Bende günde 10 adet gibi içiyorum.. Ama şu en düşük nikotinli slim olanlara gectim...Umarim tamamen keserim..
Valla bırakırsın bence çünkü ben bıraktıysam herkes bırakır. Ben seviyorum Sigarayı çünkü. Bağımlıydım öyle düşün. Bazen diyorum çocuğu doğuram sonra gidem bi çay bi sigara hahahhaha düşün o kadar manyağım. Bunu sana neden söylüyorum çünkü arkadaşım insan o kadar korkuyorki o zehir bebeğimi öldürecek diye. İnan sende yaşayacaksın ve bırakacaksın. O güne kadar en aza indirmeye çalış sayıyı. 10 u 5 yap mesela sonra 2 yap. Transferden sonra içmeyeceksin merak etme

Bende seninim gibiyim artemissi bayağı seviyorum sigarayı ve hatta kahveyi...Kahveyi tamamen kestim ilaçları içemeye başladığımda.. Ama sigarayı anca azaltim...sanirim bende transferle beraber korkudan tamamen keseceğim...
Hayaller olmasa ne yapardık... O günlerde gelecek ama, bebeğin insallah en az iki sene emerde uzunca bir süre sigaranin yanına yaklaşamazsın :)

Amannnn arkadaşlar bırakın şu pis şeyi.Ben hiç içmedim içmeyide düşünmüyorum.Maddi manevi zarar.Beyninizde bitirebilirsiniz.Bebişler için vazgeçin

Bırakmanız en iyisi arkadaşım..ama kendini çok gergin hissedersen bi kaç tane içebilirsin ben de transfer günü üç dört tane içtim hamileliğim boyunca hiç içmedim..kızım doğdu şimdi günde bir tane içeçeck fırsatım bile yok:) Şükürler olsun insanın aklına bile gelmiyor koşturmacadan..sürekli giremiyorum allah hepinize kolaylıklar versin inş tez zamanda bebişli konuşmalar yaparsınız..dualarım sizinle

Ne güzel bir dönem yaşıyosunuz maşallah Allah nazarlardan saklasın. Kızınızı sağlıkla büyütün inşallah darısı bizlere

arkadaşlar sizce hazırlık sürecinde kapalı havuza girmenin bir sakıncası olur mu.klor vs.Bununla ilgili bilgi bulamadım.

Allah bebeğine sağlık uzun omur versin canim..Cok haklisin..Bir aksilik olmazsa benimde transfere az kaldi...Bayagida azalttım.. O gün tamamen keserim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…