Evet cnm embriyo.Ama 2 farklı kadın doğumcuda muayeneden sonra gerek olmadığını söyledi.Bir sorun yok boşuna radyasyon alma dediler.Merkezim Dünya Tüp Bebek.Onlarla görüştüğümde doktorunuz gerek görmediyse gerek yok dedi.

Hakkinda hayirlisi cnm ama benim icin rahat etmeyin ben yinede soyliyeyim sana son kez: bildigim kadariyla yapisiklik,kucuk Bir polip yada rahim duvarinda kucuk Bir miyom yada perde veya hidrosalpenks gibi seyler muaynede belli olmaz. Birak donasyonu Tup bebegi ,asilamada bile rahim filmi isteniyor.Kaldiki sen o kadar para vereceksin Neden yaptirmana gerek yok dediler anlamadim. Sen iki doktordayim istemedi deyince Kibristaki merkez de tamam o zaman demis sana.Icine nasil sinecekse oyle devam et.insallah birsey yoktur ve bebeklerini alirsin kucaguna :)

Hakkinda hayirlisi cnm ama benim icin rahat etmeyin ben yinede soyliyeyim sana son kez: bildigim kadariyla yapisiklik,kucuk Bir polip yada rahim duvarinda kucuk Bir miyom yada perde veya hidrosalpenks gibi seyler muaynede belli olmaz. Birak donasyonu Tup bebegi ,asilamada bile rahim filmi isteniyor.Kaldiki sen o kadar para vereceksin Neden yaptirmana gerek yok dediler anlamadim. Sen iki doktordayim istemedi deyince Kibristaki merkez de tamam o zaman demis sana.Icine nasil sinecekse oyle devam et.insallah birsey yoktur ve bebeklerini alirsin kucaguna :)
Canım şöyleki ben merkezle anlaştığımda rahim filmi çektirmek istediğimi söyledim.Bana dedilerki doktorunuz uygun görürse zaten inanın ister sizden dedi.Bende doktorumla görüştüm ve muayene yaparken dedi ki hayır senin yaptırmanı istemiyorum boşuna dedi.Burda zaten biz anlıyoruz sorun varsa bir nebze dedi ama gerek yok dedi.Bende israr edemedim.
Sonra merkeze söyledim hocam gerek görmedi ama ben istiyorum yaptırmak diye fakat dedikleri şu oldu ' hocanız istemediyse sorun yoktur,biz zaten herkesden istemiyoruz gerekli olmadıkça dediler.Bende israr edemedim :(
Tedaviye başladım,hatta tahminen 2 hafta sonra gibi transferim gerçekleşicek.Bu durumda hala yaptırabilirmiyim?
Estroferm 1 kutu bitmek üzere

Ve canım berk angün inan güler yüzlünbi doktor klinik lüx ama embriyolojisi inan iyi değil iyi olsa ben 4 tane embriyo transfer etti birinci kalite dedi sıfır inan negatifin arkasında da durmuyorlar sadece araştır sana tavsiyem gerisi sana kalmış onlar sana buna gerek yok ona gerek yok derlerse sen kendin yine yap bunlar negatif olunca uöursamıyorlar çünkü
Canım senden istemişlermiydi rahim filmi peki ?Birde ne donasyonu olmuştu senin?Konuşmuştuk seninle özelden demi önceden bakiyim bi

Canım senden istemişlermiydi rahim filmi peki ?Birde ne donasyonu olmuştu senin?Konuşmuştuk seninle özelden demi önceden bakiyim bi
Canım istemediler bak benim yumurta donasyonu ve kendi yumurtalarımla oldu bana dönordan 2 tane kaldı dediler transfer ettiler sonuç negatif bunlar kurumsal duruyor gidince ama inan negatifte doktora ulaş ulaşabilirsen paramla rezillik yaşadım elimden gelse şikayet etcem cinlerim kalkıyo resmen

Hayırlı akşamlar kızlar. Ne zamandr giremedim hala da okuyamadm yazdklarınızı. 3 gün önce oğlum geldi dünyaya hala inanamıyrum. Daha dün kıbrısa gider gibiyim. Rabbim bu duyguyu hepinize yaşatsn zaten ismi aklmda kalanlara ameliyat esnasnda dua ettim. İnşallah allahm kabul eder. Allaha emanet olun

Canım istemediler bak benim yumurta donasyonu ve kendi yumurtalarımla oldu bana dönordan 2 tane kaldı dediler transfer ettiler sonuç negatif bunlar kurumsal duruyor gidince ama inan negatifte doktora ulaş ulaşabilirsen paramla rezillik yaşadım elimden gelse şikayet etcem cinlerim kalkıyo resmen
Ya ben de işte sonradan başka bir merkezde tutmazsa keşke kendi merkezimden vazgeçmeseydim demek istemiyorum.Zaten 1 kez denemeye karar verdik nasipse olucak artık canım.Çok da zorlamak istemiyorum.Artık yola girdim hatta az kaldı dediğim gibi.Gidince herşeyi görücem cnm.Sen gittin tecrübe ettin evet anlatıyorsun detayları ama artık bir yola girdim inşallah güzel sonuçlanır

Hayırlı akşamlar kızlar. Ne zamandr giremedim hala da okuyamadm yazdklarınızı. 3 gün önce oğlum geldi dünyaya hala inanamıyrum. Daha dün kıbrısa gider gibiyim. Rabbim bu duyguyu hepinize yaşatsn zaten ismi aklmda kalanlara ameliyat esnasnda dua ettim. İnşallah allahm kabul eder. Allaha emanet olun
Oyyyy maşallah canım ne güzel :) Nasıl bir duygu :)
Bize de nasip etsin Allahım :) Sağlıkla büyüt canım :)

Ayyyy ne guzel allah anali babali buyutsun cnm tadini cikar artik Doya doya :)

Ya ben de işte sonradan başka bir merkezde tutmazsa keşke kendi merkezimden vazgeçmeseydim demek istemiyorum.Zaten 1 kez denemeye karar verdik nasipse olucak artık canım.Çok da zorlamak istemiyorum.Artık yola girdim hatta az kaldı dediğim gibi.Gidince herşeyi görücem cnm.Sen gittin tecrübe ettin evet anlatıyorsun detayları ama artık bir yola girdim inşallah güzel sonuçlanır
Öncelikle inşallah allah senin yüzünü güldürsün bu benim şanssızlığım olsun sen dilerim git gebe kal canım ben sadece yaşadıklarımı aktardım karar senin yine diyorum allah yüzünü güldürsün

Insallah cnm guzel sonuclanir :)
Dusunme artik rahim filmi falan zaten Cok gec.Dualarimiz seninle.

92561EEF-0420-44BD-A9AB-32DFFEF75C19.webp

Canım allah analı babalı büyütsün çok güzel bir duygu olmalı allah bizlerede tattırır inşallah bu arada hangi klinikte gebe kaldın ve kaçıncı denemendi biraz anlatabilirmisin rica etsek

Öncelikle inşallah allah senin yüzünü güldürsün bu benim şanssızlığım olsun sen dilerim git gebe kal canım ben sadece yaşadıklarımı aktardım karar senin yine diyorum allah yüzünü güldürsün
Canım hepimizin yolu açık olsun.Şanstan çok kısmet diyelim.Bende yaşayıp görücem.Hiç olmaz denilenlerde normal yolla bile olurken artık kaderci oldum

Kızlar kandilimiz mübarek olsun Rabbim tüm duaları işitir ve hepsine cevap verir sadece zamanı farklılaşır. Burdaki tüm bebek için canını dişine takıp mücadele veren arkadaşlarımın ve diğer tüm hakeden kadınların anne olmasını nasip etsin inşallah. Bizlere evlat versin ve en hayırlısından en sağlıklısından en güzelinden versin inşallah. Amin

Umut canım kardeşim rabbim uzun sağlıklı ömür versin size
doya doya anne oğul ilişkisi yaşayın
allahım hayırlı evlatlardan etsin inşallah

Back
X