Normal yolla hamile kalanlar 1 kere test yapiyor hamileyim diyip 1 yada 2 hafta sonra kontrole gidiyor bukadar ugraşmiyorlar isyan etmek istemiyorum ama bukadar çaba bukadar emek neden dedirtiyor ama rabbim neylerse guzel eyler diyip kendimi teselli ediyorum
tup bebek denedim hic olmadi bu son sansimdi 7sene sonra ilkkez hamile oldugum cikti testlerde ve umutsuz gibi olsamda hep bir umut var icimde belki olur diye ama cok zor agir bir imtihan bizimkisi hic birsey fayda etmiyor ne para ne pul ALLAH ol derse olucak insallah bir gun burda herkez bebeklerinin kac aylik oldugunu dişlerini cikardigini dogum gunlerini konusur sıkıldım başkalarininbaşkalarinin cocuklarini sevmekten bir yere gittigimizde başkalarinin cocugunun pesinden esimin imrenerek bakmasindan anneler günunden baskalarinin cocuklarinin bana anneler gunu hediyesi almasindan bana aciyan gozlerle bakilmasindan yani suan oladar kötüyümki kusura bakmayin uzun yazdim ama hayattan nefret ediyorum kendimden nefret ediyorum ise yaramaz hissediyrum bu koca evde tek basina kalmaktan nefret ediyorum