Çok sağol Arkadaşım..Senin de hayırlı uğurlu olsun..Rabbim emeklerinin karşılığını verdi çok şükür..Bu sitede de emeğin çok..Bence de düşük riski çok ürkütücü..Ya şimdi benimki yumurta donasyonu ve 20 li yaşlarda donör.O yüzden emin olamadım bir türlü..:KK43:
Canim bence ayrıntılı ultrasonu bekle sorun çıkarsa ozaman yaptırmani tavsiye ederim..oda 20. Haftalar civarinda netlesir..ama donor yasi cok genc oldugu icin risk degerlendirmede o yasa gore yapılacak yani riskin çoook düşük menthacim ...

mavicim ne zaman doğurucan kuzum
bize gitmeden haber ver
Canim haftaya perşembe planlandi..yavrular erken gelmezse perşembe insallah kucagimiza alıcaz...
Bebe ler gelince siteye girmek zor olacak dimi..dogum sonrasi bütün ilgi minnoslara ve onların gelişimine kayacak tabi..
Desteğinizi ilginizi sevginizi hep hisettim..tüm süreçte bana çok destek oldunuz..hayatımda büyük yetiniz var dostlar..
Doğumda hepinize dua edeceğim...allah en kısa sürede saglikla yavrularımıza kavuştursun ..
Doğumdan sonra haber ederim zazacim..biraz zaman alabilir sadece:)

Ben mesela bira kac ay kullaniyorum sonra birakiyorum tekrar basliyorum. Bu da 3. Paketimdi ama 7 aydir kullanmiyordum. Tup bebek yaptircam diye duzene girdin diye icmeye basladim. Zaten gecen sy da kimyasal gebelik olmustu bu ay daha yok ne agri ne sizi hicbirsey sadece 3 gun once kasiklarda igne batmasi yasadim. Merdivenden dustum batma felan da kalmadi. Zaten eger olurda hamile kalirsam. Tek sebebi Allahin mucizesi ve midye. Iki aydir acayip midye tukettik. Gecen ay tukettigimizde farkkettik ise yaradigini bu ay adetin ilk haftasi baslayip malum gune kadar her gun olmasa da 40 tane midye yedim
Canım biz deniz canlısı olarak belki midyenin faydası olabilir ama ağır metal içerdiğini unutma. Yetişkinlerde kronik olarak maruz kalındığında uzun vadede problem çıkartabilen ağır metallerin embriyolardaki etkisi çok daha zararlı olabilir. Bende tam bilgili değilim ama araştırıp öyle tüket istersen

Canım biz deniz canlısı olarak belki midyenin faydası olabilir ama ağır metal içerdiğini unutma. Yetişkinlerde kronik olarak maruz kalındığında uzun vadede problem çıkartabilen ağır metallerin embriyolardaki etkisi çok daha zararlı olabilir. Bende tam bilgili değilim ama araştırıp öyle tüket istersen
Canim orasini bilemem de yumurtaliklar uzerinde iyi olarak etkili oldugunu duymustum birde karides ve balik yumurtasinin

Canim haftaya perşembe planlandi..yavrular erken gelmezse perşembe insallah kucagimiza alıcaz...
Bebe ler gelince siteye girmek zor olacak dimi..dogum sonrasi bütün ilgi minnoslara ve onların gelişimine kayacak tabi..
Desteğinizi ilginizi sevginizi hep hisettim..tüm süreçte bana çok destek oldunuz..hayatımda büyük yetiniz var dostlar..
Doğumda hepinize dua edeceğim...allah en kısa sürede saglikla yavrularımıza kavuştursun ..
Doğumdan sonra haber ederim zazacim..biraz zaman alabilir sadece:)
Çok kolay olsun inşallah senin için de bebişler için de...uykulu gazsız hayırlı ömürlü olsunlar annesi :) şimdinden tebrikler

Merhaba Sevgili Arkadaşlar;
Uzun zamandır yazmıyorum..Sadece bir süreç geçirdim ve güzel haberlerle size yazmak istedim..
Bilen arkadaşlarım bilir..Geçirdiğim düşüklerden sonra ilk donasyon denememi 2016 yılında yaptım ve düşükle sonuçlandı,donmuş embriyo sadece bir tane kaldığından onu da istememiştik.Arkasından kullandığım hormonlar nedeniyle açığa çıkan meme kanseri rahatsızlığım ortaya çıkınca tedavi sürecine girdim,kanser türü hormon duyarlı olduğu için suni men0poza sokularak tedavi gördüm ve 2018 yılında tekrar donasyona karar vererek yeni bir kurumla başlama kararı aldım..Bu kuruma karar vermeden önce en baştan başlayarak burayı okuyup,notlar aldım ve öyle karar verdim..Başından beri donasyonu öğrenmem ve bu yola girmem kadınlar kulübü ,dolayısıyla sizlerin sayesinde oldu.
Yumurta donasyonu için tedavi sürecine hemen başladık,8 tane 5.gün embriyom oluştu ve kaliteleri de güzeldi..İlk denememde malesef direkt negatif aldım..İkinci denemeye geçmeden önce doktorumun da yönlendirmesiyle güzel bir hazırlık süreci geçirdim.iki ay ilaçla regl oldum ve histeroskopi ile rahime çizik attırdım..14 Ağustosta transferim gerçekleşti transfer sonrası 5.gün erken gebelik testi pozitifi gösterdi ..6.gün değerim 54 çıktı 12.gün 860 larda bir değerle hamile olduğum netleşti.Ama hamilelik süreçlerinin en kötülerini yaşadığımdan 12. haftayı doldurmadan kimseyle paylaşmak istemedim.Özellikle sizlere güzel moral olsun istedim..2embriyo koyuldu ve 3 kese oluştu,kesenin biri boştu..Şimdi 13. haftamdayım ve ikiz gebelik yaşıyorum...Çok şükür şimdilik herşey yolunda..
Hepiniz bu yolda başarı ve bol şans diliyorum
masallah masallah Rabbim kucagınıza saglıkla versin insAllah. Bayılıyorum hiç vazgecmeyen, cesur kadınlara .

Uzun zamandır yazmıyorum..Sadece bir süreç geçirdim ve güzel haberlerle size yazmak istedim..
Bilen arkadaşlarım bilir..Geçirdiğim düşüklerden sonra ilk donasyon denememi 2016 yılında yaptım ve düşükle sonuçlandı,donmuş embriyo sadece bir tane kaldığından onu da istememiştik.Arkasından kullandığım hormonlar nedeniyle açığa çıkan meme kanseri rahatsızlığım ortaya çıkınca tedavi sürecine girdim,kanser türü hormon duyarlı olduğu için suni men0poza sokularak tedavi gördüm ve 2018 yılında tekrar donasyona karar vererek yeni bir kurumla başlama kararı aldım..Bu kuruma karar vermeden önce en baştan başlayarak burayı okuyup,notlar aldım ve öyle karar verdim..Başından beri donasyonu öğrenmem ve bu yola girmem kadınlar kulübü ,dolayısıyla sizlerin sayesinde oldu.
Yumurta donasyonu için tedavi sürecine hemen başladık,8 tane 5.gün embriyom oluştu ve kaliteleri de güzeldi..İlk denememde malesef direkt negatif aldım..İkinci denemeye geçmeden önce doktorumun da yönlendirmesiyle güzel bir hazırlık süreci geçirdim.iki ay ilaçla regl oldum ve histeroskopi ile rahime çizik attırdım..14 Ağustosta transferim gerçekleşti transfer sonrası 5.gün erken gebelik testi pozitifi gösterdi ..6.gün değerim 54 çıktı 12.gün 860 larda bir değerle hamile olduğum netleşti.Ama hamilelik süreçlerinin en kötülerini yaşadığımdan 12. haftayı doldurmadan kimseyle paylaşmak istemedim.Özellikle sizlere güzel moral olsun istedim..2embriyo koyuldu ve 3 kese oluştu,kesenin biri boştu..Şimdi 13. haftamdayım ve ikiz gebelik yaşıyorum...Çok şükür şimdilik herşey yolunda..

Hayırlı olsun canım.
Allah tamamına erdirsin.
Allah olmayan bizlerede versin.

Maşallah rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah cok sevindim burda gelen herguzel pozitif haber inan beni dahada umutlandiriyor mutlu oluyorum rahime cizik nasil oluryor bunu cok kisidende duydum her hastanede yaptirabilirmiyiz birde doktorunuz kimdi ve tedaviyi nerede yaptirdiniz?

Birsey sormak istitorum. Bn donasyonu ilk ogrendigimde cikis kapisi olarak bakmistim. Simdi yorumlari okudukca o kadar negatif goruyorumki. O kadar paraya ragmen. 26 yasinda oldugum icin evlendikten sonra 2 3 sene deneyip donasyon yaptiririm 30 olmadan diyordum. Hatta düğün takılarımı orda kullanmayi felan planlamistim olmazsa. Ama okudukca uzuluyorum. O da garanti degil..

Bende aynı senin gibi düsünüyordum 26 yasindayken isin icine girince öyle olmuyor hic birsey garanti degil ALLAH nasip ederse oluyor yoksa olmuyor

Kızlar bn 9 haftaya girdim bnde magnezyum içsem olurmu acaba haftada ikikere, milenyum, multivit içiyorum içinde folik asit magnezyum kalsiyum hepsi var bn hergün folik asit içtiğim için haftada iki kere içiyorum
Benim tekiz gebelik, ona rağmen karnım ağrıdı. 8 haftada başladım ben içmeye magnezyumu . 5-6 haftada kanama geçirdim o yüzden bebeğimi kaybetmeyi göze alamazdım.

Bana ben sordugumda hic gerek yok diye cevap verdiler pgt icin... Ayrica zaza praq hkkda onceden ben paylasim bulamadim var mi bilgi tekrar bakayim...
Kızlar ben de Cek cumhuriyeti dusunuyorum. Zaza ya yazdim zaten :)) Evet burada bilgisi olan varsa paylassa ne guzel olur :)) Bu arada ben de cok kapsamli arastirma yaptim Cek icin.bilgilerimi paylasabilirim.

H

Hayir ya bana da vermediler o bilgiyi hatta o msjima cvp bile vermediler. Şimdi de transfer tarihimiz belli olmayınca soramıyorum yeniden onlarda o günden beri bi kez bile msj atmadilar ne zaman geliyosunuz transfere diye subattaydi yum toplama 1 yıl olacak nerdeyse :KK43:
Hangi merkez cnm burasi .

Yaa vallahi anlayamıyorum doktorlar

Keskede histeroskopiyi yapsalarmış. Ben gerçekten bu doktorları anlamıyorum, doktor arası pinpon topu gibi olmuşum. Bakıyorum tüm merkezler hsg filmi istiyor, bunu burdaki doktoruma söyledigimde gerek yok dedi. Kıbrıs'ta muayene sonucu sıvı birinkitisi görüldü ,Murat Bey hsg ve küretaj dedi ,burdaki hsg gerek yok histeroskopi dedi. Murat Bey sıvının tüplerden gelebileceğini söyledi ve hsg yaptırın ordansa tüplerin kapatılması gerek dedi , burdaki gene hsg gerek yok direk Laparoskopi dedi ona göre hsg guvenilmezmiş .aklım karıştı hasret kaldım hsg :KK43: . Hangisininki doğru bilemedim, tek bildiğim burdaki yapmamakta kararlı :KK43: .
Hsg basit bir işlem. Alt taraftan sıvı verip film cekiyorlar. Laproskopi ise cerrahi bir mudahale. Hsg sonucuna gore laproskopik mudahale yapip yapmayacagina karar veriyor genelde doktorlar. Bu tup bebek durumu haricinde pek cok doktor ve ameliyat tecrubem olmus biri olarak nacizane size onve hsg yaptirin bosu bosuna laproskopik mudahale yaptirmayin derim. Gerekiyorsa laproskopi yaparlar.Hsg den de korkmayin.ben ecomar da yaptirmistim.inanın birsey hissetmedim :))

Back
X