merhaba kızlarr,, pazartesi günü kan testim var,, bugün idrar testi yaptım morallaer sıfır,,, sizce değişirmiiii değerlerr,,,???
inşallah canımm yaaa rabbim dualarımızı kabul etsinn inşallahhh,,,nurdan burda idrar testinde çıkmayıp kan testinde pozitif alan arkadaşlar var... kesinlile kan testinin sonucunu bekle ve moralini yüksek tut.. inşallah güzel haberlerini alırız
inşallahh öledir,, bide transferden sonra o akşam az bi kanamam olduu pembemsi acaba düşürdümmü diyorumm,, kliniğe sordum normaldir dedii,, ayy bTek embriyon tutunmuşsa henüz idrarda çıkmayabilir gayet normal sabırlı olmaya çalış stres yapma inşallah pozitif sonuç alırsın henüz erken idrar için zaten.......
turbice selam,
hoşgeldin, ne güzel yaaa
kızlar toplandık bir yerde..:) ne alemdesin?
canım senin sorularına cevap vermeyi unutmuşum;Aymencim çook çook sevindim. Tebrik ederim seni. Biz de Pazar günü negatif sonuçtan sonra bu kararı verdik. Evlat edinsek de sonra da denemelerimize
devam ederiz dedik. o nedenle kafanın artık çok daha rahat olacağına inanıyorum.
Yalnız yaş konusu bizi fena etkiledi. 40 yaş sınır sinir bozdu. en fazla 40 olmalı diyor, ama şimdi Bahardalı 45 deyince bir umut olduk. Eşim 42 yaşında.
3 sene sonra olsa bu iş 5 yaşında çocuk olacak. O da işimize hiç gelmedi. Ne yapılabilir konularını düşünüyoruz.
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Bahardalı 45 sınırını nereden buldun, kanunda yazan mı değişmiş, ve Aymencim sadece çocuk esirgeme kurumu mu oluyor.
Mesela bakımevi falan oluyor mu, ya da atıyorum ben bu çocuğa bakamam diyen bir aileden alınabiliyormu süreç hızlandırmak adına. Sonra bu aile hak iddia
edebiliyor mu?
bir soru da İstanbul'dayım, başka şehirde başvuru yapamıyor muyum?
Herkesi öptüm
Bu arada ben siteye zaten her seferinde google'dan giriyordum, favorilere atmaya üşendiğimden :)
Bilmeden rating artırıyormuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?