Donör secerken neye göre sectin canım bana da bugün secenek sundular ama neye göre belirlemeliyim bilmiyorum yaşın bize yakın olması önemli mi yoksa genc yas daha mı iyi
genç önemli
nakadar genç olunca bir okadar az hırpalanmış bünye
biliyorsunuz kötü alışkanlıklar yaş artıkca daha çok bünyeyi sarsıyor
donörleride bire bir tanımasakta artık nakadar genç deyip seçiyoruz

genç önemli
nakadar genç olunca bir okadar az hırpalanmış bünye
biliyorsunuz kötü alışkanlıklar yaş artıkca daha çok bünyeyi sarsıyor
donörleride bire bir tanımasakta artık nakadar genç deyip seçiyoruz
Anladım canım peki yaşın bize yakın olmaması sonra bir sıkıntı oluşturur mu acaba

mavicim bugün donörümüde seçtim
4 seçenekten birini[/QUOTE
selam canım.. doktor tam açıklama yapamıyor.. tutmayınca tutmuyor işte falan diyor.. benim yumurta donasyonuydu canım..tam bir sebep sunamadılar.. donmuşun da yok dediler..
Aa canım ya çok üzüldüm ya bu Doktorları gerçekten anlamıyorum hem adet gören her kadın çocuk sahibi olabiliyor diyolar hem bi bakıyorsun neymiş yumurta kalitesizmiş diyip yurt dışını öneriyorlar bizler elimizde avcumuzda ne varsa doktorlara veriyoruz sırf çocuk sahibi olalım diye sonucunu araştırmıyorlar bile gerçekten bizlerde neye kime inanıcağımızı bilemiyoruz sürekli denemekten korkar olduk bnde eşimi yumurta donasyonu için hala ikna edemedim ikna olsa bile denediğimde ya tutmazsa diye çok korkuyorum tutmazsada asla deneme hakkım yok olucak eşimden dolayı Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hakkımızda hayırlısını versin

Acıbademdemi Dr rahim filminde yapışıklık olduğunu söyledi historoskopi yapıp jel koyucakmış adet düzenleyici verdi şimdi adet olmayı bekliyorum jeli koyduktan 2 ay snr yumurta donasyonu dedi kıbrısta hangi hastanenin başarısı yüksekse orayı önericekmiş kızlar neolur banada dua edin ozamana kadar eşimi ikna edeyim

Acıbademdemi Dr rahim filminde yapışıklık olduğunu söyledi historoskopi yapıp jel koyucakmış adet düzenleyici verdi şimdi adet olmayı bekliyorum jeli koyduktan 2 ay snr yumurta donasyonu dedi kıbrısta hangi hastanenin başarısı yüksekse orayı önericekmiş kızlar neolur banada dua edin ozamana kadar eşimi ikna edeyim
Başka şansınızın olmadığını çok iyi idrak etmesi gerekli sanırım...Umarım kısa sürede anlar canım...

Kızlar embriyolog aradı...16 Yumurta toplanmış, 14 ü döllenmiş, gelişimleri devam ediyormuş...İnşallah sağlık 5-6 tane 5. güne kalır..:dua:
Maşallah hayırlısı olsun kızlar sizlerin güzel haberlerinizi aldıkça bn de çok mutlu oluyorum ve çok hevesleniyorum inşallah bnm eşimde ikna olur bnde şansımı denerim inşallah histeroskopiden snr kızlar kendi kendine hamile kalma şansı olabilirmi acaba bitkilerle ama yumurta kalitesiz olduğu için olamaz demi yaa aman bnmkide bir umut işte

inş canım, peki kalmadığı zaman yeni bir donör mü ayarlıyorlar.
ZY bunu açıkçası hiç sormadım...Aslında pek aklıma getirmek de istemiyorum ...Muhtemelen süreç baştan başıyordur.....Çünki spermler yeterliyse hiç kalmaması yumurtadan da olabilir...

Başka şansınızın olmadığını çok iyi idrak etmesi gerekli sanırım...Umarım kısa sürede anlar canım...
İnşallah canım ama bnmki biraz cimri paraları hep gidiyo birtürlü çocuk sahibi olamıyoruz diye denemek istemiyor galiba bana öyle söylemiyor ama kıbrısta gitmem diyor bni üzüyor historoskopi olcam diyorum paran varsa olursun diyo ne yapcam bilmiyorum gerçi oda haklı ama bn neyapabilirimki buda allahtan gelen bişey çok üzülüyorum eşim konusunda hep dua ediyorum ikna olsun diye

İnşallah canım inşallah :)
Bende çok heyecan yaptım bu aralar.Haftaya testler başlıyor.Rahim filmi mi aneztesi eşliğinde çekiceklermiş:)
Bi diyorum gerek varmı anezteziye,bir diyorum ya canım acırsa uyutulmadanda.Amannn kızlar bırakıcam kendimi doktorumun eline.Son kez sordum istenilen başka testler varmı diye.Yokmuş.Hatta rahim filmi bile istemediklerini söylediler.Doktorunuz karar vericek dediler.Halbuki ilk konuşmamızda çilolata kisti ameliyatı geçmişim olduğunu belirttiğimde olur çektirin demişlerdi.Ben yine de çektiricem.

Bende çok heyecan yaptım bu aralar.Haftaya testler başlıyor.Rahim filmi mi aneztesi eşliğinde çekiceklermiş:)
Bi diyorum gerek varmı anezteziye,bir diyorum ya canım acırsa uyutulmadanda.Amannn kızlar bırakıcam kendimi doktorumun eline.Son kez sordum istenilen başka testler varmı diye.Yokmuş.Hatta rahim filmi bile istemediklerini söylediler.Doktorunuz karar vericek dediler.Halbuki ilk konuşmamızda çilolata kisti ameliyatı geçmişim olduğunu belirttiğimde olur çektirin demişlerdi.Ben yine de çektiricem.
Bencede çektir arkadaşım hiç değilse rahimde ne varsa çıkıyor hiçdeyilse şüphen kalmaz bnde dr kızıyordum neden istiyor diye ama iyide çektirmişim rahim açık sanıyordum ama bnmkide yapışıklık çıktı Dr historoskopi dedi adet düzenleyici verdi şimdi adet olmayı bekliyorum historoskopi için

seni hazırlayan doktorun nederse onu yap Yaşamcım...Histerskopi çeken eski teknelojiyse ağrı yapabilir..Doktorun belki bunu düşünerek anestezi demiştir...O zaman acı çekmeye hiç gerek yok bence :) Seninde az kaldı..Ama hiçç acele etme...Yavaş yavaş sağlıklı şekilde yürüsün süreç...

seni hazırlayan doktorun nederse onu yap Yaşamcım...Histerskopi çeken eski teknelojiyse ağrı yapabilir..Doktorun belki bunu düşünerek anestezi demiştir...O zaman acı çekmeye hiç gerek yok bence :) Seninde az kaldı..Ama hiçç acele etme...Yavaş yavaş sağlıklı şekilde yürüsün süreç...
Amin canım hepimizin çok güzel geçsin inşallah.Art arda güzel haberler alalım sağlıklı

Back
X