Oncelikle durumumu unutmay

Oncelikle durumumu unutmayip hatirlayip deger verip yazdiginiz icin tesekkur ediyorum
2 tane transfer ettiler ama anladigim kadariyla 2.si destek gibi dusunuluyor,cunku gebelik olur mu bundan dedim,olabilir cevabini aldim yani Allah bilir tabi ama onlara gore de beklenti dusuktu canim..
Ve ne bir agri ne bir kabizlik,hicbirsyim yok,ilkinde vardi ve gebelik de olmustu,bunda olmayinci dogal olarak bastan alistirayim kendimi gibiyim..
moralini yüksek tutmaya çalış Allah nasip ederse olmaz denilen kalitelerdeki embriyolarla çatır çatır ikizler oluyor çok büyük beklentiye girme ama olumsuz diye de düşünme bak bnmde hitte 2. denemde hamile kalmıştım ama o kadar umutsuzdum ki millet göğüslerim şişti dokunamıyorum kasıklarım ağrıyor vs vs daha bi ton belirti yazıyodu hatta o aralar burda bi arkadaşla yazışıyordum o farklı bi merkezden hamile kalmıştı bana da dualar ediyordu ondan kendi merkezinin nosunu almıştım ne de olsa bu da olumsuz olacak iyisimi yeni merkez araştırıim ben demiştim ama olmuştu o yüzden hiiiiiiiiççç olumsuz düşünme

Merhaba Mavi senin için çok sevinçliyim,inşallah yavrularına sağlıkla kavuşacaksın..
Ben 12 Mayısa kadar meme kanseri açısından detaylı tetkiklerimi yaptıracağım..Tetkiklerin tamamı bittiğinde herşey olumlu olursa iyi bir tüp bebek doktorunda tedaviye başlayacağım.Histeroskopi ve çizik işlemini yaptırmadan önce 2 kere kanama geçirip dondurulmuşlarla denemek istiyorum.Ama bu sefer dondurulmuşlar için de tarama yaptıracağım sanırım..Çok iyi bir doktor buldum onun da fikirleri doğrultusunda denerim.Tek duam inşallah deneme şansım olur
canım neden çiziği transferden önce yaptırmıyorsun bana kıbrıstaki 2 dr ve kendi şehrimdeki 2 dr da mutlaka çizik attır dedi şansı arttıran faktörlerden nacizane tavsiyem transferden sonraya bırakma

InsAllah benimki de oyle olur ve pozitif olur sizin gibi ve size bagislasin Allah..
Sizin hitte miydi ya da yanlis mi hatirladim
canım ben bebeğimi kaybetim şimdi yeniden deniyorum daha önceden hitte denedim orada hamile kaldım senin bu 2. denemen sanırım başka dondurulmuşun kaldı mı

Zazacim transfer sonrasi hep yatmak mi lazim, ben resmen duramiyorum, ilk gun 3sa sonra ucak yolculugu yaptim,Adana ya uctuk,2. gun mutfak alisverisi yapip 400km araba yolculugu yaptim ve 3.gun yani bugun evde heep ayaktaydim,hatta temizlik icin toz aldim duramadim,cok mu yormusum kendimi, hatta aklimdan amaan bu olmaz gibi cnku hic dikkat edemedim dedim durdum, hitte donmuslar transfer oldu, ilki dusuktu
ben sana yine kendimden örnek verim ilk denememde deli gibi yattım hiçnişe yapmadım desem yeridir ağır ağır yürümeler sanki karnımda bişe var azıcık hareket etsem düşecek gibi kasılmalar falan ve tabi sonuç negatif ama hamile kaldığım tedavide yanımda 2 3 kiloluk çanta vardı onu taşıdım ertsei gün çıktım avm de alışveriş yaptım koşar adımlarla sağa sola yürüdüm ama tutmuştu rahat ol

Şimdi içime iyice kurt düştü,yanlız o okuduğum negatif yorumlarda işlem yapıldığını dair ve ödenen paraya karşılık bi makbuz yok deniliyor..Ben geçen yıl yaptım ilk denememdi,ödediğimiz paraların makbuzuda var ve işlem öncesi bize bi form okutuldu ve imzalattırdılar,yani belgeliydi hepsi..Benim yaptığım ay laboratuarlarındaki bi sıkıntıdan dolayı (tabi bu sonra anlaşılıyor)bütün denemeler negatif oluyor...Drumuz aradı bizi ve durumu anlattı ,şimdi ücretsiz deneme yapacaz...Bilmiyorım Allahım inşallah anlattığınız gibi bi durum yoktur,madem anlattığınız gibi birşeyler dönüyor,forumdaki bayanların çoğunluğu hamile,eee bu bebekler nerden geliyor,sahtemi bu üyeler,neye inanacağımı şaşırdım...Bu defada şansımı deneyecem,olmazda aklımda İspanya ve Çek Cumhuriyeti var...
hangi klinik sizinki

Doktorumuzun bu sorunu bizimle paylaşması dahada güven uyandırdı bizde en azından doğruyu söyledi,inşallah herkes positiv sonuçlar alır

Amh değerim 47,9 çıkmış umarım normdir

öyle bir amh değeri yok canım,yanlış mı okudun acaba

Fertilite Potansiyeli (Fertilite : Doğurganlık)

AMH düzeyleri ng / mL

Optimal Fertilite 4.0 – 6.8
Yeterli Fertilite 2.2 – 4.0
Düşük fertilite 0.3 – 2.2
Çok düşük Fertilite 0.0 – 0.3
Yüksek düzey (Aşırı uyarılma riski) > 6.8

Zazacim erkeklere yonelik takviyelere inaniyor musun
bu tedavide eczanenin tüm güçlü antioksidanları eve taşıdım geçi boynuzu
astaksantin,emodex hiç bir işe yaramadı çünkü benimki eşek gibi sigara içiyor ve bırakamıyor

canım neden çiziği transferden önce yaptırmıyorsun bana kıbrıstaki 2 dr ve kendi şehrimdeki 2 dr da mutlaka çizik attır dedi şansı arttıran faktörlerden nacizane tavsiyem transferden sonraya bırakma

Evet canım ben de transferden hemen önce yaptıracağım

öyle bir amh değeri yok canım,yanlış mı okudun acaba

Fertilite Potansiyeli (Fertilite : Doğurganlık)

AMH düzeyleri ng / mL

Optimal Fertilite 4.0 – 6.8
Yeterli Fertilite 2.2 – 4.0
Düşük fertilite 0.3 – 2.2
Çok düşük Fertilite 0.0 – 0.3
Yüksek düzey (Aşırı uyarılma riski) > 6.8
Yanlış yazmışım 4,7 olacaktı tsk ederim

Back
X