çok üzüldüm arkadaşım.
Ama başka donmuşunun kalmamasına şu açıdan üzülme. 1. de 2. de kimyasal olduğuna göre embriyoların kalitesinde bi sorun olabilir.belki geriye kalan olmuş olsa onlarda bunlardan farklı olmayabilirdi.
haklı olarak kaybetmeden doğan acını yaşayacaksın Maddi ve manevi hazır olduğunda tekrar denediğin Insallah bu sefer bebeğine kavuşacaksın.Hit de biliyorum ki yeni donorle denemede fiyat olarak uygun oluyor ancak hit le kafalarda cok soru işareti var.Acaba hazır olduğunda başka kliniklere bi göz mü atsan. Senin için herşeyin güzel olmasını diliyorum.Acını kalbimde hissediyorum.
aslında halilde bebeğim yaptırdı sil baştan yeni donörle 3500 eu ve sonuç kucağında
bana indirimi iyi yaptı 1000 eu yeni donörle(dondurulmuş yumurtalarla) negativ
bence konuşmalı halile ve freş donörle yeniden başlasın
ama mutlaka halili freşle uyarsın

Son 24 saatte YAŞADIKLARIM: dün trnasferimin 9.gunuydu, basım cok dondu,tavsiye uzerine demir, b12,folik,t4 gibi tahliller verdim,bu sabah uyandıgımda kus gıbı hafiftim,sanki hcg vardı da çekiliyor gibiydim, saglikcı bir tanıdıgım sayesinde dun saat 15:30 gıbı alınan aynı kanımdan bugun saat 11 gıbi hcg bakıldı, 26,10 çıktı sonuç ama üzerimdeki hafifleme kafamı karıstırdı ve tekrar kan verdim aksama doğru ve sonuç 10.gunü 19,41.. yani Hitte yaptırdıgım donasyonumun ilki kimyasaldı, 2.si de kimyasal oldu.. dondurulmuşum da kalmadı.
nerelere gidip başımı nerelere dayayıp ağlasam, neye yansam, neye, nasıl, niye, ne zaman:KK43:(

Çok geçmiş olsun çakrak..ağla ama pes etme ..Allah sabırlar versin canım

Değerin çok güzel..Bencede çoğul... belki kalp atışını görmeye gittiğinde diğerini de görebilirsin...Kaç adet transfer edilmişti, hatta bu değer üçüz değeri bile olabilir...
İkizmiş:) ama bana bugün yaptığı... Sabah beşte tuvalete kalktım kanamam olmuş bide bi parça düşmüş aklım çıktı. Zorla saati sekiz yaptım Dr a koştuk hemen ben dedim düştü daha öncede düşük yaptım düşen parçayı bebeğim zannettim Dr baktı dedi duruyor bişey yok hatta iki tane olmuş serum muşahade falan yeni evime geldim. Çok zor allahım yaşatmasın kimseye sabah saatlerce gitti diye ağladım sevinç gözyaşı dediklerini hiç yaşamamıştım Dr un "duruyor hemde ikiz" demesi oda sevinç gözyaşıydı

İkizmiş:) ama bana bugün yaptığı... Sabah beşte tuvalete kalktım kanamam olmuş bide bi parça düşmüş aklım çıktı. Zorla saati sekiz yaptım Dr a koştuk hemen ben dedim düştü daha öncede düşük yaptım düşen parçayı bebeğim zannettim Dr baktı dedi duruyor bişey yok hatta iki tane olmuş serum muşahade falan yeni evime geldim. Çok zor allahım yaşatmasın kimseye sabah saatlerce gitti diye ağladım sevinç gözyaşı dediklerini hiç yaşamamıştım Dr un "duruyor hemde ikiz" demesi oda sevinç gözyaşıydı
ayyyyyyy canım çok mutlu oldum adına böyle güzel haberler bizleri daha da motive ediyor Allahım kucağına almayı nasip etsin

canım sen adetin kaçıncı günü transfer oldun endometyriumun kaç mm idi tarnsferde

İki üç gündür bakamıyordum siteye hamilelik haberini almış Zeyno çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin her duanda bize de yer ver tatlım lütfen. Çakrak canım senin için de çok üzüldüm ama yılmak yok çok zor bir durum inşallah bir an önce atlatırsın tatlım.
Ve arkadaşlar size bir şey soracağım karyotip baktıran var mı aranızda ne kadara nerelerde yaptırdınız?

Merhabalar bende aranıza yeni katıldım bahçeci kıbrısta tedavi görüyorum bugün transferimin 8. Günü ilk denemem test yapmaya çok korkuyorum dün varla yok arası çok hafif bi lekelenme oldu ama hemen geçti birdaha gelmedi leke testi ne zaman yapsam doğru sonuç alırım acaba

Canım demiştik sana çoğul gebelik diye :) ay hadi bak Allahım sana bir tane daha verdi :) Gözün aydın :)

Teşekkür ederim inşallah... Gynolife
tebrik ederim canım.. Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah.. Ben de Gynolife 'da başladım. Benim kanamam başladı transfere gitmeden önce o yüzden bir ay sonraya attı.. 4 tane embriyom donduruldu şu anda beni bekliyor.. inşallah ben de senin gibi güzel haberi alıp burada paylaşabilirim :)

tebrik ederim canım.. Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah.. Ben de Gynolife 'da başladım. Benim kanamam başladı transfere gitmeden önce o yüzden bir ay sonraya attı.. 4 tane embriyom donduruldu şu anda beni bekliyor.. inşallah ben de senin gibi güzel haberi alıp burada paylaşabilirim :)
Geç olsun güç olmasın arkadaşım inşallah hepinizin iyi haberlerini duyarız burdan:)

İki üç gündür bakamıyordum siteye hamilelik haberini almış Zeyno çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin her duanda bize de yer ver tatlım lütfen. Çakrak canım senin için de çok üzüldüm ama yılmak yok çok zor bir durum inşallah bir an önce atlatırsın tatlım.
Ve arkadaşlar size bir şey soracağım karyotip baktıran var mı aranızda ne kadara nerelerde yaptırdınız?

Çok çok sevindim...İnşallah sağlıkla ilerlesinler, en kısa sürede kalplerinide duyarsın...
Kanama olduysa bundan sonra kanama alanı kesilene kadar aman çok dikkat et..Genellikle uzan , çok ayakta kalma, atlama zıplama, ani eğilme, çok hızlı yükseğe uzanma, hzılı hızlı yürüme vb.
Tekrar tebrikler :).

Çok teşekkür ederim hepinize nasip olsun inşallah . Ben karyotip yaptırdım cerrahpaşa da ücret ödemedim sigorta lı yaptırdım

Back
X