Bebeğimhadi sen estrofemi ne zaman bırakmıştın...Benim 8 de kestiler biraz endişendim ama doktorum öyle ugun görünce mecburen bıraktım...Arkadaşların çoğu 12. haftaya kadar devam ediyorlar..Ben niye bıraktım anlamadım...
Ben estrofemi de 14. Haftada bıraktım. Benim doktor biraz korkuyor galiba :)

Bende sadece transfere kadar 5 gün prednol içtim..Transferden sonrada hiç içmedim..Estrofemi de 8. haftada bıraktırdı..Şimdi sadece jel, coraspin ve elevit ile devam ediyorum....Benim kide ist. bahçeci protokolü...
Proluton iğneye geçtik biZ. Haftada bir. Progestan hergündü.12.haftaydı sanırım proluton a geçtiğimde. Jeli de 17. Haftaydı sanırım bıraktım. Kan ilacı corasprin clexan progestan kapsül devam..

Off artemisi ben neyapım bir doktor burak dedi
Obiride bunu boş yere kullanıyorsun dedi
Offf allahım offf
Ben açıkçası buna bağlamıyorum. Çoğu yer transferden sonra vermiyor bile prednolü. Ben sana içimden geçeni, bugüne kadar okuduklarımdan dolayı oluşan fikrimi söylim bence sprem ile ilgili bir sıkıntı var. Biraz rahmini dinlendir yeniden denemeden önce. Birde dolmuşlarını bir gözden geçirsinler. Ngs fiyattan dolayı öneremiyorum malesef. Embriyo başına 400-500 usd fiyat. Birde olumsuz çıkma olasılığıda var. Keşke bedava olsa da ya da çok paralarımız olsa da yapabilsek. En sağlıklı embriyoyu seçmiş oluruz. Sebebini bilmemek en kötüsü şuan. Bence bir cevap almak için uğraş. Kalan embriyolara baksınlar belki cevap oradadır

Proluton iğneye geçtik biZ. Haftada bir. Progestan hergündü.12.haftaydı sanırım proluton a geçtiğimde. Jeli de 17. Haftaydı sanırım bıraktım. Kan ilacı corasprin clexan progestan kapsül devam..
Evet artemissi senin doktorun oldukça temkinli, uzuun uzuuuun kullandırmış ilaçları....Benim ki de bir o kadar rahat çıktı...Şimdilik bir sorun olmadı çok şükür bundan sonrada olmaz inşallah..

merhaba arkadaşım evet bnm ikizlere hamile arkadaşımın başına geldi onunda normalin bilmem kaç katı çıktı hemde ikizlerine hamileydi sanırım 32. ya da 34. haftada doğum gerçekleşti ama bebekler küveze bile girmedi ciğer geliştirici iğne yaptılar kaç defa sürekli kan verdi kontrol altında tutuldu sen kaç haftalık hamilesin?
Son 3 ayda genelde evet görülüyor ama benim için çok erken 15 haftaligim daha bu daha çok tedirgin ediyor beni

Uzun yillar once benim de degerlerim bir ara cok yukselmisti. Sariliktan filan suphelenilmisti. Simdi hatirlayamiyorum kacti. Bana dr uzanarak dinlenmemi soylemisti. O ara kayisi kompostosu ve sutlac onermislerdi. Ozellikle kuru kayisi kompostosu. Bir sure sonra degerler normale dondu. Ama neden yukseldigi pek anlasilamadi. Muhtemelen sarilik gecirdin filan demisti dr. Senin sanirim sebze agirlikli beslenmen lazim. Alkali beslenme tarzini biraz incele istersen. Ph degeri yuksek bir su icmek de iyi olur. Umarim onemli degildir ve cabuk duzelir. Gecmis olsun
Teşekkür ederim inşallah söylediğin kadar çabuk atlatirim

Evet artemissi senin doktorun oldukça temkinli, uzuun uzuuuun kullandırmış ilaçları....Benim ki de bir o kadar rahat çıktı...Şimdilik bir sorun olmadı çok şükür bundan sonrada olmaz inşallah..
Benim doktorum direk tüp bebek doktoru değil normal bir kadın Doğum doktoru. Belki de bu yüzden çok temkinli.

Arkadaşlar hepimiz bi çok kurum arasından doğru olacağına inandığımız yeri bulabilmek için uğraşıp duruyoruz.
Ama kurumdaki en önemli bölümün laboratuvar bölümü olduğunu unutmayalım. istanbul fulya bahçecinin kadrosunun başarısı her ne olursa olsun kaçınılmaz bi gerçek.oranın yoğunluğu onların iş hakimiyetini ve becerilerini geliştirmelerine vesile olmuştur.Istanbul bahçecinin kadrosunda yer almış embrilog Mesut Çeter .Daha sonra kıbrıs bahçecide çalışmış.Ve 2017 yılinda ayrılarak tüm bilgi birikimi ile Gynolife tüp bebek merkezin de çalışmaya başlamış. Yani ist bahçecinin asıl embriyoglarından biri olan Mesut Çeter Gynolife da çalışmakdır.Bu atlanmaması gereken önemli bir husus.

Arkadaslar sindi kibris tup bebek savas ozyigitin hastanesiyle gorustum. Zeliha hanim cok guzel konustu cok guzel bilgiler verdi. Kibrista ill tup bebek merkezini acan hekimmis savas ozyigit.burayla gorusen islem yaptiran olumlu sonuc alan varmi

Arkadaslar sindi kibris tup bebek savas ozyigitin hastanesiyle gorustum. Zeliha hanim cok guzel konustu cok guzel bilgiler verdi. Kibrista ill tup bebek merkezini acan hekimmis savas ozyigit.burayla gorusen islem yaptiran olumlu sonuc alan varmi
Ben ilk defa duydum ne fiyat verdiler

Ben ilk defa duydum ne fiyat verdiler
Sperm donasyonu icin 4000 euro yutubtan videolarini izledim katildigi programlari isledim bi bak istersen sende 1998 yilinda ilk kurulmuslar donasyon isinide 2001 de yapmaya baslamislar.yaninda calisan kadin 17 yildir burdayim ben dedi.

Zaza çok geçmiş olsun okuyunca çok üzüldüm ne desek teselli etmeyecek Allah sana sağlık versin ve hiçbir zaman savaşmayı bırakma unutma bu hayatta herkesin bir sınavı var ...embriyolara gelince bence mutlaka kromozom taraması yaptırmalısın evet tanesi 400 euro ama en azından dondurulmuşlarında kromozomsal bir bozukluk varsa o zaman boşa transfer etmiyorlar ...sonuçta neden düştüğünü bilmiyoruz rahminde bir sıkıntı yoksa bu spermden de kaynaklanıyo olabilir ve bunu embriyo taramasıyla öğrenebilirsin canım

Uzun zamandır giremiyorum kim ne yazdı hic okuyamadimda moralim o kadar bozuk ki kızlar:KK43: karaciğer enzimleri yüksek çıktı Ast:64 Alt:88 doktor tehlike yaratır dedi internette okuduklarım da moralimi o kadar bozdu ki ne yapacağımı bilmiyorum fikri olan yada başına gelmiş olan var mı beni bilgilendirsin lütfen :KK43:
İçtiğin ilaçlardan kaynaklanabilir enginar çok iyi gelir bu sıra bol bol tüket ...enginar yapraklarını kaynatıp soğutup her gün bir bardak da içebilirsin

Zazacım bak benim rahmim bütün çevre organlara yapışıkmış..sezaryende doktorum görmüş şok olmuş ve bana doğumdan sonra kontrole gittiğimde dediki. Bu çocuğu o rahim nasıl taşımış imkansız dedi 39.haftada doğum yaptım. Diyeceğim oki bazen bilim hikaye allah eğer onu sana nasip etseydi o rahim de onu tutardı sağlıkla devam ederdi.bence bolca dua et ben her gece yalvararak ağlayarak çok dua ettim ve bu bebeğim olmasaydı daha da denemicektim o kadar yılmıştım.Allahım en kosa zamanda nasip etsin inşallahsana da.ve burdaki tüm kızlara
Kesinlikle katılıyorum size( bir tanıdık karnımda 7 kilo urla doğurdum bu çocuğu dedi şok oldum)Allah ol dese olur ama demekki hepimiz için böylesi hayırlı(ne diyeyim) :(

Back
X