- 18 Ocak 2017
- 117
- 120
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok şükür her şey yolunda allahım tamamına erdirsinKızlar dün 12.günümdü test sonucum 722 çıktı. Cuma kese görmeye gideceğiz de sizce erken mi?
çok geçmiş olsun inşallah bu denemen son olur ve pozitiv olurSelam
Ben 43 yaşındayım
Çocuğum olmuyor.
3 defa yumurta donasyonu yaptırdım.
Bir dış gebelik oluştu.
Diğerleri tutmadı.
Moralim çok bozuldu.
2 yıl ara verdim.
Son bir defa daha gitmek istiyorum.
Hangi doktorlara gidiyorsunuz.
Kimi önerirsini
Selam
Ben 43 yaşındayım
Çocuğum olmuyor.
Bir dış gebelik oluştu.
Diğerleri tutmadı.
Moralim çok bozuldu.
2 yıl ara verdim.
Kimi önerirsini
Zaza senin 3 negatifin de hep taze siklusmuydu..Geneldi ilk transferde hep en iyi embriyoları transfer ediyorlarya..Donmuşlarının kalitesini bilmiyorum canım ama, rahimin çok şükür iyi iken donor değişikliği iyi olurmuy du ki? Tabi çok maaliyetli konular ama, şansını max a çekermiydi acaba... ?çok geçmiş olsun inşallah bu denemen son olur ve pozitiv olur
kime yaptırdın eski denemelerini
ben hit in hastasıyım 3 negativ oldum ve dondurulmuş embriyolarım var yine ona gidicem
ama eğer madi sıkıntım olmasaydı firdevste denerdim
Merhaba başarısız deneyimlerin için üzüldüm. Burda çok farklı merkezlere giden arkadaşlar var başarılı sonuç alan alamayan. Birimizin aynı merkezde poz sonucu diğerinin neg olabiliyor. Bence o sebeple sen kendin iyice araştır mümkünse yüzyüze görüş derim ben. Ben mağusa tıp merkeZinde serap hanım da tedavimi oldum ilk denemem de poz oldu şuan daha çok başındayız tabiki umarım sağlıkla devam eder
çok geçmiş olsun inşallah bu denemen son olur ve pozitiv olur
kime yaptırdın eski denemelerini
ben hit in hastasıyım 3 negativ oldum ve dondurulmuş embriyolarım var yine ona gidicem
ama eğer madi sıkıntım olmasaydı firdevste denerdim
Hazan olmamasını neye bağlıyorlar..?
Benim tavsiyem bulunduğun bölgede çok iyi bir kadın doğum uzmanı bulman canım. Hatta mümkünse tüp bebek uzmanı da olur.. Kıbrısa gitmeden rahmini çok iyi hazırla, bence kıbrıs sürekli takip edemediği için donor ve daha çok transfer odaklı bakıyor..O nedenle sen kendini ne kadar iyi hazırlarsan şansını arttırmış olursun..İnşallah bu sefer doğru doktorlara denk gelir emin ellerde olursun canım..Tabii hepimiz :)
Burda herkez farklı merkezlerde, içine sinen yerlerde..Ama maalesef aynı merkezde bile birimiz gebe kalırken diğerimiz gebe kalamıyor, faktörler o kadar çok ki...Her şey çok iyi olsa bile şansımız %75-80...Bence dürüst bir merkezde saglıklı bir embriyo transferi yapılıyorsa iş rahime ve şansa kalıyor...Onu da kendimiz, donosyon doktoru dışında başka iyi bir doktor ve kendimizin yapabileceği şeyler mesela beslenme, düzenli egzersiz (çok abartmadan) , rahimi besleyen vitamin takviyeleri ile yakalabiliriz diye düşünüyorum.. Ama sonuçta her şey süper olsa bile olmadı mı olmuyor, o zaman işte kısmet demekten başka çare kalmıyor....İnşallah her şey iyi olacak....
Tüp bebek doktorları bu konuda daha anlayışlı oluyor, bulunduğun yerde tüp bebek doktoru varsa ona danışabilirsin canım...Bende rahimle ilgili sorun yaşıyorum, kalınlık iyi ama 3 çizgi maalesef görülmüyor, yani rahim sağlıklı kalınlaşmıyor...Histereskopi oldum rahim temiz, çok ciddi bir sıkıntı görünmüyor, ama eşit şekilde de kalınlaşmıyor maalesef..Artık kendim rahimde kan akışını arttırmak için yogaya başladım..Rahim masajı var internetten bakabilirsin..Elevit içiyorum, onu doktor verdi, nar suyuna başladım günde bir bardak, bir de L Arginin içiyorum günde 1 adet...L arginini doktor vermedi, kendim başladım, o yüzden sana tavsiye etmekte çekiniyorum.Bulunduğum çevrede donasyon demeye çekiniyorum...
Onu nasıl diyeceğim..
Dediğin gibi benim sıkıntı kesin rahimde...
Hangi vitaminleri kullanabilirim bu konuda canım yaaa
Rica ederim ne demek canım 4500 €Teşekkür ederim...
Epeydir takip edemiyorum..
Yeni doktorları bilmiyorum. .
Fiyat ne kadardı arkadaşım ☺ ☺
Tüp bebek doktorları bu konuda daha anlayışlı oluyor, bulunduğun yerde tüp bebek doktoru varsa ona danışabilirsin canım...Bende rahimle ilgili sorun yaşıyorum, kalınlık iyi ama 3 çizgi maalesef görülmüyor, yani rahim sağlıklı kalınlaşmıyor...Histereskopi oldum rahim temiz, çok ciddi bir sıkıntı görünmüyor, ama eşit şekilde de kalınlaşmıyor maalesef..Artık kendim rahimde kan akışını arttırmak için yogaya başladım..Rahim masajı var internetten bakabilirsin..Elevit içiyorum, onu doktor verdi, nar suyuna başladım günde bir bardak, bir de L Arginin içiyorum günde 1 adet...L arginini doktor vermedi, kendim başladım, o yüzden sana tavsiye etmekte çekiniyorum.
Ama en önemlisi bir kere histerskopi ile baktırabiliyorsan rahmine baktır...Belki fark edilmeyen bir sorun vardır...
kızlar dunya tüp bebek merkezi için ne dersiniz? var mı orda yaptıranlar?
merhaba acaba sprem zayıflığımı var diye düşündüm.bide rahimde sıkıntı varmış sanırım.Bencede bi tüp bebek merkezine gidip muayene olmalısın.Büyük paralar veriyoruz donasyona. Donasyon olduğunu soylemeye çekinme ona göre bi yol gösterirler sana. Büyük yıkımlar yaşıyoruz gerçekden.Ben firdevs de negatif aldım.Simdi hazır olunca Yakındoğu üniversite hastanesine yaptıracağım.Ama sen öncelik rahmin konusunda hazır olmalısın.bak defalarca denemişsin.Herşeyin hayırlısı.Selam
Ben 43 yaşındayım
Çocuğum olmuyor.
Bir dış gebelik oluştu.
Diğerleri tutmadı.
Moralim çok bozuldu.
2 yıl ara verdim.
Kimi önerirsini
Ben orda yaptırdım mayıs 2017 de. ama negatif ile sonuçlandı. ama orda yaptırıp pozitif olanlar da var. kısmet sonuçta. merkez olarak temiz düzgün bir yer. Doktor Berk Bey de güleryüzlü sempatik ve konuşkan biri. ama dediğim gibi kısmetinde yoksa nereye gidersen git sonuç aynı olacaktır. şimdiden hayırlısı olsun..kızlar dunya tüp bebek merkezi için ne dersiniz? var mı orda yaptıranlar?
bilmiyorum ama hayirli olsun galiba ikiz sonucun cok iyi tebrik ederimKızlar dün 12.günümdü test sonucum 722 çıktı. Cuma kese görmeye gideceğiz de sizce erken mi?
canım benim birinci donörden ilk kimyasal gebelik ikinci negativ olduZaza senin 3 negatifin de hep taze siklusmuydu..Geneldi ilk transferde hep en iyi embriyoları transfer ediyorlarya..Donmuşlarının kalitesini bilmiyorum canım ama, rahimin çok şükür iyi iken donor değişikliği iyi olurmuy du ki? Tabi çok maaliyetli konular ama, şansını max a çekermiydi acaba... ?
malesef septumlar travm yaşayan rahimde sürekli oluşuyor iyi bir doktora git histeroskopi yaptırArtık o masalara yatmaktan korku gelişti bende.
Ever bende 3 yaprak oluyor.
Ama güzel kalınlaşmıyor...
Birde ben polip ameliyatı oldum..
Hatta doktor sende septum vardı düzelttik dedi...
HİT de dediki rahimi çok kazımışlar. ..
Anlayacağın herkes bişey diyor canım.
massallah zazacigim hepsi 5 ci gunmu 9 embriyonunda eger oyleyse bence kaliteleri cok yuksek insallah bu seferki tutacakcanım benim birinci donörden ilk kimyasal gebelik ikinci negativ oldu
sonra freş ikinci donorden negativ oldu ve 9 embriyo donduruldu
şimdi dondurulmuş 1-2 olsaydı yeni donör isterdim ama bukadar dondurulmuşta ben ne desem onları transfer edecekler
imkanım olsaydı yeni merkezde yeni donörle başlardım
Oyyy maşallah ...Gerçekten bu kadar donmuş bırakılmaz....Transferi bol tutsun bari hit :)canım benim birinci donörden ilk kimyasal gebelik ikinci negativ oldu
sonra freş ikinci donorden negativ oldu ve 9 embriyo donduruldu
şimdi dondurulmuş 1-2 olsaydı yeni donör isterdim ama bukadar dondurulmuşta ben ne desem onları transfer edecekler
imkanım olsaydı yeni merkezde yeni donörle başlardım