Aynen cnm unutuyorum herşeyi ileriye bakıyorum çok da bırçıklamıcam..
İnşallah benimleler:anneadayı:
Bence de dün kü transfer sonrası geldi.
Kırmızı değildi allahtan.Az önce gene gittin lavaboya şuan herşey normal başka birşey gelmedi.Zaten o gördüğümde minnak kahve telvesi gibiydi.
Benimleler inşallah.Bu akşam uçak var bakalım artık dönüş yolu :KK15:

Aynen cnm unutuyorum herşeyi ileriye bakıyorum çok da bırçıklamıcam..
İnşallah benimleler:anneadayı:
Bence de dün kü transfer sonrası geldi.
Kırmızı değildi allahtan.Az önce gene gittin lavaboya şuan herşey normal başka birşey gelmedi.Zaten o gördüğümde minnak kahve telvesi gibiydi.
Benimleler inşallah.Bu akşam uçak var bakalım artık dönüş yolu :KK15:
heyecan yapma annesi onlar inşaallah seninle

yaşamayananlamaz öncelikle hayırlı olsun rabbim kucağına aldığın günleri nasip etsin. ben maliyet konusunda senden bilgi rica ediyorum bende yumurta donasyonu planlıyorum

Canom enim bi tanifigimda normal tup bebek uapicak onunda yumurtaki az oda kullaniyor. Egricayir sitesinden ampul seklinde bende alicam
Ben de kullanacağım mutlaka ama mesela morkanatlarim arkadaşımız marnys diyeni marka kullanıyormuş o 66\68 civarıyken eğriçayır 120 TL acaba arada fark var mıdır kafam o yüzden karıştı

kızlar gynolife da progestan tablet mi veriyor lar yoksa crinone jel mi
bir de ikisi arasında fark yok değil mi
Canım bana da hergün 2 ampul iğne vermişlerdi sağlık ocağında ya da hastanede vuruluyor um fakat ben de 3.iğneden sonra ne oturabildim ne yatabşldim ne de yürüyebilir fakat murat bey bu iğneyle çok güvendiğini söyledi ve bana jel vermedi

yaşamayananlamaz öncelikle hayırlı olsun rabbim kucağına aldığın günleri nasip etsin. ben maliyet konusunda senden bilgi rica ediyorum bende yumurta donasyonu planlıyorum
Merhaba arkadasim...
Cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin:)
Benim embriyo donasyonu bilmiyorum biliyormusun cnm?
Yumurta donasyonu maliyetini bilmiyorum ama sanirim 4500 euro gibi fiyatlar.Burdaki arkadaslarima sorabilirsin.
Ben sana kıbrıs için neler yaptığımızı söyliyim maliyet olarak.Bizim uçak seferleri + 2 gece konaklama 2180 tl tuttu.
Otel Transfer ücreti dahil buna.Ama normalde transferi ayrı öderim ben dersen otelle aynı fiyat sanırım.İki kişi otel transferi normalde gidiş dönüş 240 tl.
Ayrıca girne otelden çıkıp girne merkeze gitmemize gidiş dönüş 120 tl verdik.

Ben de kullanacağım mutlaka ama mesela morkanatlarim arkadaşımız marnys diyeni marka kullanıyormuş o 66\68 civarıyken eğriçayır 120 TL acaba arada fark var mıdır kafam o yüzden karıştı
canım senin sormus oldugun 2 markanın konsepti farklı
marny arı sütü KAPSÜL 1000 mg (30 adet)organik arisutu var
eğriçayır arı sütü AMPÜL 1500 mg (20 adet)organik arisütü var
marny ithal oldugu icin ampülü türkiyede yok.Ama marny cok bilindik bi marka.Egriçayir bi turk firması ve en azından ben hic duymamistim.
eğer illa ampül kullanmak istersen Arkoparma Ampül 1500 mg (20 adet)arı sütü öneririm.Bende o da var 145 tl. gunde 2 tane kullandigim icin zaten 2000 mg tekabul ediyor kullandigim
Ampülle kapsül arasında mg harici fark yok.
Detaylı bi bilgi : )

canım senin sormus oldugun 2 markanın konsepti farklı
marny arı sütü KAPSÜL 1000 mg (30 adet)organik arisutu var
eğriçayır arı sütü AMPÜL 1500 mg (20 adet)organik arisütü var
marny ithal oldugu icin ampülü türkiyede yok.Ama marny cok bilindik bi marka.Egriçayir bi turk firması ve en azından ben hic duymamistim.
eğer illa ampül kullanmak istersen Arkoparma Ampül 1500 mg (20 adet)arı sütü öneririm.Bende o da var 145 tl. gunde 2 tane kullandigim icin zaten 2000 mg tekabul ediyor kullandigim
Ampülle kapsül arasında mg harici fark yok.
Detaylı bi bilgi : )
Ahh kuzum teşekkür ederim açıklaman için. Öpüyorum

Kızlar çok şükür döndük.Hemen eczaneye geldim jelim az kalmıştı.esteoferm ve crinonayı alırken eczacı bana ,bunları kullanırken güneş kremi sürüyorsunuz demi dedi?
Neden dedim...
Ciltte lekelenme yapar tüm hormon ilaçları dedi.
Daha önce hiç duymamıştım,haberiniz olsun istedim bilmeyenler varsa

Back
X