Canm aklına kötü şeyler getirme dua et gün doğmadan neler doğar

İnşallah canım
Cnim hemen panikleme bana da demişlerdi.kızımın kalbinin üzerinde parlaklık olduğu söylendi.hatta beni bska biyere sevk ettiler ben gitmedim.kizim çok şükür 6yasinda oldu.Allah korusun,olursa da bişey olmaz çünkü bizim akrabalarda bir çok bebek kalp hastalığıyla dogdular hepsinin tedavisi başarılı şekilde oldu.

İnşallah canım ya aort damarı sağa yatıkmış ama ameliyatla düselecek birşeymiş 18. Hafta da dr gördü ama 22 yi bekleyelim bu arada amiyonsentez yapalım en azından o risk çıksın aradan dedi inşallah birşey olmaz

Hiç sıkıntı yapma inan benim bildiğim akrabalarimda 3tane çocuk tedavi oldu.Ya sen bilirsin ama ne olursun Amiyosrntez yapma,çok tehlikeli zaten genç yumurta donasyonu yptirdin. çok buyuk risk düşün derim.

İkili testte mi çıktı canım? Bence olumsuz birşey düşünme kötü birşey çıkmayacaktır inşallah. Duamdasın

Bende British de yumurta donasyonu yaptırdım hayırlı olsun tedavin. Sormak istediğin bir şey olursa mesaj atabilirsin.
Biz 2 gün öncesi ankaradan çok rahat yer bulmustuk . Ama çalışıyorum izin sıkıntı olur diye ozellikle belirt sen

NOrmal muayene se çıktı canımm rutin kontrolde kalpte bir sıkıntı gördü dr sonra fetal eko çektiler
Ekocum olumsuz düşünme herşey güzel olucak diyelim.Başka bir doktora daha git bencede.Böyle bir durum neden kaynaklı olurmuş ,transferini nereye yaptırmıştın cnm

Cok gecmis olsun eko ama amiyosentez sivi aldirmak dusuk tehlikesi tasiyo cnm bence ikili yada 3test yaptir ordanda hersey belli oluyo .rabbim bebegini sana bagislasin .arkadaslarinda dedigi gibi baska dr git fikir al

Çok geçmiş olsun Eko...Mutlaka alanında uzman bir doktora daha git..Amniyosentez dışında bebeğin genetiğine anne kanından bakılan son dönem teknolojili genetik testler de var...Ama donasyon olduğunda da oluyor mu bilmiyorum...Baheçeci doktorları sana bu konuda yardımcı olabilir canım...Bir araştır istersen...Ayrıca amniyosentezde artık çok gelişti iyi bir doktor olursa risk artık çok düşük.....Korkma.....Bildiğim 2-3 arkadaşım var yaptıran, hiç bişi olmadı...
Yine ist. bahçeci topiğinde okumuştum..Bir bebeğin safra kesesi yoktu..Gebeliğin sonuna kadar hiç bir doktor göremedi...Ama sağlıklı doğdu minik...İnşallah seninde öyle olacak...İnşallah genetik temiz çıksında...

İnşallah yanlış teşit koymuşlar
Bebişin sağ salim sana kavuşsun
Dua edicez sana
Allahım çektiyin eziyyeti elinde koymasın

canım sen acele etme çünkü donörün yumurta durumuna göre sana 2-3 gün önceden gün söyliyecekler
ama şimdiden iş yerinde söyle tedaviye başladığını

inşallah zamanını doldurarak doğum yaparak sağlıklı bebişine kavuşursun
yerinde olsam amneosentez yaptırmazdım
genç kadın yumurtasından daun olasılığı çok düşük
yeni teknikle kanda bakıyorlar bu sendromu araştırılması için

canım sen acele etme çünkü donörün yumurta durumuna göre sana 2-3 gün önceden gün söyliyecekler
ama şimdiden iş yerinde söyle tedaviye başladığını

Tedaviye başladığımı biliyorlar canım ama sonuçta kurum olduğu için 1 hafta önceden bilgi vermemiz lazım ki yerimize biz yokken birini koysunlar.

Tedaviye başladığımı biliyorlar canım ama sonuçta kurum olduğu için 1 hafta önceden bilgi vermemiz lazım ki yerimize biz yokken birini koysunlar.

ZY cim donorun yumurta büyüme zamanını tam tahmin etmeleri zor..Kontrollerle takip ediyorlar ve yumurta çatlama iğnesini vuracakları gün yada 1 gün önce bize haber veriyorlar...Oda maalesef max 3-4 gün önce oluyor...Ama senin embriyoların donurulmayacakmıydı zaten...Dolayısyla sadece eşin gidecek, sen gitmeyeceksin..Senin gideceğn zamaı seni hazırlayan doktorun belirleyecek...Oda rahim kalınlığına göre 5-6 gün önceden sana söyler zaten...

Yok canım dondurma istemdik, eşimle aynı gün gideceği ilk o sperm verecek 5. gün transfer olacak. Hemşire ile konuştum 4. ilaç bitsin 6-7 gbi adet olursun 18-19 gün sonra transfer olur dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…