şimdi bu kliniklere gidenler olmuştur ama bu sayfada ağırlıklı olan yer kıbrıs o yüzden başka klinik önerecek olan varsa ve yahutta bu kliniklerde yaşadığı olumsuzluklar varsa önce olumsuzluk diyorum çünkü memnuniyet göreceli birşey artık burda bunu iyi anladım :) yorumlarınızı bekliyorum harcayacağımız paralar çok fazla bir adım atmadan önce çok düşünmemiz gerekecek Allah yardımcımız olsun inşaallah

arkadaşlar ben baya bir araştırma yaptım hala da yapıyorum kafam çok karıştı şimdi sizlere yaptığım görüşmeleri yazacağım bana da bir fikir verirsiniz
1- bahçeci klinik doktorla görüştüm 5500 euro demişlerdi ama beşbin euro ya inilebilir ayrıca dondurma ücreti de var
2- gynolife klinik mikroçiple birlikte 5000 euro dediler murat önal oradaki doktorum karar verirsem tabi
3- arnavutluk aytuğ kolankaya 5000 euro dediler ve dondurma ücreti de içerisinde minimum 15 yumurta maksimum 30 yumurta ama dondurulmuş embriyo tedavisi 2500 euro çok pahalı geldi bana yani adamlar dondurma ücreti almıyorlar ama diğer tedaviden onu da alıyorlar
4- atlas klinik gürcistan enver beyle görüştüm 4000 dolar ve bana denilen donörüm başka kimseye kullanılmayacak benden başka eğer ki mikroçip istersem ona da 1000 dolar alınacak
5- batumi klinik gürcistan doğan beydi sanırım doktorum 4000 dolar işlem ama yumurta sayısını iki klinikte çok gizli tuttular ben garanti yumurta sayısı istedim fakat gürcistandaki klinikler buna yanaşmadı 4000 doların içerisinde dondurmada var ayrıca olumsuz olursa diğer tedavi yeni donör hepsi dahil 1500 dolar benim anlamam o şekilde oldu arkadaşlar ben hiçbir klinik hakkında önyargılı ve tavsiye boyutunda değilim fakat topladığım bilgileri burdan paylaştım
verdiğin bilgiler için çok teşekkürler bende bahçeci gyno ve euroıvf arasındayım biraz daha araştırıp kafamı karıştırmazsam yani seninde araştırmadığın sadece orası euroıvf kalmış istersen birde orayla görüş

arkadaşlar ben baya bir araştırma yaptım hala da yapıyorum kafam çok karıştı şimdi sizlere yaptığım görüşmeleri yazacağım bana da bir fikir verirsiniz
1- bahçeci klinik doktorla görüştüm 5500 euro demişlerdi ama beşbin euro ya inilebilir ayrıca dondurma ücreti de var
2- gynolife klinik mikroçiple birlikte 5000 euro dediler murat önal oradaki doktorum karar verirsem tabi
3- arnavutluk aytuğ kolankaya 5000 euro dediler ve dondurma ücreti de içerisinde minimum 15 yumurta maksimum 30 yumurta ama dondurulmuş embriyo tedavisi 2500 euro çok pahalı geldi bana yani adamlar dondurma ücreti almıyorlar ama diğer tedaviden onu da alıyorlar
4- atlas klinik gürcistan enver beyle görüştüm 4000 dolar ve bana denilen donörüm başka kimseye kullanılmayacak benden başka eğer ki mikroçip istersem ona da 1000 dolar alınacak
5- batumi klinik gürcistan doğan beydi sanırım doktorum 4000 dolar işlem ama yumurta sayısını iki klinikte çok gizli tuttular ben garanti yumurta sayısı istedim fakat gürcistandaki klinikler buna yanaşmadı 4000 doların içerisinde dondurmada var ayrıca olumsuz olursa diğer tedavi yeni donör hepsi dahil 1500 dolar benim anlamam o şekilde oldu arkadaşlar ben hiçbir klinik hakkında önyargılı ve tavsiye boyutunda değilim fakat topladığım bilgileri burdan paylaştım
donör yumurtalarının sadece senin için kullanılacağı söylenmiş bu konuya değinmek istiyorum klinik yılda 1 defa en fazla 2 defa aynı donörden yumurta alıyor ama şöyle de bir gerçek var donörler %99,999 ihtimal paraya ihtiyaçları olduğu için yumurtalarını bağışlıyorlar yani hayrına değil önce gelir seninmerkezine yumurtasını verir yine paraya ihtiyacı olur aradan 3 5 ay geçer başka merkeze verir sonuçta sadece aynı klinikte o yumurtalar sana özeldir ama başka kliniklere de vermiş olabilir sanırım buraya çok fazla takılmamak gerekiyor yoksa işin içinden çıkılmaz :(

donör yumurtalarının sadece senin için kullanılacağı söylenmiş bu konuya değinmek istiyorum klinik yılda 1 defa en fazla 2 defa aynı donörden yumurta alıyor ama şöyle de bir gerçek var donörler %99,999 ihtimal paraya ihtiyaçları olduğu için yumurtalarını bağışlıyorlar yani hayrına değil önce gelir seninmerkezine yumurtasını verir yine paraya ihtiyacı olur aradan 3 5 ay geçer başka merkeze verir sonuçta sadece aynı klinikte o yumurtalar sana özeldir ama başka kliniklere de vermiş olabilir sanırım buraya çok fazla takılmamak gerekiyor yoksa işin içinden çıkılmaz :KK43:
aynen canım o tuzak bence de ancak kendim birini bulur gidersem o dediğimiz olur ama onun garantisini bana veremezler ama şunu anladım ki kıbrıs gürcistan buralarının donörü rusya moldovya gibi ülkeler

arkadaşlar önceki sayfaları okudum önceleri klinikler bu kadar fazla değilmiş ve başarı odaklı imiş şimdi ne yaptıklarını pek anlayamadım donasyon tutmaması ne bileyim donmuş embriyo kalmaması bana biraz ilk seferde göndermek istemiyor hiçbir klinik bu bir girdap battıkça batırmak istiyorlar çünkü ikincisi için deniyor ki indirim hadi diyorsun bu sefer de deneyim zaten bir iki denemeden sonra milletin hali kalmaz bu işi etik olarak yapmıyorlar kıbrıs ve gürcistan şu an benim gördüğüm çünkü paralar çok büyük ve ticarethane olarak görülüyor o yüzden arkadaşlar ilk seferde başarı elde edip doğum yapanlar çok şanslı bana kalırsa bu kliniklerin hiçbirisi şimdi bunu istemiyor yoksa ona göre bir uygulama olurdu diye düşünüyorum toplu indirim yapalım dedik geçen haftalarda bu sefer acaba yumurtalar kalitesiz mi olur aceleye mi getirirler diye düşünmeye başladık ve oradan indirim yapıp buradan da aceleye getirip alelade yapacaklarını düşünüyorum o yüzden özel klinikler bunlar dikkatli olmak gerekir çünkü bahaneleri hazır olacak bunlarında arkadaşlar lütfen yorum yaparken çok yükseltmeden bize artılı eksili yazın ki eğer ki burayı takip ediyorsa klinikler kendilerine çeki düzen verirler birde nasip kısmet işi buna da inanıyorum burada meryem suresi okuyalım dualar dağıtalım o ay gidecek olan arkadaşımıza çünkü bize bizden başka içten dua eden kimse olmaz

heryerbebek arkadaşımın dediği kliniğe de bakacağım ama dediğim gibi kafam çok karıştı olumlu örnekte haydi diyorum olumsuz da aman Allahım diyorum gerçekten çok korkuyorum Allahım korktuğumuzdan korusun

heryerbebek arkadaşımın dediği kliniğe de bakacağım ama dediğim gibi kafam çok karıştı olumlu örnekte haydi diyorum olumsuz da aman Allahım diyorum gerçekten çok korkuyorum Allahım korktuğumuzdan korusun
a68 senin ilk denemen mi olacak?
Ne donasyonu ?

Arkadaslar lutfen birbirimize destek olalim.burasi kavga etme yeri degil.yarali insanlarla dolu butasi.birbirimizin yuzunu gormeden butun dusuncelerimiz paylasiyoruz.spremler yumurtalarrr konularimiza bakarmisiniz hangimiz bu konulari arkadaslarinizla annemizle babamizla paylasiyo..belki burda tanigim bi arkadasimla bile konusuyo olabilirim. Bi arkadasimizada soyledim ozelden.en buyuk korkum hastanede dogumda cocugumun karismasiydi. Simdi yasadigim seye bakin baskasinin spermini almayi evlat edinmeyi normal karsilar duruma geldim.lutfen yasadigimiz olumlu olumsuz sonuclari kurumlarla ilgili bilgilerimizi paylasalimki.daha fazla paramiz gitmesin.her arafigim yer kendini ovuyo.burdaki yorumlardan yola cikarak biyerlere karar vericez.insanlarin dusuncelerini kisitlamayin bize bilgi vermelerine engel olmayin.ben bahceciye karar verdim ama bu son durum canimi cok sikti oyuzden birazdaha arastirmaya calisiyorum. En son aradigim savas ozyigitin yerinde bayan bana kurum olarak bakmayin aratirma yaparken islemleri yapan doktor basarisi olarak arayin dedi.isteee boyleeee

evet canım yumurta donasyonu olacak Allahım nasip ederse hamilelik nasıl gidiyor canım Allahım sağlıkla kucağına aldırsın inşaallah
Teşekkürler canım,amin.....En kısa sürede darısı başınıza inşallah...

Sevgili Arkadaşlar,
Ben bundan sonra samimi bir şekilde merak eden olursa gittiğim kurumda gördüğüm muameleyi,gözlemlerimi ve deneyimlerimi özelden soran arkadaşlara yazarım ama asla yönlendirme yapmam.Çünkü %60-65 başarı oranı verilen bir konuda üstelik de negatif sonuç alan biri olarak büyük bir sorumluluk almış olurum..Ancak çok kötü ve olumsuz birşey görürsem mutlaka özelden soran arkadaşıma söylerim.
İkinci negatifimden sonra 3. deneyimimi önümüzdeki aylarda eğer sağlık durumum izin verirse deneyeceğim..
Sizlere şunu net bir şekilde tecrubeme dayanarak tekrar söylemek istiyorum..Kıbrıstaki doktorlar genelde bu işi iyi bilen ve düzgün doktorlar.Ama tek yapabildikleri telefonla görüşüp ilaç protokolü uygulamak ve transferi gerçekleştirmek..O yüzden doktorun iyi olması konusunda hemen hemen bütün kurumlar aynı..Geriye iki konu kalıyor,
1-Sizin sağlık durumunuz;Rahim ve eşinizin spermi,bebeğin tutunma ve taşınmasına engel herhangi bir durumun olup olmadığına dair tüm veriler.Bu kısım tamamen sizde.Asla acele etmeyin ,bütün tetkiklerinizi yaptırırken çok iyi bir tüp bebek doktoru kontrolünde olun..Bununla ilgili eksikliği Kıbrıstaki doktorlar tam teşekküllü inceleyemiyor ve daha önceden sizi muayene etme şansları yok,sadece oraya gidince en fazla 5-10 dk görüyorsunuz doktoru..Hoşgeldin,bay bay
2-Verilen embriyoların kalitesi ve laboratuvar ortamı..Bu kısım çok önemli ,bu konuda kurumları gezme görme şansı olan arkadaşlar araştırsın..İçinize sinen yeri tercih edin
3- Bu süreçte aldığımız her ilacın yan etkileri var ve en önemlisi meme kanseri..Ben yaşadım Allah kimseye yaşatmasın.Çoğu arkadaş 40 üstü olduğundan bu konunun takipçisi olun.Alınan progesteron ve östrojen prospektüsünde bu konu özellikle yazıyor.. Şimilik söyleyeceklerim bunlar..

Back
X