ZY bunu açıkçası hiç sormadım...Aslında pek aklıma getirmek de istemiyorum ...Muhtemelen süreç baştan başıyordur.....Çünki spermler yeterliyse hiç kalmaması yumurtadan da olabilir...

bende sormadım hiç ama sonuçta embriyo oluşturuyorlar 5. güne kadar hiç biri olmazsa ne olacak.
Sperm iyi ise yumurta sıkıntılıdır bu da hastanenin suçu olur sonuçta sağlıklı yumurta garantili diyor brithis

İnşallah canım ama bnmki biraz cimri paraları hep gidiyo birtürlü çocuk sahibi olamıyoruz diye denemek istemiyor galiba bana öyle söylemiyor ama kıbrısta gitmem diyor bni üzüyor historoskopi olcam diyorum paran varsa olursun diyo ne yapcam bilmiyorum gerçi oda haklı ama bn neyapabilirimki buda allahtan gelen bişey çok üzülüyorum eşim konusunda hep dua ediyorum ikna olsun diye
canım yaa bende kendi kazancımı harcıyorum bu yolda rabbim bize yar ve yardımcı olsun

Acıbademdemi Dr rahim filminde yapışıklık olduğunu söyledi historoskopi yapıp jel koyucakmış adet düzenleyici verdi şimdi adet olmayı bekliyorum jeli koyduktan 2 ay snr yumurta donasyonu dedi kıbrısta hangi hastanenin başarısı yüksekse orayı önericekmiş kızlar neolur banada dua edin ozamana kadar eşimi ikna edeyim
Türkiyedeki doktorlar malesef başarı oranına filan bakmıyorlar.Hangi klinikle anlaştıysa ona yönlendiriyo.sonuçda her hasta yönlendirdiğinde ona göre komisyonunu alıyor. Kendin görüş hepsiyle vakti geldiğinde içine sineni seçersin

Bencede herkes kendi arastirsin ve karar versinler.ben orneklerden biriyim .insallah sizlerde ilk denemede guzel sonuclar alirsiniz

Bencede herkes kendi arastirsin ve karar versinler.ben orneklerden biriyim .insallah sizlerde ilk denemede guzel sonuclar alirsiniz
canım arkadaşım kırkbirbuçuk kere maşallah o kuzucuklara.Çoğu kişi 3. gün tutunmaz demişti.Ama dünyaya gelesi olan bebekler sıkı sıkı tutunuyolar analarına : )

ZY bunu açıkçası hiç sormadım...Aslında pek aklıma getirmek de istemiyorum ...Muhtemelen süreç baştan başıyordur.....Çünki spermler yeterliyse hiç kalmaması yumurtadan da olabilir...
bende hiç karşılaşmadım böyle bir durumla başka döllendirdikleri yumurtayı transfer etmesinlerde :(

Evet cnm herkez birseyler yazdi yada soyledi ama ben dr guvendim ve sakin bir sekilde herseyi bekledim ve 3gun embiryosu ve cok sukur iki tane pasam olucak .21 .haftamizdayiz.rabbim sizlerede nasip etsin bu guzel duygulari
yerim o paşaları :))))
Amin inşallah bu yolda varını yoğunu harcayan tüm arkadaşlar ve bende o güzel duyguyu en kısa sürede tadarız.

Evet cnm herkez birseyler yazdi yada soyledi ama ben dr guvendim ve sakin bir sekilde herseyi bekledim ve 3gun embiryosu ve cok sukur iki tane pasam olucak .21 .haftamizdayiz.rabbim sizlerede nasip etsin bu guzel duygulari
Canım senin neresiydi?Ahh birde gene bir liste yapılsa ne güzel olur.Kim kime gitmiş :)

Ben yakin dogu unv. Hastanesinde yaptirdim .benden sonra iki arkadasta yaptirdi onlarda 3lerine hamileler .ins. isteyen herkese rabbim nasip eder anne baba olmayi

iyi geceler anne adayları,ben 11yillik evliyim,6yasida bi kizim var.kizimdan öncede olmuyirdu sonra Rabbimin mucuzesi oldu..ve sorunumuz sebebsiz infertilite,iki yil önce iki defa tup yaptırdık.ama hic transfer olmadı.ilkinde kalitesiz embiriyolar,,2.dollenme olmadı.sperm çok iyi yumurta cok iyi ama sonuç kötü.anladığım kadarıyla içerde dollenme gerçekleşmiyor.çünkü ne rahimde ne de yumurta larda sorun gözükmüyor.en son bi umut sperm dna hasar testi yaptı eşim oda cok iyi geldi.bu durumu yumurtalarima bağlıyorum.doktorum denemeyin dedi.çünkü ilkinde 30yumurta toplanmıştı bitane bile kaliteli embiriyo olusmamisti. ben yumurta donasyonundan yanayım ama eşim kesinlikle ikna olmuyor.kendi yumurtalarimla deneyip elimizdeki avuucumuzdakini bitirmek istemiyorum.

SIZCE NE YAPMALIYIM??

iyi geceler anne adayları,ben 11yillik evliyim,6yasida bi kizim var.kizimdan öncede olmuyirdu sonra Rabbimin mucuzesi oldu..ve sorunumuz sebebsiz infertilite,iki yil önce iki defa tup yaptırdık.ama hic transfer olmadı.ilkinde kalitesiz embiriyolar,,2.dollenme olmadı.sperm çok iyi yumurta cok iyi ama sonuç kötü.anladığım kadarıyla içerde dollenme gerçekleşmiyor.çünkü ne rahimde ne de yumurta larda sorun gözükmüyor.en son bi umut sperm dna hasar testi yaptı eşim oda cok iyi geldi.bu durumu yumurtalarima bağlıyorum.doktorum denemeyin dedi.çünkü ilkinde 30yumurta toplanmıştı bitane bile kaliteli embiriyo olusmamisti. ben yumurta donasyonundan yanayım ama eşim kesinlikle ikna olmuyor.kendi yumurtalarimla deneyip elimizdeki avuucumuzdakini bitirmek istemiyorum.

SIZCE NE YAPMALIYIM??
Ben olsam bi tane evladım varken. donasyonu düşünmezdim.
Kendi yumurtalarınızı hiç genetığe yolladınız mı ?

Back
X