Yumurta donasyonu yaptıranlarla burada sohbet kurmak bılgı alamak ıcın uye oldun cok uzun zamandır zaten arada gırıp bakıyorum ben 3 kez denedım ılk basladıgımdan buyana gırıp bakıyorum sızler neler yasadınız bebegını kucagına alan varmı merak edıyorum kızlae yardımcı olursanz sevınırım benımde basından 3 donasyon tedavısı gectı ama nasıp degılmıs hepsını kaybettım
canım yeni üye olanlara tavsiyemiz geriye dön ve oku ama en az 2000-3000 sayfa okuman lazım..çok uzun ve ayrıntılı çünkü..bi çoğumuzun deneyimleri var..kucağına bebeğini alan yüzlerce arkadaşımız var,hamile olanlar var bizim gibi negatif alıp çabalayanlar var ilk kez deneyimleyecek olanlar var..senin neden negatif oldu..kaybettim yazmışsın..tuttu sonradan mı kaybettin canım..allah bir daha yaşatmasın umarım bir an önce kavuşursun bebeğine

canım yeni üye olanlara tavsiyemiz geriye dön ve oku ama en az 2000-3000 sayfa okuman lazım..çok uzun ve ayrıntılı çünkü..bi çoğumuzun deneyimleri var..kucağına bebeğini alan yüzlerce arkadaşımız var,hamile olanlar var bizim gibi negatif alıp çabalayanlar var ilk kez deneyimleyecek olanlar var..senin neden negatif oldu..kaybettim yazmışsın..tuttu sonradan mı kaybettin canım..allah bir daha yaşatmasın umarım bir an önce kavuşursun bebeğine
Cok sayfa var okuyorum vakıt bukdukca canm ben uckere kenedım hepsı 5. Gun 1. Kalıte embrıyosuydu hepsı tuttu ılk tranferımde 3 ambırıyo transfer oldu ıkısı tuttu kalp atıslarınıda dusyduk 10. Haftada bebeklerımın kalbı durdu merkez. Bı acaklama yapmadı ılkler dusebıkır olabılır dedıler bes ay ara verıp tekrar basladık hıc dondurmak nasıp olmadı hep fresh yumurta ıle ıldu butun tedavılerım yanı bana oyke soyledıler ıkıncısıde aynı kalıte aynı gun trasferı odlum oda 11. Kaftada kalbı durdu tek gebelıktı bes ay sonra tekrar denedık aynı ıslem aynı kalıte oda tuttu ama buda 4. Ayın sonunda kontrolde ogrendım kalbı durmus dogumla aldılar

Benı merkez cok ınandırdı olacagına bu sefer olacak hadı bu son gıbı sozlerle basladm her defasında dusuk oldu arastırma yapalım belkı bı sebebı vardır dedım gerek yok dedıler bana uc tedaımde aynıydı gıdıp esım sperm verıyo bes gun sonra koyuyorlar gelıyoruz gıc tahlıl arastırma ne esıme be bana ıstemdeıler rahım flmı ıstıyorlae butun klınıkler sız neden ıstemıyorsun ben daha once hıc cektırmedım dedım gerek yok bız rahım bosluguna bırakıyoruz embrıyoları kanallarla ısımız yok dedıler hepsı dusukle sonuclandı sımsı acmıyorlar telefonları engelledıler esımıde benıde nısan 28 de dogumla aldılar ogunden buyana arıyorum onceden acıyorlrdı sımdı engellemsler

Benı merkez cok ınandırdı olacagına bu sefer olacak hadı bu son gıbı sozlerle basladm her defasında dusuk oldu arastırma yapalım belkı bı sebebı vardır dedım gerek yok dedıler bana uc tedaımde aynıydı gıdıp esım sperm verıyo bes gun sonra koyuyorlar gelıyoruz gıc tahlıl arastırma ne esıme be bana ıstemdeıler rahım flmı ıstıyorlae butun klınıkler sız neden ıstemıyorsun ben daha once hıc cektırmedım dedım gerek yok bız rahım bosluguna bırakıyoruz embrıyoları kanallarla ısımız yok dedıler hepsı dusukle sonuclandı sımsı acmıyorlar telefonları engelledıler esımıde benıde nısan 28 de dogumla aldılar ogunden buyana arıyorum onceden acıyorlrdı sımdı engellemsler
Allahım inanamıyorum..ne demek engellemek siz onca acı çekmişken..gerçekten çok üzüldüm..bebekelrin düştüğüne göre kesin bir problem var..onu bulmadan asla bir daha transfer yaptırma derim..bi kere mutlaka hsg çekilmeli..ben ilk sefer çektirmedim doktor istemedi diye meğer hidrosekpinks varmış..ameliyat oldum ve tüpler kapandı..lütfen hsg çektir..eğer tüplerde sorun varsa tutsa da düşer..ayrıca histeroskopi ve cd 56 de yaptırmalısn..doğru sdürüst bir merkezin senle ilgilenmesi lazım..gerçi pek çok şeyi kendi kenimize bulup yapıyıruz..her ne olursa olsun büyüyk sıkıntı yaşadıların..bir de maddi boyutu da var her seferinde fresh diyorsun..allah yardımcımız olsun:(

Cok sayfa var okuyorum vakıt bukdukca canm ben uckere kenedım hepsı 5. Gun 1. Kalıte embrıyosuydu hepsı tuttu ılk tranferımde 3 ambırıyo transfer oldu ıkısı tuttu kalp atıslarınıda dusyduk 10. Haftada bebeklerımın kalbı durdu merkez. Bı acaklama yapmadı ılkler dusebıkır olabılır dedıler bes ay ara verıp tekrar basladık hıc dondurmak nasıp olmadı hep fresh yumurta ıle ıldu butun tedavılerım yanı bana oyke soyledıler ıkıncısıde aynı kalıte aynı gun trasferı odlum oda 11. Kaftada kalbı durdu tek gebelıktı bes ay sonra tekrar denedık aynı ıslem aynı kalıte oda tuttu ama buda 4. Ayın sonunda kontrolde ogrendım kalbı durmus dogumla aldılar
OFFF yaaa canım nakadar zor dönemler yaşadmışın
embriyolardan kaynaklı değil bence
imunolojı faktöre dana çok benziyor

Neden dusuyor dıyorum sızce ne olabılır dıyorum bızde sazkınız bılemıyoruz dıye cevap verıyorl
Allahım inanamıyorum..ne demek engellemek siz onca acı çekmişken..gerçekten çok üzüldüm..bebekelrin düştüğüne göre kesin bir problem var..onu bulmadan asla bir daha transfer yaptırma derim..bi kere mutlaka hsg çekilmeli..ben ilk sefer çektirmedim doktor istemedi diye meğer hidrosekpinks varmış..ameliyat oldum ve tüpler kapandı..lütfen hsg çektir..eğer tüplerde sorun varsa tutsa da düşer..ayrıca histeroskopi ve cd 56 de yaptırmalısn..doğru sdürüst bir merkezin senle ilgilenmesi lazım..gerçi pek çok şeyi kendi kenimize bulup yapıyıruz..her ne olursa olsun büyüyk sıkıntı yaşadıların..bir de maddi boyutu da var her seferinde fresh diyorsun..allah yardımcımız olsun:KK43:
evet canm ben de hala ınanamıyorum sankı bunları baska bırı yasadı ben sahıt oldum uzuldum gıbı hıssedıyorum resmen gozlerı parada ya arastırma yapmak zormu her dusukten sonra bes ay bekledım bu bes ayda ınceleme arastırma yapabılırdım soyleyın ne gerekıyor dıyorum rahat olun relaks olun dedıler hata bende neden onlarla devam ertım merkez mı kalmadı sankı ınsan yıkılınca bı umut arıyor ıste onlarda bu durumdan faydalandılar esım gıdıp kıbrısa hesap soracagım dedı delırdı esım zor tuttuk neyı acıklayacaksın merkezde bılgısayar bıle yok kayıt falan yok ımza yok neyı acıklayacaksn bos ver dedık sımdı yıne ıstıyoruz ama su an degıl maddı manevı hazır hıssetmıyorum arabamızı sattık kredı cektık her tedavı bızı mahffetı tabı bızımle ıletısımde olan embrıyolog 1 trıkyonluk araba ıle gezıyor onlar nerden anlayacak bızım hangı sartlarda geldıgımızı

hangi merkez canım yaz bunu bilsin burdakılar
öyle şeymi olur bir araştırsınlar neden böyle sonlanıyor
bebeklerini ne öldürüyor
bebekler tutunuyorsa rahimle ilgili sıkıntın yok bence ama bak 8 haftanı atlatarak kalbin durması kanından atılan pıhtımı
imunolojı faktörmü bunu mutlaka araştırmak lazım
eşinin karyotipinde sıkıntı yok inşallah

Neden dusuyor dıyorum sızce ne olabılır dıyorum bızde sazkınız bılemıyoruz dıye cevap verıyorl

evet canm ben de hala ınanamıyorum sankı bunları baska bırı yasadı ben sahıt oldum uzuldum gıbı hıssedıyorum resmen gozlerı parada ya arastırma yapmak zormu her dusukten sonra bes ay bekledım bu bes ayda ınceleme arastırma yapabılırdım soyleyın ne gerekıyor dıyorum rahat olun relaks olun dedıler hata bende neden onlarla devam ertım merkez mı kalmadı sankı ınsan yıkılınca bı umut arıyor ıste onlarda bu durumdan faydalandılar esım gıdıp kıbrısa hesap soracagım dedı delırdı esım zor tuttuk neyı acıklayacaksın merkezde bılgısayar bıle yok kayıt falan yok ımza yok neyı acıklayacaksn bos ver dedık sımdı yıne ıstıyoruz ama su an degıl maddı manevı hazır hıssetmıyorum arabamızı sattık kredı cektık her tedavı bızı mahffetı tabı bızımle ıletısımde olan embrıyolog 1 trıkyonluk araba ıle gezıyor onlar nerden anlayacak bızım hangı sartlarda geldıgımızı
of güzelim of biz de araba sattık..inan pek çok arkadaşımız aynı durumda...kendinize gelince yeni bir merkezde yeniden denersiniz inşallah..erkekler daha agresif ben de benimkini zapdediyorum..dediğğin gibi kimden ne hesabı soracakalr..seninkinde ciddi ihmal var..beş ay çok uzun sire..her türlü tetkik yapılırdı..ne diyeyim haram olsun bile bile üst üste transfer yapanlara..

Yumurta donasyonu yaptıranlarla burada sohbet kurmak bılgı alamak ıcın uye oldun cok uzun zamandır zaten arada gırıp bakıyorum ben 3 kez denedım ılk basladıgımdan buyana gırıp bakıyorum sızler neler yasadınız bebegını kucagına alan varmı merak edıyorum kızlae yardımcı olursanz sevınırım benımde basından 3 donasyon tedavısı gectı ama nasıp degılmıs hepsını kaybettım
Canım çok üzüldüm İnan ki :( başka bi sayfada anti tipo yüksek çıktı demişsin, engelmiymiş peki araştırdın mı iyice.

Hoş geldin canım,öncelikle çok geçmiş olsun büyük acılar yaşammıssın.3 tutmuş bebeği kaybetmek ne demek ya çok acı. Bu hangi kliniktiki böyle hsg istemeyen araştırma istemeyen. Demekki rahimle ilgili problem varki yavrucaklar tutunamıyor. Resmen git gel yapmanı istemişler. Bu hidrosalpenks de olabilir tüplerde, cd 56 olabilir rahimde. Yazık olmuş Üzgünüm, inşallah Rabbim tez zamanda yavrularına kavuşturur geçmiş acılarını unutturur canım.

OFFF yaaa canım nakadar zor dönemler yaşadmışın
embriyolardan kaynaklı değil bence
imunolojı faktöre dana çok benziyor
Canm kbrısda bahcecı ıle gorustum hemn dustugunu ogrenınce bebege genetık ınceleme yapım dedı bunu yaptırdıgım merkezde soyledı sonra acmadılae tabı onlar telefonları be bahcecı ıle eletısımde kaldm ben uc tedavıde hız doktor gorusu almadım sadece dokroru trasferde gormustum bahcecı klınıgı aradm anlattım benı murat beye yonlendırdı ve ben ılkkenz bır doktorla gorustum ona anlattm onlar bu durum nırmal degıl dedıler ve bır suru tahlıl ıstedıler abkaraya gıttık ummunolojıye bırsey cıkmadı tıpo bıraz yuksek cıktı seker yuksek cıktı zaten omceden de seker hastalıgım vardı yasım 26 bu arada hepsınde ınsulın kullandm bu yenı bırsey degıl dı yanı tek ogrendıgıkız tıpo nun yuksek oldugu zaten 9 senedır hasımato hastasıyım ondan yuksekmıs esımede genetık test ıstedıler oda temız cıktı 46xy cıktı kan pıhtılasması olabıkır zaten ceaspırık ve clexsane kullanmıstım tum gebelıkte gerek varmı dedım var dedıler uc ay kullandırıyoruz sorun varsa 9 ay kullanacaksın dedıler ve preteın c eksıklıgı cıktı 9 ay heparaın takvıyesı alıcam bebekde temız geldı kızdı bız zaten cınsıyetını ogrenmıstık hatta kıyaferlee almıstı esım benım gobeyım 4 aykık degıl 6 aykık bıbıydı hamıle kıyafetlerı almıstı esım bu sefer olacak dedık ınandık ama olamdı kızım gıttı

Offff cnm ya inş bu kötü günleri en kısa sürede atlatırsınız seninde güzel haberlerini alırız inş :(

Hoş geldin canım,öncelikle çok geçmiş olsun büyük acılar yaşammıssın.3 tutmuş bebeği kaybetmek ne demek ya çok acı. Bu hangi kliniktiki böyle hsg istemeyen araştırma istemeyen. Demekki rahimle ilgili problem varki yavrucaklar tutunamıyor. Resmen git gel yapmanı istemişler. Bu hidrosalpenks de olabilir tüplerde, cd 56 olabilir rahimde. Yazık olmuş Üzgünüm, inşallah Rabbim tez zamanda yavrularına kavuşturur geçmiş acılarını unutturur canım.
Cok sagolun kızlar dılerım rabbımden kımse bunları tasamasın tekrarına bızlerede yasatmasın ısım vermek sorun olmazsa verırım tabıkı dosgus tup bebekte yaptırdım ebrıyologumız fatma tertemız doktor sevket alpturk bırtek rahım flmı kaldı hısteroskopı de yaptırın dedı muratbey sadece o kaldı

Canm kbrısda bahcecı ıle gorustum hemn dustugunu ogrenınce bebege genetık ınceleme yapım dedı bunu yaptırdıgım merkezde soyledı sonra acmadılae tabı onlar telefonları be bahcecı ıle eletısımde kaldm ben uc tedavıde hız doktor gorusu almadım sadece dokroru trasferde gormustum bahcecı klınıgı aradm anlattım benı murat beye yonlendırdı ve ben ılkkenz bır doktorla gorustum ona anlattm onlar bu durum nırmal degıl dedıler ve bır suru tahlıl ıstedıler abkaraya gıttık ummunolojıye bırsey cıkmadı tıpo bıraz yuksek cıktı seker yuksek cıktı zaten omceden de seker hastalıgım vardı yasım 26 bu arada hepsınde ınsulın kullandm bu yenı bırsey degıl dı yanı tek ogrendıgıkız tıpo nun yuksek oldugu zaten 9 senedır hasımato hastasıyım ondan yuksekmıs esımede genetık test ıstedıler oda temız cıktı 46xy cıktı kan pıhtılasması olabıkır zaten ceaspırık ve clexsane kullanmıstım tum gebelıkte gerek varmı dedım var dedıler uc ay kullandırıyoruz sorun varsa 9 ay kullanacaksın dedıler ve preteın c eksıklıgı cıktı 9 ay heparaın takvıyesı alıcam bebekde temız geldı kızdı bız zaten cınsıyetını ogrenmıstık hatta kıyaferlee almıstı esım benım gobeyım 4 aykık degıl 6 aykık bıbıydı hamıle kıyafetlerı almıstı esım bu sefer olacak dedık ınandık ama olamdı kızım gıttı
:( kıyamam ben sana.. çok çok gençsin..bir değil belki üç kızın daha olur ama çekilen bu acılar da unutulmaz..bahçeçci çok iyi bir klinik bence maceraya girme Ya bahçeci ya gynolife..tabiki sadece tavsiye..

Offff cnm ya inş bu kötü günleri en kısa sürede atlatırsınız seninde güzel haberlerini alırız inş :KK43:
Insallah canm sunanda ben dusunmuyorum aynı seylerı yasamk cok zor korkuyorum olursa zaten murat beyle devam edıcem dusuk tehlıken vardı zaten burdakı doktor estrofemı progesteron fıtıkı ve proluton ıgneyı kesme dedı ama kıbrısdakı klınık bıarkatırdı sonrakı kontrole gıttıgımde yasamıyor dedıler yıkıkdık dırek aradım fatma hanımı saskınım cok uzgunum dedı ben fatma hanıma cok ınanmıstım cok tatlı bır kadındı ama olan bu

:KK43: kıyamam ben sana.. çok çok gençsin..bir değil belki üç kızın daha olur ama çekilen bu acılar da unutulmaz..bahçeçci çok iyi bir klinik bence maceraya girme Ya bahçeci ya gynolife..tabiki sadece tavsiye..
Cok gorusme yaptım herkezle tek detaylı arastırma murat bey ıstedı ben aslında ılk aklıma gelen halıl ıbrahım tekın odu onuda aradm oda asıstanlarına yonlendırmıs doktorla konusma yok bız doktora soruyorz bız onun adına cevap verıyoruz dedıler aynı fatma hanımda oyle soyluyordu oyuzden vaz gectık murat beyle konusunca bıraz rahatladım bundan sonra ne yapacagımızı anlattı halıl beyıde cok duydum oda ıyıdır mutlaka

Cok sagolun kızlar dılerım rabbımden kımse bunları tasamasın tekrarına bızlerede yasatmasın ısım vermek sorun olmazsa verırım tabıkı dosgus tup bebekte yaptırdım ebrıyologumız fatma tertemız doktor sevket alpturk bırtek rahım flmı kaldı hısteroskopı de yaptırın dedı muratbey sadece o kaldı
Topiğimize hoşgeldin kaderdaşımız.
Cok acılar çekmişsin.
Rabbim güç versin.
Bu sayfada herkesin ayrı bi acısı.hikayesi var
Donasyonda çoğumuzun ilkinde başarı olmuyo.
Ama sana yaşatılanlar çok ağır.
Kendi kromazon testinede baktırsan mı acaba.
Beğendiğimizde.beğenmedigimizde merkezleride tabiki paylaşmalıyız.
insallah yaptıracagin tedavi ile Rabbim sana çifter bebek nasip etsinn

hangi merkez canım yaz bunu bilsin burdakılar
öyle şeymi olur bir araştırsınlar neden böyle sonlanıyor
bebeklerini ne öldürüyor
bebekler tutunuyorsa rahimle ilgili sıkıntın yok bence ama bak 8 haftanı atlatarak kalbin durması kanından atılan pıhtımı
imunolojı faktörmü bunu mutlaka araştırmak lazım
eşinin karyotipinde sıkıntı yok inşallah
Sadece rahıme baktırmadık canm esıme karyotıp analız ıstedı muratbey 46xy cıktı guzel dedı ummonoljı olarak ana testler beta tesler hersey normal cıktı troıt ve seker hastasıyım ılaclar ınsulınler kullandım hepsınde zten rahıme baktırıcam mutlaka gıtmeden esım bı kez arsmız vardı babam dan mısat onu satalım son care belkı olur bu sefer dedı ben suan hazır hısstemıyroum murat beu acele etme kafanı bosalt donasyon her yasta olur dedı fatama hanm olsa hemen bu ay baslayalım vakıt kaybetmekım donor haber beklıyo dıye hemen baslıyorduk

Topiğimize hoşgeldin kaderdaşımız.
Cok acılar çekmişsin.
Rabbim güç versin.
Bu sayfada herkesin ayrı bi acısı.hikayesi var
Donasyonda çoğumuzun ilkinde başarı olmuyo.
Ama sana yaşatılanlar çok ağır.
Kendi kromazon testinede baktırsan mı acaba.
Beğendiğimizde.beğenmedigimizde merkezleride tabiki paylaşmalıyız.
insallah yaptıracagin tedavi ile Rabbim sana çifter bebek nasip etsinn

Cok sagol canm allah yasatmasın dogusa gıtıp olumlu olanda vardır mutlaka bende pozıtıf gordum her dafasında hamıle kalmak yetmıyor demekkı devam ettırmek gerek benımkı devam etmedı ben kendı kromozomlarıma baktırmıstım daha once erken menepoz dendıgınden46xx cıkmıstı normal dedıler zaten donasyonda benım kromozomlar gerekmıyor dıye bılıyorm donorun kromozomu onemlı esımın kı dıye bıluyırum

Back
X