massallah massallah valla cok guzel galiba ikiz cok sevindim

Ya canım inşallah. 3 tane transfer edilmişti ama üçüz olursa riskli oluyor sonlandırma öneriliyor diye korkuyorum. Rabbim zor kararlar vermek zorunda bırakmasın. Kanı cuma verecektim ama doktor bugün ver dedi 2 gün sonra tekrar ver artışa bakalım dedi. Bugün kan vereceğim bakalım çok heyecanlıyım zaten.

Çok yoruldum caresizim gonalf ile de iyi sonuc alan var menopur en iyisiymiş kaç doz alınmalı biliyormusun amh:1,74
canım arkadaşım doğru olan doktorun dediyi olucak
bide bu söylediyin ilaçlar(puregon,menogon,gonal f)her hastaya özel seçilmiş bir protokole veriliyor
sen burda soruna cevap bulamassın.
he desen yumurta kalitemi artırıcı takviyeler ozaman sana tavsiyem coenzim q10,melatonin,biosteron,folik asit
tedaviye başlamadan hiç deyilse 2 ay önceden bu takviyelerden kollan

Ya canım inşallah. 3 tane transfer edilmişti ama üçüz olursa riskli oluyor sonlandırma öneriliyor diye korkuyorum. Rabbim zor kararlar vermek zorunda bırakmasın. Kanı cuma verecektim ama doktor bugün ver dedi 2 gün sonra tekrar ver artışa bakalım dedi. Bugün kan vereceğim bakalım çok heyecanlıyım zaten.
bugün senin 7 günün deyilmi
inşallah yüzün gülsün kan sonucuylada

Ya inşallah canım ya birazdan kan vericem çok heyecanlıyım bugün daha 7.gün bakalım kan değerim nasıl çıkacak.
gayet iyi çıkıcak sonucun çünkü 6 günde idrar testi gösterdiyse
çok erken başladın strese
bide stres yapma artık tutunduğunu gördün

Hangoverrr hayırlı olsun arkadaşım, bence kan sonucunda çok güzel çıkacak :)

Canım bana da üç tane trabsfer edilmişti 8. Gün koyu çıkmıstı kan sonucumda yüksekti ama tek kese gördü acil deki dr. Bugün kendi dr uma gideceğim bakalım. Hep tercih yaptırma bakabileceğim kadar sorunsuz sağlıklı hamilelik yaşayabileceğim kadar istedim allahımdan hayırlısı canım benim

Kızlar taze transferde donör adet dönemi ile bizim adet dönemimizi nasıl senkronize ediyor...Bir birinden çok farklı tarihlerde adet olabiliriz...

Kızlar taze transferde donör adet dönemi ile bizim adet dönemimizi nasıl senkronize ediyor...Bir birinden çok farklı tarihlerde adet olabiliriz...
Regl oluyorsan şayet reglin 4,gününde cyclo proginova adlı ilaca başlattılar bende. Bu da zamanında regl olmanı sağlayan bir ilaç. seni donörle birlikte takip ediyorlar bu şekilde.

Regl oluyorsan şayet reglin 4,gününde cyclo proginova adlı ilaca başlattılar bende. Bu da zamanında regl olmanı sağlayan bir ilaç. seni donörle birlikte takip ediyorlar bu şekilde.
Beni donduruldu 20 gün falan sonra transfer oldum
Teşekkürler :)
Regl oluyorum, anladığım her merkez farklı bir yöntem uyguluyor..Bende şimdi sordum donduracağız dediler...

Back
X