canım fiyat konusunu konuştunmu..? ne dediler..? merak ettim seni..
Selam berils çok güzel tablo oluşturmuşsun teşekkürler ama yaş oranı biraz canımı sıktı genelde 20li ve 30lu yaşlar sen kaç yaşındasın?ben 42 yaşımdayım yumurta donasyonu düşünüyorum ama 40lı yaşlarda pek pozitif yok.yumurta donasyonunda yaş önemli değil diyorlar ama ben pek katılmıyorum çünkü başarı oran tablosunda bile bu farkediyor.senin donasyon denemen oldumu varsa beni bilgilendirirmisin gerçi sende bu formda yenisin galiba.benim bildiğim 40ın üzerinde papatya40 var onun bebeği olmuş embriyo donasyonu fakat onun normal yolla oğluda varmış bide jadex var onun sonuç çıkmadı daha bide efsune var oda daha denemedi.senin bildiğin 40 üzeri pozitif olan varmı?
İSİM YAŞ DENEME TRANSFER TÜRÜ HANGİ MERKEZ SONUÇ
moonrose78 34 yumurta kıbrıs tüp bebekdr savaş pozitif
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
seldaselda 27 yumurta hit pozitif
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
selam8 28 sperm hit pozitif
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ördek34 37 yumurta hit pozitif
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
nrm34 31 hit pozitif
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Rowina 30 yumurta kıbrıs tüp bebek dr savaş pozitif
benimdeolacak yumurta hit kimyasal gebelik
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ses_82 pozitif
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- kiwi yumurta hit negatif
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jadex 43 yumurta yunanistan pozitif
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mucizeistiyorum 30 yumurta doğuş dr şevket pozitif
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bebeklerim gelin 37 sperm doğuş dr firdevs
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
papatya40 45 embriyo kızı doğdu:)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
efsune12 beklemede
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
atessn 45 beklemede
reiki ile ilgileniyormusun mesleğin bu alanda mı? yoksa ilgin mi var
kıa napim sabaha kadar nefes darlıgı sabah sanki adet gelicek gibi his ılık ılık bişey geldi iki üç kere yok bişey suyla koydugum fitil karışımı inşallah korktugum başıma gelmez bide karın agrısı çok oluyor kabızlıgın ucundan döndüm kaçsefer kuru kayısı filan ananas ne duyosam yapıyorum ıkınmıyorum zaten ıkınmıyorum kendiliginden çıkmasını bekledigim için varsada yapamıyorum bekliyorum klozette öylece amann ne sıkıntı şöyle var diye bi duysam ohh dicem ..
canım benim bilgilerimi ekledim.
ilki doğuş 1 fresh birde dondurulmuş her iki negatif
sona hit 1fresh kimyasal. yakında dondurulmuşlarla bir deneme daha olacak
Rumuz : moonrose78 - Yaş : 34
Sonuç : pozitif
12. gün değeri : 200.57
14. gün değri : 839.00 (15. Gün)
Transfer türü : yumurta
Transfer edilen embriyo sayısı : 4
Tutunan embriyo sayısı : 1
Hangi merkez : Kıbrıs tüp bebek ( Dr. Savaş )
Test Tarihi : 4 Mayıs 2012
Deneme sayısı :
------------------------------------------------------------------------------------
Rumuz : seldaselda - Yaş : 27
Sonuç : Pozitif
12. gün değeri : 326
14. gün değri : 1070
Transfer edilen embriyo sayısı : 3
Tutunan embriyo sayısı : 2
Hangi merkez : HİT
Test Tarihi : 14 Nisan 2012
Deneme sayısı :
------------------------------------------------------------------------------------
Rumuz : selam8 - Yaş : 28
12. gün değeri :
14. gün değri : 685
Transfer türü : sperm
Transfer edilen embriyo sayısı :
Tutunan embriyo sayısı :
Test Tarihi : 24 Nisan 2012
Deneme sayısı :
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rumuz : ördek34 - Yaş : 37
12. gün değeri : 553.6
14. gün değri : 1394.8
Tutunan embriyo sayısı : 2
Test Tarihi : 23 Nisan2012
Deneme sayısı :
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rumuz : nrm34 - Yaş : 31
12. gün değeri : 200.25
14. gün değri : 551.00
Transfer türü :
Tutunan embriyo sayısı :
Test Tarihi :
Deneme sayısı :
-------------------------------------------------------------------------------
Rumuz : Rowina - Yaş : 30
12. gün değeri : 339.48
14. gün değri : 989.00
Tutunan embriyo sayısı : 1
Hangi merkez : Kıbrıs tüp bebek ( Dr. Savaş )
Test Tarihi : 4 Mayıs 2012
Deneme sayısı :
Rumuz : benimdeolacak - Yaş :
Sonuç : kimyasal gebelik
12. gün değeri : 55.4
14. gün değri : 40.2
Test Tarihi : 14 Mayıs 2012
Deneme sayısı :
Rumuz : ses_82 - Yaş :
12. gün değeri : 550
14. gün değri :
Transfer türü :
Tutunan embriyo sayısı :
Hangi merkez :
Test Tarihi : 19 Mayıs 2012
Deneme sayısı :
---------------------------------------------------------------------------------
Rumuz : kiwi - Yaş : 35
Sonuç : Negatif
12. gün değeri :
Transfer edilen embriyo sayısı : 2
Tutunan embriyo sayısı :
Test Tarihi : 24 Mayıs 2012
Deneme sayısı :
Rumuz : Jadex - Yaş : 43
12. gün değeri :
14. gün değri :
Transfer türü :
Tutunan embriyo sayısı :
Hangi merkez : yunanistan
Test Tarihi : 27 Mayıs 2012
Deneme sayısı :
Rumuz : mucizeistiyorum - Yaş : 30
12. gün değeri : 102.62 (11. Gün)
14. gün değri : 225.05 (13. Gün)
Tutunan embriyo sayısı :
Hangi merkez : Doğuş Dr. Şevket)
Test Tarihi : 29 Mayıs
Deneme sayısı :
Rumuz : bebeklerim gelin - Yaş : 37
Sonuç :
12. gün değeri :
14. gün değri :
Transfer türü : sperm
Tutunan embriyo sayısı :
Hangi merkez : Doğuş (Dr. Firdevs)
Test Tarihi : 5 Haziran 2012
Deneme sayısı :
cnm ellerine emeğine sağlık süper olmuş.. bu tablo üzerinden devam edelim
Selam berils çok güzel tablo oluşturmuşsun teşekkürler ama yaş oranı biraz canımı sıktı genelde 20li ve 30lu yaşlar sen kaç yaşındasın?ben 42 yaşımdayım yumurta donasyonu düşünüyorum ama 40lı yaşlarda pek pozitif yok.yumurta donasyonunda yaş önemli değil diyorlar ama ben pek katılmıyorum çünkü başarı oran tablosunda bile bu farkediyor.senin donasyon denemen oldumu varsa beni bilgilendirirmisin gerçi sende bu formda yenisin galiba.benim bildiğim 40ın üzerinde papatya40 var onun bebeği olmuş embriyo donasyonu fakat onun normal yolla oğluda varmış bide jadex var onun sonuç çıkmadı daha bide efsune var oda daha denemedi.senin bildiğin 40 üzeri pozitif olan varmı?
Öncelikle ben de temennine katılyorum ve sağlıcakla bebeklerini kucaklamanı diliyorum. Doktorun hit di değil mi? O doktorun ilaç kullanma şeklini beğeniyorum gerçekten. Benim dotorum da o. Hiç bir zaman aşırı hormon yüklemek istemiyor. Cinsiyet üzerindeki etkileri de bir sitede okumuştum özellikle erkek bebeklerde... Sonuçta doktorunun tavsiyeleriyle devam edeceksin... SevgilerMerhaba moonrose nasılsın
?neler yapıyorsun ?hersey yolundadır umarım..Ayrıca buradan pozitif sonuc alanlara gözünüz aydın allah tamamına erdirsın demek istıyorum.sonucu negatıf olan arkadaslara ise gecmiş olsun üzülmeyin ve kendınızı hazır hıssettıgınızde yenıden deneyin derim..ne olur hayatınızı sakın ha kabusa cevirmeyin..
Benım duruma gelince cok sükür gebelik devam etmekte.dr.kontrollerınde ise bebekler saglıklı gozüküyor,bazı ilacları kestık,bazılarına ise daha farklı dozda devam edıyoruz...en öenmlisi iğneler bitti cok şükür(gebermiştim iğnelerden :) ) ilaclardan estroferm,estaderm,ve iğneler bitti..dr.um cok fazla hormon yüklemek taraftarı deılım ben bebeklerdeki cınsıyet üzerindeki etkileri sebebi ile dedi..
12.cı haftaya kadar kullanmam gerekenlerı 10.cu haftada kesti özetle...bunun dısında hıc bır sıkıntım yok mıde bulantısı bas donmesı yada yemek yeme ıstegı veya aşerme gıbı hıcbır sıkıntım yok şimdilik..
bırde dr.uma cogul gebelikte bazı testler yapılamıyormus ,canım sıkıldı dedım..evet malesef saglıklı sonuc alınamıyor,ancak canını sıkma baska türlü bakılacak,daha kapsamlı ultrason ve en son karından su alma işlemi gibi dedi...
Allah insallah yüzümüze güler,eli ayagı duzgun akıl saglıgı yerınde organ saglıgı yerınde,fiziki acıdan düzgun bebekler dunyaya getırırız ınsallah...
herkezı sevgıyle tekrar,tekrar selamlıyorum.kendınıze iyi bakın..
kızlar bugün acillik oldum nefes sorununa kalbimde bişey çıkmadı cigerinde var dedi son bakan doktor veee kanda hamilelik testi yapıldı en önce 35.7 çıktı yani pozitif bugün 7. günüm olmasına ragmen nasıl deger sabahda idrar testinde çift çizgi çıktı allahıma binlerce şükürler olsun bugünü gösterdi bide iyi olsam inşallah hasta yatagımda hastanede test sonucunu görünce bagıra bagıra agladım burnumda oksijen monitore baglı heryerim eşimle büssürü agladık herkez başımıza geldi eee aglama sevin işte negüzel diyor hepsi nerden bilsinler biz ne çektik nasıl bulduk yıllardan beri bizle allah bilir inşallah bukadar oldu degerim kat kat artar şu hastalıgım korkuttu allahım geç buldum tez yitirmiyeyim diyorum allah korusun..
kızlar bugün acillik oldum nefes sorununa kalbimde bişey çıkmadı cigerinde var dedi son bakan doktor veee kanda hamilelik testi yapıldı en önce 35.7 çıktı yani pozitif bugün 7. günüm olmasına ragmen nasıl deger sabahda idrar testinde çift çizgi çıktı allahıma binlerce şükürler olsun bugünü gösterdi bide iyi olsam inşallah hasta yatagımda hastanede test sonucunu görünce bagıra bagıra agladım burnumda oksijen monitore baglı heryerim eşimle büssürü agladık herkez başımıza geldi eee aglama sevin işte negüzel diyor hepsi nerden bilsinler biz ne çektik nasıl bulduk yıllardan beri bizle allah bilir inşallah bukadar oldu degerim kat kat artar şu hastalıgım korkuttu allahım geç buldum tez yitirmiyeyim diyorum allah korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?