Yeşilada içime hamilesin gibi geliyor
Yarın idrarda göstermez çok erken
Ancak azda olsa kanda gösterir
Morkanatların 9 gün ikizlere gebe halinde idrar negativ gösterdi çok üzülmüştük ama kanda beta 100 geçmişti

Evet canım haklısın çok çok erken...umarım doğru doğuyordur içine güzel zazam..

Bence ise baslamaniz iyi olmus , soyle dusunelim; insnalar dogal hamile,ikte gercekten bazen 7.ci haftaya kadar anlamayabile biliyorlar. Bir arkadasim adet bile gordugu halde hamile kaldigini anladilar ustelik 3 tup bebek deneemsi uzerine dogal yolla oldu 40 + yasinda... yani netice de tuttu mu tutuyor ve az dusununce oluyor sanirsam bu isler ay ne bileyim... aklinizi mesgul etmeniz bile iyi doktorlar surekli stres yok dusunme yok diyorlar bence bu konuda cok haklilar...surekli tansiyon aleti ile dolasan hastalarima yapmayin daha beter tansiyonlarinizi mahvediyorsunuz diyorum sonucun yuksek cikmasi normal diyorum mesela..
Keyfinize bakin Allahin izni ile tutundular ama bence idrar testi icin yarin erken azcik daha sabredin bence... planiniza saygi duyuyorum ama ben olsam oyle yapardim cok zor biliyorummmm... progesteron ignesi yapildiktan bes dk sonra eger ovulma olmazsa gercekten rahatsiz ediyor tavsiyem ovun.. kolonya da daha beter yapabilir tahris acisindan alkollu solusyon kullanin mummunse...

Cryobank iyi evlenmeden evvel spermbank arastiriyordum oradan kullanmamalari enteresan hakikaten... Amannnn vAllahi biktim usandim ...

Cok tesekkur ederim cevabiniz icin. Rabbim saglikla, huzurla bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin insA. Bir arkadas gunler e donor ariyorlar filan yazinca... biz ki son dk karar verip basladik hic beklemeyince gonlume bir endise dusmustu..

Tşkkürler cevabınız için bni hazırlayan Dr hemşiresi içebilirsin diyince içtim ama surdan pişman oldum ağrıdan duramuyordum
Calcimax de sorunyok bazen hamile,ikte d vitamini asiri dozda istenmez... sizin agrilariniz icin doktorunuz muhakkak baska bir cozum bulacaktik...dusunmeyin bunlari gercekten hep iyi duusnelim...soyle dusunun insanlar hamile olduklarini bilmeden neler icip kullaniyorlar sonuc gayet sgalikli bebisler... hemsire arkadaslarimiz bilgiler tabii ama hep hekime soralim hatta artik oldugu uz sehirde bir guvenilir doktor edinin hep ona giidn herseyi o bilsin takip etsin ve direkt onunla ilac kullanim planiniiz yapin. Ben tup bebek yaparken kac dr gezdim allah bilir sonra kibrisa gitmeden evime yakin yerlerdeki drlari girdim tek tek okudum ve yine tup bebekle ilgilenen ve genc bir hekim sectim erkek hekim. Gayet ilgili hemen cebini verdi beni anladi kibrista ki dr u cok guzel yonlendirdi ve olumsuz olacak transferi onledi her musyenden sonra usenmedi oturdu oraya mektup gibi gorduklerini yazdi. Simdi allah naisp ederse onunla devam edecegim olurda hamile kalırsam hem sirdas hem dostdas gibi geldi ... evet ozel hekim evet sigortam da yok ama batti balik yan gider misali :) zaten vardır sızın hekımınız ama yıne de herkese hatırlatmak ıstedım onemını...hekımım ve ben dahı sınır oluyorum dırekt dr la temasa gecemeyecegınce...bu surec bana da empatı yaptırdı kendı hastalarıma ıkıncı bır hat aldım verıyorum artık ceb telımı...bak bu surec belkı de benı daha ıyı bır hekım yapmak ıcındır :))))))

Gynolifde tedavi gören arkadaşlara bir sorum olacak pls Temm
uzda 3. gün transferim oldu ve ertesi gün evimize döndük.Klinige ilk gittiğimizde donasyon ücretini pesin ödedik.Muhasabe eğer dondurulmak için embriyo kalır ise dondurmak için ayrıca 500 euro daha ödememiz gerektiğini söyledi. Evimize döndükten sonra 5. gün 3 embriyomuz kaldığını ve dondurmak isteyip istemediğimizi sordular.Bende dondurun ltf dedim.Daha sonra bizi arayıp ödeme yapmamız gerektiğinide söyleyen olmadı. Malum burdaki çoğu arkadaşlarımız gibi bizde maddi çok sıkıntılı süreç içindeyiz.Ve ben tekrar arayıp ücreti ne zaman ödeyeceğiz diye soramıyorum. Sorum şu Acaba sizlerde dondurulmuşlarınız kaldıysa ücretini ne zaman ödediniz Ödeme yapmadık diye acaba başkaları için kullanırlarmı veya imha ederlermi

İğne yapılır yapılmaz fırlayıp kalkıyorum o an ovmadım hiç tamam tabiki öyle yaparım..tahlil konusuna gelince aslında kesinlikle yapmamalıyım negatif çıkacak çünkü tutunduysa bile ancak yarın başlayacak salgıya biliyorum..belki de yapmam tutarım kendimi bilmiyorum :) Pazartesi aşırı yoğun işim birikti herşey kafam dağılacak bedenen yormasam da kafam oldukça meşgul olacak çok iyi gelcek bana çalışmak :)

Canım bizde de ilk gittiğimizde dondurmak için üç embriyo var dediler yanımızda para kalsın diye sadece 100 Euro verdik..sonra ben yazdım kalan 400 ü transfere gelirken getirsek sıkıntı olur mu diye tamam dediler..gynolife asla sormadan ya da parası ödenmedi diye imha etmez sordum ben ödeme yaparken asla dediler..gönlünü ferah tut ama hemşirem kimse yaz muhasebeye iletsin sonra ödeyeceğinizi bence

Kizlar tekrar kimyasal gebelik yaşadım bebeği vücudum istemiyor mu acaba

Saol canım, soracaktım ama isterlerse hemen gönderemem diye soramamıstım

Slm canım bizim 8 tane embriyomuz kaldigini soylediler diğer adette transfer olur dediler. Bizim şubatta yumurta toplama embriyo olusturma vs hepsi gerceklesti. Ancak diğer adetimde bu ay transfer işlemini yapalım veya embriyolariniz burada dondurma ücreti ödemeniz gerekiyor diye ne arayan vaar nede soran... Benimde aklımdan bin bir türlü şey geçiyor ...

Aynen benimde aklımda sorular oluştugu için diğer arkadaşlarımızın tecrübelerine göre bilgi almak istedim Yeşilada arkadaşımızın açıklaması içime su serpti en azından ikinci kez gittiğimizde embriyolarımız sağlam kalsın istiyorum

Aynen ya kimseye kullanılmasın imha da edilmesin. Siz hangi hemşire ile iletisimdesiniz

Kizlar tekrar kimyasal gebelik yaşadım bebeği vücudum istemiyor mu acaba
üzüldüm arkadaşım.
Belkide artîk aşılamadan vazgeçmelisin.
Embriyoların sağlîklı oluşmuyor olabilir.
Tüp bebek tedavisinde 3.gün veya 5. güne ulaşmaya çalışan embriyoların güçsüz olanları ölüyor.daha dirençliler büyüyor.
Biliyorum bir tüp bebek parasına kaç tane aşılama yaparım demiştin ama bu şekilde de az doz olsada habire hormon alıyosun.Istersen bi daha düşün bunu.

Aynen ya kimseye kullanılmasın imha da edilmesin. Siz hangi hemşire ile iletisimdesiniz
ilk başta arzu hanimdi görüştüğüm hemşire sonrasında o işten ayrılmış devamında meltem hanımla iletişim halindeydim ama en son kanama geçirdim 8. haftalıkken . direkt dr beye yazdı eşim birebir dr beyle iletişim halindeydik .Şu an 14 hafta içindeyim

Hmmm saglikla kucagina al insaAllah.

Canim arkadasim, bu aralar is den yogunum hemen cevap yazamasamda her firsat da okuyorum senin ve diyer arkadaslarin yorumlarini... Ne olur icini rahat tut stress yapma, yavrularin seninle benim icimden öyle geciyor :) Sana dua ediyorum aklimdasin herzaman :))

Haklısın canım merkezle konuştuk tüp bebek tedavisine başlayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…