Kızlar donasyon ayaptıran arkadaslarıma bır sorum olucak rıca etsem musaıt olan cevap verebılırmı... Yumurta donasyonu ıcın gıttıgımız ulkede bızden tedavı ıcın yenı tahlıllermı alınıyor yoksa bız turkıyede yaptırmıs oldugumuz tahlıl sonucları ılemı gıdıyoruz? bırde polıkıstık over olupta yumurtta donasyonundan sonuc alan arkadasım varmı ?
Selam canım. tahlilleri Türkiyede yaptırıp gidiyorsun..

Canım eşime sabah 6 da verdim haberi :)
Whatsapp dan testi yolladım ve altına şöyle yazdım..

Babacim günaydın:emir_bebek:
Henüz kaç kişiyiz bilmiyorum ama ben şuan annemin karnındayım :KK200:
Umarım sağlıklı şekilde ilerler ve dünyaya gelirim :nazar:

O da 7 de uyandı ve gördü.Biliyordum hissettim diyor.Çok sevindi çok ..Bakalım inşallah iyi devam eder herşeyde bu mutluluk sürer cnm.Başından beri ikiz bence ve tuttu diyordu.Cumartesi görücez
Ayy ne guzel yazmissin bayıldım.bende önceleri bahceci british düşünürdüm,sonrada yorumlara bakınca murat önal dikkatimi çekti senin haberden sonrada berk angunj düşüneceğim.Cnim aslında senin gibi pozitif olmak lazım,yada sen daha önce tup bebek vs tedavilerine girmedigin ve yipranmadigin için belkide ondan dolayi bukadar pozitif din.....Embiriyo dondurmayi bile gerek görmedin,sanki tutacağını biliyor gibiydin.zoru atlattun, tatlı telaslar başladı...Inşallah ikizlerinizle çok mutlu olursunuz.

Tesekkurler cnm.Hepinize nasip olsun inşallah :dua:
Hayırlı uğurlu olsun arkadasım : )
Sen tedaviye başlamadan önce hamile kalacağını sana yazmıştım.süpriz olmadı ama cok mutlu oldum.
Embriyo donasyonlarının başarı şansı %80_90.
Yani eğer endümetride bi sorun yoksa neredeyse kesin tutuyo.
Genç yum +genç sprem .Sonuç yüksek başarı.
Rahat bi hamilelik geçirirsin inşallahh

Hayırlı uğurlu olsun arkadasım : )
Sen tedaviye başlamadan önce hamile kalacağını sana yazmıştım.süpriz olmadı ama cok mutlu oldum.
Embriyo donasyonlarının başarı şansı %80_90.
Yani eğer endümetride bi sorun yoksa neredeyse kesin tutuyo.
Genç yum +genç sprem .Sonuç yüksek başarı.
Rahat bi hamilelik geçirirsin inşallahh
Canımmmmm evet söylemiştin:)
Çok şükür diyorum ..İnşallah rahat gecer cnm inşallah .

Malesef olmadi 3 haftalik hamilelik yasadim kisada olsa kan sonucum dustu kanamam var doktora gittim düşük yapiyormusum suan olmadi olamadi evimizden cenaze cikmiş gibi aglasamda sizlasamda olmayinca olmuyor demekki vardir bir hayir bundada nasip degilmiş zamani degilmiş belliydide ama umut hep var ne olursa olsun insallh bidahaki sefere benim annelik hikayem 23 gün sürdü :KK43:
Beta hcg sonuclarim
10.gun 13
12.gun 32
14.gün 104
18.gun 341
21.gün 591
23.gun 545
Sevgili Sevgisaygı çok geçmiş olsun.Allah sabır güç versin.inşallah yeni denemende bir ömür boyu sürecek anneliği yaşayacaksın..

Benim transferim yarın öğlen..eşimin işi yüzünden gitmesi gerekti..otel odasında öyle kalakaldım..artık yarına kadar kitap okuyup sakin bi şekilde beklicem..transfere yalnız gidicrm ama belki de daha iyi en azından o stres olmasın bi de ona gerilmeyeyim nolur bana da dua edin bi Başıma kuzumu alıp dönebileyim
bu yoldaki her kadın çok güçlü! sakin sakin,umutla,sevgiyle hatta gururla yavrunu alıp gel annesi,bol şans!

Kızlar ben hamileyimmmm:dua::anneadayı::KK200:
Sabah 06.10 da uyandım ve uyanmadan 5 dk önce rüyamda hamilelik testi yapıp sonucumda 2 çizgi görerek uyandım.Birden kalktım ve testi yaptım hemen .Allahım sağlıklı gelicekse ,hayırlısıysa burda iki çizgi olsun dedim...
Test 20 sn içinde çift çizgi çıkardı.Rüyamı 5 dk ara ile resmen yaşadım:)
Belirtilerimi gün be gün yaşamıştım...Resmen hepsini ilk gunden itibaren yasadim tek tek.
Umarim herkes bu yolda anne baba olur.
Insallah benimde herseyim saglikla ilerler..Suan icin tek umidim bu..
Iyi ki sizinle burda tanistim ve bu yolculuga basladim..
Hersey guzel olucak.
Ne olur stress yapmamaya calisin.Ben cok zorlandim ama 10.gun yapicam demistim testi ve bugun sabah erkende olsa yaptim ve su an tüm stress bitti şükürler olsun :)
Artık huzurluyum...
Tekrar diyorum inşallah sağlıkla ilerler.
Bir anne ve baba adayıyız artık ve hepinize dua edicem bugün yine...
Test sonucumu ekliyorum
oleyyyyyyyyy:anneadayı::KK200::emir_bebek:Allah sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin,tebrikler:)

Anladım canım arkadasım sanırım sen yaptırdın yumurtta donasyonunu sen hangı ulkede yaptırdın ogrenebılırmıyım senden ve nasıl gectı tedavı surecın ve suan durumun nasıl ?
Ben geçen sene yaptırdım yumurta donasyonunu. 2017 mayıs ayında.kıbrısa gittim. şu an da yaşamayananlamaz arkadaşımızın yaptırdığı yerde dünya tüp bebek Berk Angün 'de . 3 tane 3.gün embriyosu konuldu ve donmuşum da yoktu. ne yazık ki sonuç negatif oldu. oraya gitme kararımı tamamen ben verdim. burada oraya gidip gebe kalan arakadaşlarla görüştüm ve doktorun resmini ve geçmişini araştırdım ve içime sindi. o şekilde de gitmeye karar vermiştim. şu anda gittiğim gynolife a da ist.daki doktorumun tavsiyesi ile başladım. normal de benim transfer günüm 24 nisan idi fakat bende buradaki son kontrolümden sonra kanama başladı ve regl oldum. kıbrısa gidip eşimden sperm alındı ve embriyo oluşturuldu ama benim işlemim 1 ay sonraya kaldı. dün estrofeme başladıktan sonraki ilk kontrolüm vardı. son kontrol de 29 mayıs yani haftaya salı günü olucak. o zaman da gidiş belli olucak Kıbrısa. şu anda 4 tane embriyom beni bekliyor yani :) bu arada gittiğim yerden memnunum. doktoru Murat Önal çok bilgili, ilgili ve cana yakın bir doktor...İnşallah hepimiz hakkında hayırlısı olur :)

Bendinde güzel haber vereyim o zaman. Bugun sabah kontrolüm vardı pazar günkü kanamadan dolayı biraz erken oldu kontrolüm, ama çok endişeliydim çok şükür ikiside çok iyi kese etraflarında kanama falan hiç bişey yok 7hafta olmuşuz. He bir konu söyledi Dr clexsan kan sulandırıcı iğne ve Cora spin kullanıyorum iğneyi Kıbrıs'taki Dr una söyle benim fikrim kesmelisin dedi. İki defa kanamam oldu ya sanırım kanama yok tetikliyor muş bilginiz olsun istedim
oh maşallah,şahane:anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:hep güzel haberler gelsin,sağlıkla kolaylıkla kucağına alasın inşallah:)

Canım benim beta yüksek çıktığı içindi sanırım ilk testimi yaptım iki gün sonra kese görmüştük. Yani onbeşinciogün beta 8300lerdeydi kalp atışlarıda bir hafta sonra

Kızlar benim vajinada sanırım bu jel birikti ,sabah ki posa düştü dedim ya kremrengi ,ondan sonra resmen şuan vajinamın içi batıyor.kasıklarım değil ya iç kısmı ,aynayı aldım baktım valla napiyim ve orda birikinti var.

Bendinde güzel haber vereyim o zaman. Bugun sabah kontrolüm vardı pazar günkü kanamadan dolayı biraz erken oldu kontrolüm, ama çok endişeliydim çok şükür ikiside çok iyi kese etraflarında kanama falan hiç bişey yok 7hafta olmuşuz. He bir konu söyledi Dr clexsan kan sulandırıcı iğne ve Cora spin kullanıyorum iğneyi Kıbrıs'taki Dr una söyle benim fikrim kesmelisin dedi. İki defa kanamam oldu ya sanırım kanama yok tetikliyor muş bilginiz olsun istedim
ay çok sükür habere sevindim

Back
X