aslında gitmek isterim ama dil sorunumuz var? ücret neydi cnm?

ispanya da yasayan varsa, bizleri misafir ederler mi acep

hepimiz bir çıkmazdayız, güvenmek istiyoruz sadece, gerçekleri bilmek...
kafamızda deli sorular, cevapları tatmin etmeyen...
yaptırmaktan başka şansı olmayan,bir dolu, anneliğe hasret kadın...
allahtan burası var, birbirine destek olan bir sürü arkadaşım...iyi ki varsınız...
her an her dakika fikirlerim endişelerim sorularım değişiyor.en çok da kaygılarım artıyor...
allah hepimize yardım etsin, ayakta kalma mücadele etme gücü versin, en önemlisi de evlat versin..
allah hepimizin kucağını doldursun...hepinizin acısı acım, mutluluğunuz sevincim...hepiniz dualarımdasınız...
çok koşuşturma içindeyim ve çok hasta oldum...tek tek yazamadım bir çoğunuza kusura bakmayın...
okuyorum ama ...bir de kim nerede yaptırdı neydi nasıldı hep karışıyor :) hepinize sevgilerimi ve mücadelenizden dolayı saygılarımı gönderiyorum...allaha emanet olun...

Emegine saglik canim D dizara arastirmaya,paylasmaya devam..

Hanimlar hayirli geceler ve sahurlar benim kimyasal gebelik oldu 16 gun oldu hala.kanamam ve sol tarafta agrim var bu kanama normalmi beta hcg düşuyor doktor baktigin 3 milimlik kist gorunuyo dedi kimyasal gebelik yasayip dusuk yapan arkadaşlar boyle kanama ve agrisi oldumu acaba?????normalmi

Geraniy transferin hayirli olsun umarim sonucun positive cikar merak ettim daha once folinic asit kullaniyordun hatirladigim kadariyla hala devammi yoksa folik asit mi aliyorsun?
Sağol canım. Herşey devam folbiol 5 mg, metafolin( folate) 2 x 400. olarak.

Son düzenleme:
Kızlar benim transfer tarihim belli oldu,pazar Kıbrıs yolcusuyum inşallah,hepinizden dua bekliyorum ,Rabbim bizim için hayırlı olacaksa nasip eder inşallah
Hayırlı ve uğurlu olsun transferin. Herşey yolunda istediğin gibi olsun.

Ben de ilk zamanlar ispanyayi dusunmustum. Dr a.yurt disi seceneklerini sordugumuzda amerika ve ispanyada guvenle yaptirabilirsiniz demisti. Ispanya o zaman bana kibrisin fiyat olarak 3 katina cikar gibi gelmisti soyle bi kabaca bakinca. Cekya yi da sormustum basari oranlari dustu hatta kibristan daha uygun filan demisti. Sonuc olarak kibris dedik yuruduk. Hayirlisi

Ukrayna yi neden tavsiye etmeďigi hakkinda bir aciklama yapti mi doktorun sevgili Ecemcicek ?
Canim titiz calismadiklarini soyledi cok emriyor veriliyor cogul gebelik oluyormus sonrasi dusuk yada hamileligi sonlardiriyolar dedi hatta gecen 64 yasindaki bi kadina bile 4 emriyo transferi yapilmis ben tavsiye etmiyorum dedi

Kızlar benim transfer tarihim belli oldu,pazar Kıbrıs yolcusuyum inşallah,hepinizden dua bekliyorum ,Rabbim bizim için hayırlı olacaksa nasip eder inşallah
Hayırlı olsun canım şimdiden.. inşallah herşey yolunda gitsin güzel sonuçların olsun..

Valla canım benim gittiğim merkez de gayet iyi idi.. merkezim GYNOLİFE. şu anda oradan negativ almış arkadaşımız çok üzgün ve kızgın ama ben doktorlardan da , hemşirelerden de , hastaneden de memnun kaldım kesinlikle. öyle ÇOK KÖTÜ değil yani

kızlar evet ispanyada çok güzel merkezler var ama pasaport lazım vize lazım uçak biletleri pahalı işlemler kıbrıstan daha pahalı benim takip ettiğim yabancı forumda insanlar kıbrıs daha ucuz diye kıbrısa geliyor oraladan birde en önemlisi dil sorunu çok iyi ingilizcen yoksa sorun yaşıyorsun

Merhaba canım arkadasım senı cok ıyı anlıyorum ve desteklıyorum bu konuda benım sana tavsıye edebılecegım konu sadece benım gorusme yaptıgım kısılerle ırtıbata gecmenı saglamak olur ve kendın gorusur ogrenırsın bende aynı problemle ugrasıyorum ve ne yapıcagımı nerde yapıcagımı bılmıyorum Ukrayna konusunda benım sana arkadasımın tedavı gordugu hastanenın sıtesını veya ordakı turk kordınatorunu sana numarasını vererek gorusmenı saglamaktan memnun olurum ben konustum ve kafamdakı soru ısaretlerını sordum sende ara konus derım eger ıstersen senın ıcınde bu en dogrusu olur agazdan agaza konusmak yerıne bıre bır ırtıbata gec canım bana konusmak ıstedıgını soledıgın taktırde sana numarasını verırım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…