ne kadar doğru bilemiyorum hepimize moral olsun :)
Hz. Musa'nın kavmi bir dağın altında altın arıyorlarmış. sürekli kazıyorlarmış. kazdıkça bir gün altın çıkacağına inanıyorlarmış ama biri demiş Hz. Musa'ya soralım bakalım Rabbisine sorsun acaba burada gerçekten altın varmı. Hz. musaya sormuşlar. oda Rabbimize sormuş

-Ey Rabbim burada altın varmı? dediğinde yok cevabını almış. kavmine söylemiş ama onlar dinlemeyip günlerce dağı kazmaya devam etmişler. bıkmadan usanmadan kazmışlar kazmışlar kazmışlar ve bir gün bir bakmışlar bir sürü altın...her yer altın... sonra Hz. Musa 'ya gidip hani burada altın yoktu. bilemediniz yalancı çıktınız dercesine imalarda bulunmuşlar.

Hz. Musa As Rabbimize mahçubiyetle sormuş. Ey Rabbim burada altın yok dedin fakat altın çıktı ben kavmime yalancı düştüm demiş.

Rabbimizde: Ya Musa orada gerçekten altın yoktu. fakat kullarım öyle azimle öyle inançla öyle ümitle dağı kazdılar ki onlara kıyamadım ve aradıklarını buldurdum demiş...
Yer gök dua üstüne kurulu demişler, hey kurban olduğum, yeter ki istesin, yanından versin

Bir anneler günü daha geldi. Öncesinde o kadar değildi ama son 1-2 yıldır çok zor geçiyor, içim eziliyor, sanırım artık umudumu kaybetmeye başladığım için, öncesinde hep bir olur ümidim vardı, giderek umudum azalıyor, kolay değil yaş 45 oldu. Geçen gün Bahçeci'nin 45 yaş ve üzeri hastaları için kalp damar vs sağlıklıdır diye doktor raporu istediğini duyunca iyice demoralize oldum. Ne diyeyim rabbim hepimize anneliği tattırsın inşallah

Bir anneler günü daha geldi. Öncesinde o kadar değildi ama son 1-2 yıldır çok zor geçiyor, içim eziliyor, sanırım artık umudumu kaybetmeye başladığım için, öncesinde hep bir olur ümidim vardı, giderek umudum azalıyor, kolay değil yaş 45 oldu. Geçen gün Bahçeci'nin 45 yaş ve üzeri hastaları için kalp damar vs sağlıklıdır diye doktor raporu istediğini duyunca iyice demoralize oldum. Ne diyeyim rabbim hepimize anneliği tattırsın inşallah
Sizi çok iyi anlıyorum çocuk hasreti hiçbişeye benzemiyo inşallah bizlerde tadarız anneliği

Günaydin hanimlar Bugün 12. Günüm kan verdim sonuc bekliyorum ne olur dua edin bana 7sene sonra ilk kez çift cizgiyi gördüm kan sonucumda iyi cikar inşallah yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş rabbim hepimize nasip etsin anneligi korkuyorum olmicak deger düşük cikicak diye rabbim hakkimizda hayirlisi neyse onu nasip etsin bize

Günaydin hanimlar Bugün 12. Günüm kan verdim sonuc bekliyorum ne olur dua edin bana 7sene sonra ilk kez çift cizgiyi gördüm kan sonucumda iyi cikar inşallah yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş rabbim hepimize nasip etsin anneligi korkuyorum olmicak deger düşük cikicak diye rabbim hakkimizda hayirlisi neyse onu nasip etsin bize

SEvgicim allaha tevekkül et stres yapma
sağlıklıysa inşallah güzel artsın geç tutunma olsun
sağlıksızsa şimdiden kendini göstersin
her ne olursa olsun unutma dondurulmuşların var şansın büğük

SEvgicim allaha tevekkül et stres yapma
sağlıklıysa inşallah güzel artsın geç tutunma olsun
sağlıksızsa şimdiden kendini göstersin
her ne olursa olsun unutma dondurulmuşların var şansın

Sonucum 10.gün 13.92 bugun 32.67 nasil yükselmismi iyimi cokmu düsük:(

Back
X