BEnim İçin gergin bir haftaydı endişe ve stres de artırmış olabilir mineutrofil ve monosit kanda azcık artar gebelikte
bazende hafif üşütmede bile artar
Sağol artemissi en büyük destekcimsin:) zaza da öyle sagolunHep endişe hep endişe aynı ben :) sanırım biraz rahat olmak gerekiyor kuzu :) sorun yok dediyse yoktur takma kafanı
Bende günde 10 adet gibi içiyorum.. Ama şu en düşük nikotinli slim olanlara gectim...Umarim tamamen keserim..Son 2 aya kadar günde 1 paket
Son 2 ay günde 5-7 arası
Transferden 1 gün önce de tamamen bıraktım
Valla bırakırsın bence çünkü ben bıraktıysam herkes bırakır. Ben seviyorum Sigarayı çünkü. Bağımlıydım öyle düşün. Bazen diyorum çocuğu doğuram sonra gidem bi çay bi sigara hahahhaha düşün o kadar manyağım. Bunu sana neden söylüyorum çünkü arkadaşım insan o kadar korkuyorki o zehir bebeğimi öldürecek diye. İnan sende yaşayacaksın ve bırakacaksın. O güne kadar en aza indirmeye çalış sayıyı. 10 u 5 yap mesela sonra 2 yap. Transferden sonra içmeyeceksin merak etmeBende günde 10 adet gibi içiyorum.. Ama şu en düşük nikotinli slim olanlara gectim...Umarim tamamen keserim..
Bende seninim gibiyim artemissi bayağı seviyorum sigarayı ve hatta kahveyi...Kahveyi tamamen kestim ilaçları içemeye başladığımda.. Ama sigarayı anca azaltim...sanirim bende transferle beraber korkudan tamamen keseceğim...Valla bırakırsın bence çünkü ben bıraktıysam herkes bırakır. Ben seviyorum Sigarayı çünkü. Bağımlıydım öyle düşün. Bazen diyorum çocuğu doğuram sonra gidem bi çay bi sigara hahahhaha düşün o kadar manyağım. Bunu sana neden söylüyorum çünkü arkadaşım insan o kadar korkuyorki o zehir bebeğimi öldürecek diye. İnan sende yaşayacaksın ve bırakacaksın. O güne kadar en aza indirmeye çalış sayıyı. 10 u 5 yap mesela sonra 2 yap. Transferden sonra içmeyeceksin merak etme
Amannnn arkadaşlar bırakın şu pis şeyi.Ben hiç içmedim içmeyide düşünmüyorum.Maddi manevi zarar.Beyninizde bitirebilirsiniz.Bebişler için vazgeçinBende seninim gibiyim artemissi bayağı seviyorum sigarayı ve hatta kahveyi...Kahveyi tamamen kestim ilaçları içemeye başladığımda.. Ama sigarayı anca azaltim...sanirim bende transferle beraber korkudan tamamen keseceğim...
Hayaller olmasa ne yapardık... O günlerde gelecek ama, bebeğin insallah en az iki sene emerde uzunca bir süre sigaranin yanına yaklaşamazsın :)
Yaşamayananlayamaz arkadaşım bence de yaşamayan anlayamazAmannnn arkadaşlar bırakın şu pis şeyi.Ben hiç içmedim içmeyide düşünmüyorum.Maddi manevi zarar.Beyninizde bitirebilirsiniz.Bebişler için vazgeçin
Inşallah az kaldi bitti bitiyor :)Amannnn arkadaşlar bırakın şu pis şeyi.Ben hiç içmedim içmeyide düşünmüyorum.Maddi manevi zarar.Beyninizde bitirebilirsiniz.Bebişler için vazgeçin
Bırakmanız en iyisi arkadaşım..ama kendini çok gergin hissedersen bi kaç tane içebilirsin ben de transfer günü üç dört tane içtim hamileliğim boyunca hiç içmedim..kızım doğdu şimdi günde bir tane içeçeck fırsatım bile yok:) Şükürler olsun insanın aklına bile gelmiyor koşturmacadan..sürekli giremiyorum allah hepinize kolaylıklar versin inş tez zamanda bebişli konuşmalar yaparsınız..dualarım sizinleBende seninim gibiyim artemissi bayağı seviyorum sigarayı ve hatta kahveyi...Kahveyi tamamen kestim ilaçları içemeye başladığımda.. Ama sigarayı anca azaltim...sanirim bende transferle beraber korkudan tamamen keseceğim...
Hayaller olmasa ne yapardık... O günlerde gelecek ama, bebeğin insallah en az iki sene emerde uzunca bir süre sigaranin yanına yaklaşamazsın :)
Ne güzel bir dönem yaşıyosunuz maşallah Allah nazarlardan saklasın. Kızınızı sağlıkla büyütün inşallah darısı bizlereBırakmanız en iyisi arkadaşım..ama kendini çok gergin hissedersen bi kaç tane içebilirsin ben de transfer günü üç dört tane içtim hamileliğim boyunca hiç içmedim..kızım doğdu şimdi günde bir tane içeçeck fırsatım bile yok:) Şükürler olsun insanın aklına bile gelmiyor koşturmacadan..sürekli giremiyorum allah hepinize kolaylıklar versin inş tez zamanda bebişli konuşmalar yaparsınız..dualarım sizinle
Allah bebeğine sağlık uzun omur versin canim..Cok haklisin..Bir aksilik olmazsa benimde transfere az kaldi...Bayagida azalttım.. O gün tamamen keserim...Bırakmanız en iyisi arkadaşım..ama kendini çok gergin hissedersen bi kaç tane içebilirsin ben de transfer günü üç dört tane içtim hamileliğim boyunca hiç içmedim..kızım doğdu şimdi günde bir tane içeçeck fırsatım bile yok:) Şükürler olsun insanın aklına bile gelmiyor koşturmacadan..sürekli giremiyorum allah hepinize kolaylıklar versin inş tez zamanda bebişli konuşmalar yaparsınız..dualarım sizinle
Risk alma derim. Havuz dedigin kimyasallarla temizleniyor. Mantar su bu bulasma durumu da her zaman vararkadaşlar sizce hazırlık sürecinde kapalı havuza girmenin bir sakıncası olur mu.klor vs.Bununla ilgili bilgi bulamadım.
Bence girme cunki bende girmek istemiştim beni hzirlayan doktorum girmememi söyledi hiç riske atma derimarkadaşlar sizce hazırlık sürecinde kapalı havuza girmenin bir sakıncası olur mu.klor vs.Bununla ilgili bilgi bulamadım.
canım az olsun öz olsun
inşallah yavruların olur o az dediklerin
nerede yaptırdın
İnşallahBritish murat bey de yaptırdık. Bugün transferin 2. Günü. 2 tane 5. Gün embriyo koyuldu. 2 tane de donduruldu
İnşallah
Hayırlı olsun canım sağlıklı bebişlerin olsun inşBritish murat bey de yaptırdık. Bugün transferin 2. Günü. 2 tane 5. Gün embriyo koyuldu. 2 tane de donduruldu
Ne güzel hayırlı olsun arkadaşım miniklerin bu gün tutunmuslardir artik:)British murat bey de yaptırdık. Bugün transferin 2. Günü. 2 tane 5. Gün embriyo koyuldu. 2 tane de donduruldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?