allah razı olsun canım inşallah seninde olmayanların herkezin olsun darısı başına yaa hergün kafanızın etini yerken çabucak ögrenmiş oldum çok şükür bügüne binlerce şükür olsun inşallah bide iyleşirsem deyme keyfime nefes aldıgım yerde sırtıma agrı vuruyor bugün evet biraz stresde yaptım adet belirtim çok vardı dün adetim geldi sandım agladım bilmiyorum artık astımlı gibi oldum noldu bilmem ohossst mu oldum dedim oda geldi aklıma firdevs hanıma söyledim degildir diyor ..

ayy canım yaa süper,
tebrik ederim seni.. darısı bizim başımıza..

çok sevindim sakin olmaya çalışın bişeylerle oyalanın bebek dergileri alın sonucu düşünmemeye çalışın
tamam artık diye sevin göbeğinizi ve bebeğinizi

canım benim çok sevindim...gözün aydın olsun..süper bişey bu yaaa...Allahım korusun onları..bizlerden almasın onları....
bu aradada geçmiş olsun...

sağol canım benim..
hayırlısı olsun inşşallah..güle güle gider, karnın dolu kahkalarla gelirsin inşallah

Sevgili bebeklerim_gelin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin....

tabloda gördüğüm kadarıyla hitte yaptıran çok sende orda yaptırmışsın galiba hit nerde nette bilgilerine ulaşamadım hangi drlar var sen memnunmusun?beni bu konuda bilgilendirirmisin?

tabloda gördüğüm kadarıyla hitte yaptıran çok sende orda yaptırmışsın galiba hit nerde nette bilgilerine ulaşamadım hangi drlar var sen memnunmusun?beni bu konuda bilgilendirirmisin?

canım sen gerçi ördek arkadaşa sormuşsun ama ben yanıtlıyayım.
doktorun adı Halil İbrahim Tekin biz burada ona kısaca HİT diyoruz. kliniği Gazi Mağusada.

Bu cok erken bir kutlama oldu. Senden baska tanidiğim yok bu kadar erken kan testi yaptiran artik bunun yolunu açtın. Bence herkes yaptiraca artik ))
Hayirli olsun.. 12. Günde tekrarlaman gerekiyor testi..
Yolun açık olsn

Son düzenleme:

tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin stres ve sevinci aynı anda yaşamışsın. nefes sorunun psikolojikte olabilir bazı gebeler ve gebelik bekleyen kişilerde psikolojik nefes darlığı sorunu olabiliyormuş nefes açlığı şeklinde, bu konu burda tartışılmıştı bir topicte. inşallah öyledir diyeceğim ve sevincinle inşallah bu durumda geçer. sevgiyle kal...

Tebrik ediyorum allah tamamına erdirdin inşallah.
Bu arada cesaretimi toplayıp bende firdevs hanımla görüştüm ayın 15 gibi orada olacağım.sizin iyi haberlerinizi aldıkça cesaretimi artıyor.BUna hazirmiyim bilmiyorum ama deli gibi anne olanak istiyorum allah nasip eder inşallah.ayrica geçmiş olsun dileklerimle bebeginize ve kendinize iyi bakın allaha emanet olun.
Hoşçakalın.

Bebeklerimgelin

inşallah geldiler ikisi de Gözün aydın. Paradox arkadaşım Firdevs iyi şanslı bir eli de var . Hayırlı olsun sana da.

Benim oğlum 15 yaşında. Sperm konusuna gelince, evet en kalitelisi seçiliyor ama görebildikleri en kaliteliyi seçiyorla...benim doktorun söylediği ' yumurta donasyonunda şans yüksek eğer bir başarısızlık olur ise bu spermle alakalıdır ' şeklinde... Yani sperm kalitesi düşük olanlar için tabii ki.... Ama elbette önce eldeki malzemeyle denemek lazım :)) SEvgiler....

Arkadaşlarım çok sık okuyamasam da yazdıklarınızın bir çoğu takibimdeydi özellikle bebeklerim gelin :)) bende firdevs hanıma gideceğim için yakın takip ettiğim tek kişi nasıl mutlu oldum pozitif sonucuna bide duygularındaki detayları yazman... inan sanki yanında bulunmuş gibi hissettim ve çok duygulandım herşeyin hayırlısı sıkma canını sakın :)) ALLAH sağlıkla hayırlı evladını kucağına almanı nasip etsin :) bende temmuz diye düşünürken reglim çok erken geldi ve bugün başlıyorum İzmir ' de bir doktorla tanışıcaz bugün :) paramız henüz hazır değil ama yine yine herşeyin hayırlısı diyorum bakalım bakalım.....

arkadaşım çok sevindim daha 7.günün de yaptın pozitifi aldın sakın sende idrar yapmasaydın benim gibi:) biliyorsun ikimiz gaza gelince hemen yapıyoruz çok sevindim arkadaşım inşallah kat kat arttığınıda göreceğiz hep beraber tebrik ederim..bu arada hastanede yattığın için de geçmiş olsun canım nefes gerçektende stress yaptığın için olabilir diğer arkadaşlarımın dediği gibi öptüm kendine dikkat et...
bu ara forum sahibi ve diğer arkadaşlar formumuz baya canlandı yeni aramıza katılan arkadaşlar tedavi başlangıcınız inşallah bizim gibi güzel sonuçlarla biter....

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım.. umarım sevinçli haberle nefes alışlarında normale döner bir an evvel... veee artık bir klasik haline gelen dansözümüz bu seferde senin için kk sayfamızda yerini alıyor.

[video=youtube;8Ps9j5GNq0o]http://www.youtube.com/watch?v=8Ps9j5GNq0o&feature=related[/video]

bu arada jadexten haber yok.. umarım güzel haberi vermek için fırsat bulamamıştır...

berilsciimm.. hoşgelmişsin.. tabloyu düzenleme bahanesi ile seni daha çok aramızda göreceğiz demek oluyor bu :))) habersiz bırakma bizleri.. rosalyn ve shanti'yide merak ediyorum aslında.. neler yapıyolar.. bebişler nasıl.. gerçi papatya muhtemelen rosadan haber alıyordur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…