısını.Bende haftalarca yüreğimden atamamıştım.Zamanla soğuyo .Sevgiyle kalın.Insallah canim benim inşallah
Evet lütfen yazarmısın allah razı olsunHit in hastası değilim ama ilaçları sorarsan yazabilirm
Transferden bir hafta önce clexan iğne progestan iğne corasprin folbiol benoxol esteofem (önce gğnse bir tane sonra iki ye çıktı aonra üçe.. şuan da da hala devam ediyorum) kullanmaya başladım. Hala kullanıyorum canım. Hepsini aynı şekilde devam ediyorumEvet lütfen yazarmısın allah razı olsun
Peki yumurta toplanmadan önce ne kullandınız??Transferden bir hafta önce clexan iğne progestan iğne corasprin folbiol benoxol esteofem (önce gğnse bir tane sonra iki ye çıktı aonra üçe.. şuan da da hala devam ediyorum) kullanmaya başladım. Hala kullanıyorum canım. Hepsini aynı şekilde devam ediyorum
Hepimizden Allah razı olsun
Yani yumurtalarınız hangi iğne ve yumurtalarla gelişti ve iğneyi günde ne kadar yapıyordunuz?Transferden bir hafta önce clexan iğne progestan iğne corasprin folbiol benoxol esteofem (önce gğnse bir tane sonra iki ye çıktı aonra üçe.. şuan da da hala devam ediyorum) kullanmaya başladım. Hala kullanıyorum canım. Hepsini aynı şekilde devam ediyorum
Hepimizden Allah razı olsun
Benim yumurta donasyonu o sebeple o süreçte birşy kullanmadımYani yumurtalarınız hangi iğne ve yumurtalarla gelişti ve iğneyi günde ne kadar yapıyordunuz?
Evet yumurta donasyonuEko78 senin yumurta donosyonu deyilmi
Evet bende anlamadım karıstırsı sanırım :)Arkadaş yumurta ğeliştirici ne kullandınız diye sormuş bende onun için sordum