canım fiyat konusunu konuştunmu..? ne dediler..? merak ettim seni..

Slm benimdeolacak,ben dedimki tanidigim biri 4500 euroya yaptirmis. Bana cevap olarak o arkadasiniz tam olarak ne yaptirmis diye sordular. Seninkisi yumurta donasyonu, spermlerle ICSI mi yapildi? Benim yumurta donasyonu ve ICSI. Neyse artik kafama takmamaya calisiyorum.Belkide benim esim yabanci, bize yabanci muamelesi yapiyorlar. Bilemiyorum. Bu gelecek denemede fiyatta biraz düstüler, cünkü son denemede 2 si haric embryolar gelismedi, yada yaptiklari hatayi anlayip telafi ediyorlar.

canım berils hoş geldin fazla gitmeyin arada bir gelin bu ara benim bilgi biraz eksik tutanan embriyo sayısı iki:)
mucize istiyorum arkadaşım sonucuna çok sevindim yolun açık olsun şansın bol olsun...sevgiler...

İSİM YAŞ DENEME TRANSFER TÜRÜ HANGİ MERKEZ SONUÇ

moonrose78 34 yumurta kıbrıs tüp bebekdr savaş pozitif
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
seldaselda 27 yumurta hit pozitif
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
selam8 28 sperm hit pozitif
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ördek34 37 yumurta hit pozitif
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
nrm34 31 hit pozitif
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Rowina 30 yumurta kıbrıs tüp bebek dr savaş pozitif
benimdeolacak yumurta hit kimyasal gebelik
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ses_82 pozitif
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- kiwi yumurta hit negatif
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jadex 43 yumurta yunanistan pozitif
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mucizeistiyorum 30 yumurta doğuş dr şevket pozitif
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bebeklerim gelin 37 sperm doğuş dr firdevs
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
papatya40 45 embriyo kızı doğdu:)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
efsune12 beklemede
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
atessn 45 beklemede

ben 49 yaşıma girdim buradaki pozitifler beni daha çok heveslendirdi ben yaş konusuna hiç takılmıyorum çünki rahimde bir sorun yoksa her zaman kendini yenileme yeteneğine sahip bir organ burada genç yaşlar tesadüf üst üste gelmiş... papatya , şhanti şu an forumdan hatırladığım bebeklerini kucaklamış anneler... 50 yaş sonrası bir sürü örnek var.iki tanesine aşağıdaki adresten bakabilirsin...
Hintli Kadın, 70 Yaşında Anne Oldu
http://www.pafuli.net/yenibirbakis/forum_posts.asp?TID=1729

lalita forumda yeni değilim en başından beri varım fakat uzun zamandır giremedim biraz zaman biraz da eşime sitemlendim o yüzden...
3 donasyon denemem var
1. de kimyasal gebelik
2. de ikiz gebelik 5 haftalık düşük
3. de negatif ( rahim kalınlığı yeterli değildi 6.5 _ 7 arası)
şu an HİT te 3 tane dondurulmuş var

bu tabloydu :))))
ama buraya yazınca böyle karıştı :) beceremedim
önizlemede yapmadım.
hay allah çok güzel tablo yapmıştım bozuldu

fbli_ 43 beklemede

reiki ile ilgileniyormusun mesleğin bu alanda mı? yoksa ilgin mi var

Sevgili atessn, ben iki farkli dalda mühendisim. Hayatim okumak okumakla geçti((

Ben 4 yildan fazladir psikoterapiye gidiyorum. İçgörü yönelimle dinamik psikanalize benzer.

Düşükten sonra ağlama krizimde yolum bu enstitüye düştü. Ve čocuksuzluğu neden seçmek zorunda kaldiğimi bilinçaltı çalişmalarinda çıktı.
Bu arada bunuda kısır bir koca seçip sorumluluğu karsi tarafa atarak çok şık bir şekilde yapmışım. Bilinçdışı seneryomuz 5 yaşına kadar ailede yazılıyor sonraki hayatta ona uygun figürleri seçip hayatımıza sokmak..

Simdi beynimin işleyis ve bilgiyi sentezleme filtreleme şekillerini sağlıklı bir raya oturtmaya çalışıyorum.
Reiki hiç yapmadim. Meditasyonu degilde yoga yapan biriyim..

Sevgiyle kal..

Son düzenleme:

var diye duyduktan sonra daha da dikkatli olman gerekecek :)

cnm ellerine emeğine sağlık süper olmuş.. bu tablo üzerinden devam edelim

cnm ellerine emeğine sağlık süper olmuş.. bu tablo üzerinden devam edelim

Merhaba moonrose nasılsın
?neler yapıyorsun ?hersey yolundadır umarım..Ayrıca buradan pozitif sonuc alanlara gözünüz aydın allah tamamına erdirsın demek istıyorum.sonucu negatıf olan arkadaslara ise gecmiş olsun üzülmeyin ve kendınızı hazır hıssettıgınızde yenıden deneyin derim..ne olur hayatınızı sakın ha kabusa cevirmeyin..
Benım duruma gelince cok sükür gebelik devam etmekte.dr.kontrollerınde ise bebekler saglıklı gozüküyor,bazı ilacları kestık,bazılarına ise daha farklı dozda devam edıyoruz...en öenmlisi iğneler bitti cok şükür(gebermiştim iğnelerden :) ) ilaclardan estroferm,estaderm,ve iğneler bitti..dr.um cok fazla hormon yüklemek taraftarı deılım ben bebeklerdeki cınsıyet üzerindeki etkileri sebebi ile dedi..
12.cı haftaya kadar kullanmam gerekenlerı 10.cu haftada kesti özetle...bunun dısında hıc bır sıkıntım yok mıde bulantısı bas donmesı yada yemek yeme ıstegı veya aşerme gıbı hıcbır sıkıntım yok şimdilik..

bırde dr.uma cogul gebelikte bazı testler yapılamıyormus ,canım sıkıldı dedım..evet malesef saglıklı sonuc alınamıyor,ancak canını sıkma baska türlü bakılacak,daha kapsamlı ultrason ve en son karından su alma işlemi gibi dedi...
Allah insallah yüzümüze güler,eli ayagı duzgun akıl saglıgı yerınde organ saglıgı yerınde,fiziki acıdan düzgun bebekler dunyaya getırırız ınsallah...

herkezı sevgıyle tekrar,tekrar selamlıyorum.kendınıze iyi bakın..

Bence yumurta donasyonu düşünüyorsan yaşına o kadar takılma... Rahimde sorun yok ve iyi hazırlanmışsa ,metabolik bir rahtsızlığın yoksa - varsa da önlem alınabilir, tiroid, şeker vs. - donasyoda başarı yüksek. Tabi ki burda eşinin sperm kalitesi de çok önemli. Eşinin sperm kalitesi ne? Eğer kalite iyi değilse yumurta donasyonu da olsa bazen başarısız olabiliyor. Bir diğer konu da donörün yumurta kalitesi elbette, 30 yaş altı ve çocuk sahibi olmuş bir donör iyi kabul ediliyor. Yani kusuru hep kendinde arama... Ben 43 yaşındayım ve normal yolla doğmuş bir oğlum var... Ama 2. kez anne olmayı düşündüğümde olmadı. Yumurtalarım yaşıma göre sayıca iyiydi, kaliteli embriyo olutu, blast aşamaya gelebildi embriyolar ama sonuç başarısız... Biz burda hep bu konudan dem vuruyoruz her şey iyi gibi de görünse yaşla birlikte bir şeyler eksiliyor.... Listede 40 yaş üstü pozitifler de var elbette. Forumun baş sayfalarına bak. 11 sayfada eski liste var. Orda 40 yaş üstü pozitif olup şu an bebeğini büyütenler var sanırım foruma pek girme vakitleri olmuyor. Ben de başarısızlıklar peşpeşe olunca kendimde bir şeyler aramaya başladım. Doktorumu sıkıştırdım bana yapılması gereken testler var da yapılmadımı? Bilmediğimiz bir sorun mu var? diye dövünüp durdum.Hani embriyolarım kaliteli ya... Ama doktorum gayet relax bir şekilde hayır hiç bir test yaptırmanıza gerek yok zaten sağlıklı bir çocuğunuz var o bir örnek zaten, yumurtalar iyi görünse de yaşlı dedi....E doğru dedi; egomuz bunu kabul etmiyor tabi. Sürekli araştırır oldum, aslında o kadar bilgi sahibi oldum ki ama yine de bana benzeyen bir örnek olduğunda büyük bir açlıkla araştırma soruşturma içine giriyorum acaba bilmediğim kaçırdığım bir şeyler var mı,ya da yeni bir bilgiye ulaşabilir miyim diye...........Ben de forumda tabi ki senin gibi yaş baremi yakın olan örnekleri görmeye çalıştım,bu çok normal...Papatya40 mesela bana çok iyi bir örnek oluşturdu,ayrıca pozitif enerjili bir arkadaşımız. İlk denemesinde pozitif. Ben ilk başta yumurta donasyonu düşünüyordum ama şimdi garanti olsun diyorum ve embriyo donasyonu düşünüyorum -eşimin sperm kalitesi iyi saylmaz- Karar verdiğin zaman doktorun gerekli tetkik ve hazırlıkları yapar ve hazır olduğunda da bebişini alırsın... Önemli olan ruhen hazır olman..... Sevgiler...

öncelikle azmin için seni tebrik ederim inan beni çok rahatlattın yaşımdan dolayı hep içimde bi kaygı vardı.içime su serptin canım ilk 2.ve 3. denemelerini kaç yaşında yaptın bide hitten çok bahsediliyor formda,yeri nerede merak ettim nette bulamadım.bide jadexin betahcgsi çıktımı sonuç bekliyordu ayın 29unda baktırdı.sen tabloda pozitif yazmışsın kayıtlara baktım bulamadım acaba benmi kaçırdım.Allah inşallah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder.seni tanıdığıma çok memnun oldum inan bana ışık tuttun.

Öncelikle ben de temennine katılyorum ve sağlıcakla bebeklerini kucaklamanı diliyorum. Doktorun hit di değil mi? O doktorun ilaç kullanma şeklini beğeniyorum gerçekten. Benim dotorum da o. Hiç bir zaman aşırı hormon yüklemek istemiyor. Cinsiyet üzerindeki etkileri de bir sitede okumuştum özellikle erkek bebeklerde... Sonuçta doktorunun tavsiyeleriyle devam edeceksin... Sevgiler

canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim senin kaç yaşında normal yolla oldu anlamadım şuan 43sün herhalde biz 3kez tüp bebek denedik olmadı benim yumurta sayım çok az yok gibi birşey eşimin sperm kalitesi iyi değildi ama sayısı 80000000 doktorlar bu çok önemli değil yumurta sayısı daha önemli dediler ims yöntemiyle en kalitelisi seçiliyormuş eşimde varikosel vardı 2 ay önce ameliyat oldu kalitesinde değişim oluyomuş 3 aydan 6aya kadar etkisini gösteriyormuş.eşim 46 yaşında bu yaşa kadar olmamış şimdi oldu ameliyattan çok korkan biri bu halde embriyo transferi yapamam bi onun spermleriyle deneyip olmazsa belki 2.denemede olabilir belki biz daha 3 yıllık evliyiz.ben geç evlendim.

Rumuz : kiwi - Yaş : 35

Sonuç : Negatif

12. gün değeri :

Transfer türü : yumurta

Transfer edilen embriyo sayısı : 2

Tutunan embriyo sayısı :

Hangi merkez : HİT

Test Tarihi : 24 Mayıs 2012

Deneme sayısı :

------------------------------------------------------------------------------------------------------
SlmBerils,

Kücük bir düzeltme yapiyorum.Benim 1.transfer: neg, 2. dondurulmuslarla: positif (1kizim var), 3. transfer:negatif, 4. beklemede (hepsi HIT)

kızlar bugün acillik oldum nefes sorununa kalbimde bişey çıkmadı cigerinde var dedi son bakan doktor veee kanda hamilelik testi yapıldı en önce 35.7 çıktı yani pozitif bugün 7. günüm olmasına ragmen nasıl deger sabahda idrar testinde çift çizgi çıktı allahıma binlerce şükürler olsun bugünü gösterdi bide iyi olsam inşallah hasta yatagımda hastanede test sonucunu görünce bagıra bagıra agladım burnumda oksijen monitore baglı heryerim eşimle büssürü agladık herkez başımıza geldi eee aglama sevin işte negüzel diyor hepsi nerden bilsinler biz ne çektik nasıl bulduk yıllardan beri bizle allah bilir inşallah bukadar oldu degerim kat kat artar şu hastalıgım korkuttu allahım geç buldum tez yitirmiyeyim diyorum allah korusun..

tebrık ederım cnm hasta yatagın da örenmen sana moral olmustr ınsallah cok gecmıs olsun

bebeklerim süper sonuç çok sevindim...gözün aydın,allah tamamına erdirsin inş.öylemi böylemi derken bak ne güzel oldu işte maşallah bu ara herkesten pozitif sonuç geliyor.herkesi bir kez daha tebrik ediyorum.

nefes alma sorununa gelince bencede ilaçlarla bir ilgisi yok.astım başlangıcı olabilirsin ve heyecandan stresten bu tetiklenmiş olabilir.şimdi pozitif sonucu görünce iyileişrisin merak etme:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…