Olustu olusmaz mi? Daha 5 aylik evliyken 9 ay biesteron dha ve cycloprognova kullandirdilar. Son ay 10 tane folikul gorunuyordu. Kist var dediler ve folikullere karismadilar tedaviyi biraktim bende para tuzagiydi yanipeki tedavıde hiç yumurta oluşmadı mı
Vardir bir hayir arkadasim ne yapalim ... Senin kist de sorun mu cikti? Dr en son tedaviye baslayalim demisti yaBiz bu transfere gidemiycez sanırım benimde kistten dolayı iptal olma durumu var ne diyelim geç olsun ama sonu güzel olsun..inşallah embriyoların durumu iydir dondurulur bi daha ki aya sadece rahme odaklanılır taze nar al canım suyunu sık iç rahmi kalımlaştırıyo diye duydum ilaçlara ek olarak bunuda deneyebilrsn herşeyde bi hayır vardır
Baktım Era testine..ama gerçekten çok maliyetli ve zaman istiyor..benim zaten nakil için bile sıkıntım var şu an maddi anlamda..transfer için doğru gün tesbiti için sanırım benim zaten üçüncü gündü ve hiç içime sinmedi bu sefer beşinci gün olacak..era testi düşünmüyorumEra testi de maliyetli bir test.Kıbrısta ilk british te negatif olunca Era testi dediler:)Ben Bülent tıraşa sordum.Bu teste inanmıyormuş.
Ne bilim canim kafamin ici Karman corman neyi nasil düsüneceyimi bende bilmiyorum ama senin Rahim de okadar buyuk bir Problem oldugunu da bir ihtimal veremiyorum... Bugun devamli net den bende baktim arastiriyorum senin için önemli bir bilgi veya test buldugum an da sana bildiririmBiliyorum kuzum..ama bizim yumurtalarla sağlıklı ve birinci kalite embriyo oldu o yüzden transfer oldu zaten ama bilinmeyen bişeyler de olabilir sonuçta pgt filan yapılmadı...Umarum yeni donörün çok daha iyi yumurtaları olur..şans inan bana şans..
Ağrısız günüm yok mavi'cim.Gerçekten iki bebek taşımak zormuş.Ağrı sızı simdi doguruyorum derken bu haftalara geldik morcum. .gerçekten bende inanamıyorum :)) insallah dogduktan sonrada boyle minnos minnos sakin bebekler olurlar...sağlıkla gesinlerde ...
Sen nasilsin ayrıntılı ultrasona tekrar gittinmi....
Sebida canım günde kaç ilaç alıyordunki rahim cevap vermedi ?? Adet görüyormusun? ? Bide ilaca başlamadan rahimin kaç mm di? ?Canim benim transfer yine olmuyor Rahim kalinligi sorunum oldu yukselmiyor bu yüzden ertelendi... Embryolardan da bugün tekrar haber gelcekti gelmedi bekliyorum
Burdaki tüp bebek doktorumun dışında normal kadın doğum doktorm kist varken riske atmamk lazım sonuçta pahalı bi tedavi dedi o yüzden bu ay belki transfere gitmeyeblrm tam belli değil yaniVardir bir hayir arkadasim ne yapalim ... Senin kist de sorun mu cikti? Dr en son tedaviye baslayalim demisti ya
Evet canım kendi yumurtalarım.Ayyy amin canım dua et bizler içinde sperm donasyon olduğunu biliyorum bana da umut oldun valla kendi yumurtan la mi denedin
Merhaba canim bu topik donasyon normal tup bebek degilMrblar kızlar içinizde eskisehirde tup bebek yaptıran var mi
Kusura bakmayın allah hepimize tez zamanda hayırlı evlatlar versin inşaallahMerhaba canim bu topik donasyon normal tup bebek degil
Amin canim yok ne kusura bakmasi umarim sizde bebenize kavusursunuz en kisa suredeKusura bakmayın allah hepimize tez zamanda hayırlı evlatlar versin inşaallah
Ahh canım aynı benim yaşadıklarım.Bu öyle bi sancı ki ayakda bile dik duramıyosun.iki büklüm kambur duruyosun.Nefes almak bile zorluyo hatta ağzıma lokma koymak istemiyodum.Canim ben sonuna kadar ittim çubuğu. Benim fazlalık akti hep. Sanirim akmayanlarda şişme oluyo bende olmadı. 12. haftada biraktim ben. Kabızlık beni çok zorluyor. Kendi kendime gaz bile cikaramiyorum. Illa duphalac. O da sadece gaz...Diğer işe zaten yaramiyor. Nefes alamayacak kadar şisim. Doktorum prebiyotik icmemi soyledi. Bu çarşamba diyetisyene gidecegim. Belki o çare bulur. Bulmazsa prebiyotik alacagim. Ilerde daha sıkıntı oluyor. 19. Haftadayim daha vakit var ve ben sadece 5 kilo alnama ragmen 8 aylik gibiyim çok sistim.
Ben günde 5 estrofem aldim, menopoz dayim, adet sadece ilacla görüyorum .. Iki hafta once 6mm geçen hafta 5mm bugün de 4mm olmus .. Geçen ay da Rahim 7mm biraz uzerindeydiSebida canım günde kaç ilaç alıyordunki rahim cevap vermedi ?? Adet görüyormusun? ? Bide ilaca başlamadan rahimin kaç mm di? ?
Benim geçen yilki tedavim de bi ara onu yaşadım kalinnlasmadi nar suyu için saracoglu dan duymuştum bi kaç kez kendim sıktım ama baktım zor oluyor hazır aldım içeriğine bakıp günden en fazla 2 bardak içiyorsun hakikaten diğer ay çok güzeldi ama tutmadi malesef vardır bi hayir sizin icin deBen günde 5 estrofem aldim, menopoz dayim, adet sadece ilacla görüyorum .. Iki hafta once 6mm geçen hafta 5mm bugün de 4mm olmus .. Geçen ay da Rahim 7mm biraz uzerindeydi
Sagol canim not aldim. Duzenli olarak mi aliyorsun yoksa zorda kalinca mi? Bir ara acaba sadece corbayla mi beslensem dedim. Beni de bir perinatolog takip ediyor. Ayda sadece bir kilo almalısın dedi. Hocam haftada bir bucuk kilo aliyorum ben zira yedigim bende kaliyor dedim :))Ahh canım aynı benim yaşadıklarım.Bu öyle bi sancı ki ayakda bile dik duramıyosun.iki büklüm kambur duruyosun.Nefes almak bile zorluyo hatta ağzıma lokma koymak istemiyodum.
4 gün ağladıkdan sonra Sevgili qerany arkadaşım bi toz önerdi.akabinde Sevgili zaza da aynı ilacı önerdi ve 1.5 kaşık ictim okadar kötü durumdaydım ki sonuc alamadım 10 saat sonra bi 1.5 kasik daha ictim 10 saat sonra ilkkez komple bi ohh diyebildim nefes alabildim.Sanada tavsiye ederim sorunu net çözüyo.ilac adı = magnesie calcinee saba
Çok şükür canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kaçıncı gün embriyosuyduEvet canım kendi yumurtalarım.
tedavi baslamadan ilac òncesi ultrasonda sadece 3 folikülüm göründü. ve o 3 üde yumurtaya dönüp döllendi.2 taneside Rabbime şükür tutundu.Son şansımdı Dr Murat önalın cesaretlendirmesi olmasa bunu yapamazdım.Onu herzaman minnetle anıyorum.
Tşkkürler canım tavsiyelerin içintemel olarak bagırsak floranızı duzenlıyor. Cok agır ıshallerde de verıldıgı gıbı, kabızlık olanlara da verılıyor. Ben mesela ıgneler zamanı ve ozellıkle transferlerden sonra agır kabızlık yasayan bır ınsanım. malesef sabah kahvesı ve sıgarası olmadan cıkmayanlardanım bunu bıldıgımden en son transfer oncesı probıyotık nbl gold marka bir urun kullandım sabahları bır tane ve actıve danone probıyotıklı yogurt yedım bır ya da ıkı hıc sorun yasamadım. DR unuza danısabılırsınız. Bır de mesela vıtamın olarak da sadece vınalac adlı urunde folıc asıt vs dısında probıyotık de var , o da cok ıyı bır urun. Bu sekılde de kımyasal almadan duzenleyebılırsınız. Ama duphalac netıce de bu sure ıcınde kullanacagınız ıcın uzun vadede tekrar toparlanacagızı dusunursek bence kar zarar dengesınde karlı olabılır. Eger dıger urunlerı denemek ıstemıyorsanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?