• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok teşekkürler canım, gerçekten hayal bile edemiyordum artık durumumu kabullenmiştim. İnşallah hayırlara vesile olur. Darısı inşallah sana ve bekleyen herkese olsun, Rabbimden ümit kesilmez.

Kızlar bugün doktoruma gittim. Ultrason görüntüde yumurtama bakınca kistmi yoksa gerçekten yumurtammı uyanmış diye ama karar veremedi. Yarın tahlil sonucuna göre cevap verecekmis. Lakin eve soru işaretleri ile döndüm. Yumurtamı biraz kanlı gördü gibi. Sizce bu kist ise bu adet döngüsü sadece bir seferlikmi olur sizce?
Yarın cevabimi alacam ama heyecan panik merak uyandırıyor. Bu durumu yaşayan hiç arkadaş varmı?
Aminnn canim benim cümlemizin inşallah. Dediğin durumu bilmiyorum canım. Hiç duymadık açıkçası yaşamadığım için

Yarın görecez bakalım neymiş, bir seferlik gelişse bile buna bile sevindim rahime kan geldi can geldi diye. Bende gerek yaş gerek amh 0.03 değeri ile menepoza yakınımdır.
Bu yüzden gelmediği zamanlar artık girmişimdir diye hep düşünmüştüm.

Tedavinin ertelenmesine üzüldüm ama hayırlısı diyelim gülüm ,geç olsun güç olmasın. Bu bahsettiğin yumurtayı baskılıyan iğne lucrin galiba, bu iğne tekrardan yumurtayı uyutup suni menopozamı sokuyor acaba?
Muhtemelen lucrindir. Dediğin gibi yumurtaları uyutuyor. Adetim başladiginda hemşireyle tekrar iletişime geçeceğim ozaman daha detaylı öğrenmiş olurum.

Bugün periontoloğa gittik biz...iki bebeğimin de kalp atışını duyduk.6+5 günlükler ve ikisi de aynı gününde görünüyor...yolk kesesi 5mm altında olmalıymış 4.17 mm..ikisi de iyi tutunmuş ve kıonumları iyi dedi..çift yumurta ikiziymişler...ilaçlarımın dozunu yüksek buldu estrofemi günde ikiye düşürdü...ufak tefek doz ayarları yaptı..makyaj ya da saç için organik ürüne gerek yok yasak değil boya dedi..
yemek içmek için de yasak koymadı ama protein ağırlıklı beslememi istedi..uzun uzun anlattı...kafein 200 mg kadar serbest birazdan bir ay sonra ilk kez türk kahvesi içicem:) ikiz gebelik olduğu için iki haftada bir görmek istiyor beni..,içime çok çok sindi doktor...hbaerler iyi yani şükürler olsun...

Bugün periontoloğa gittik biz...iki bebeğimin de kalp atışını duyduk.6+5 günlükler ve ikisi de aynı gününde görünüyor...yolk kesesi 5mm altında olmalıymış 4.17 mm..ikisi de iyi tutunmuş ve kıonumları iyi dedi..çift yumurta ikiziymişler...ilaçlarımın dozunu yüksek buldu estrofemi günde ikiye düşürdü...ufak tefek doz ayarları yaptı..makyaj ya da saç için organik ürüne gerek yok yasak değil boya dedi..
yemek içmek için de yasak koymadı ama protein ağırlıklı beslememi istedi..uzun uzun anlattı...kafein 200 mg kadar serbest birazdan bir ay sonra ilk kez türk kahvesi içicem:) ikiz gebelik olduğu için iki haftada bir görmek istiyor beni..,içime çok çok sindi doktor...hbaerler iyi yani şükürler olsun...
Güzel haberleri alınca kendim yaşamış kadar mutlu oluyorum. Hep güzel haberlerinizi alalım.

41 kere maşallah çok çok güzel haber , inşallah sonuna kadar böyle güzel mutlu haber verirsin. Rabbim sağlıkla tontonları kucağına almayı nasip eder canım. Rahat ol artık kendini önce Allaha sonra işi ehline doktorlarına bırak gülüm .

41 kere maşallah çok çok güzel haber , inşallah sonuna kadar böyle güzel mutlu haber verirsin. Rabbim sağlıkla tontonları kucağına almayı nasip eder canım. Rahat ol artık kendini önce Allaha sonra işi ehline doktorlarına bırak gülüm .
sağol kuzum:)şükürler olsun sıradaki güzel haber sizlerden gelsin:)artık hepimizin yüzü gülsün...

Çok şükür canım bebişlere ve kendine iyi bak, bir de canım maydonoz ve bitki çayları yasak özellikle adaçayı onlara dikkat et

Çok şükür canım bebişlere ve kendine iyi bak, bir de canım maydonoz ve bitki çayları yasak özellikle adaçayı onlara dikkat et
ıhlamur hariç bitki çayı içmiyorum...12.haftaya kadar yerleşme ve tutunma devam ediyor dedi doktor..kritik haftalar 12-16-28-30-34 dedi...

Kızlar kafama takılan birşey var. Azonce hemşiremle konuştuk. Adetin 2. Günü lucrin vurulacaksiniz ve o günü 0 kabul ederek 21.gün rahim kontrolüne gideceksiniz dedi. Şimdi bakıyorum lucrini herkes adetin 21. Günü vuruluyor. Bende niye böyle bir protokol var anlayan varsa banada anlatabilirmi? Evet her hastanın tedavisi farklıdır ama o iğneyi vurulup o günlere kadar bekleyince zaten bir sonraki aya kalıp tekrar yumurtlama riskim olmuyormu? Hemde yine âdet günleriyle cakisacakmis gibi görünüyor.

Kızlar kafama takılan birşey var. Azonce hemşiremle konuştuk. Adetin 2. Günü lucrin vurulacaksiniz ve o günü 0 kabul ederek 21.gün rahim kontrolüne gideceksiniz dedi. Şimdi bakıyorum lucrini herkes adetin 21. Günü vuruluyor. Bende niye böyle bir protokol var anlayan varsa banada anlatabilirmi? Evet her hastanın tedavisi farklıdır ama o iğneyi vurulup o günlere kadar bekleyince zaten bir sonraki aya kalıp tekrar yumurtlama riskim olmuyormu? Hemde yine âdet günleriyle cakisacakmis gibi görünüyor.
Ben lucrini adetin 14. Günü vurulmuştum.

Maşallah abla ancak ben dediklerin nelerde Var çok bilmiyorum ya yardımcı olman mümkün mü
Valla benım arkadaslarım ve eslerı dırendı bu ıs balans ısı. İnanma ve sabır ısı. Benım amh ım 44 de 1.02 cıktı yumurram da var ve hatta oyle guzel catlıyor ku ıkı kere yumurta donasyonum ıptal edıldı ve artık lucrın yapılıyor. Ben bunun hem genetık oldugunu hem de hıc aksatmadan senelerdır ıctıgım ( olur ya bır gun evlenırım dıye) gıda destek takvıyelerınden kaynaklı oldugunu dusunuyorum.
Omega 3 ıcın imom, dhea - bıosteron, new lıfe d vıt sprey kullanıyroum 1000 lık, duzenlı vinalac kullandım ( folık asıt te var probıyotıkte ıcınde veya vıtabıotıcs pregnacare prenatal conceptıon alın cok ıyı) , solgar ubıquınol ıctım aksatmadan. Cok su ıcıyorum , gunde bır tane ben ecopırın pro da ıctım. Valla 3 yumurta ıle baslayıp 5 e kadar cıktık. 6. cı gune de gıttı embryolar ama bız sabırsız davrandık. Allahın bır bıldıgı vardır . 42 den sonra her sıklus sansımız yuzde 5 ıdı. Esım yuzde 25 sans ıcın donasyon dedı. Ben d ekabul ettım. Cunku yas aldıkca gebelik rıskı de zor. Ben sadece 42 ye kadsr denemenınızı onerıyorum. en az 72 gun hıcbır sey dusunmeden vucudu hazırlayarak mumkunse fertılıty akupunturu ıle cok cok cok faydalı. 41 yasında 0,08 amh ıle 7.ci denemede arkadasım hamıle kaldı. Dun geldı haberı. Atasehır memorıal de yapıldı ıslem. Allah herkese hayırlısını versın.

Maşallah allah nazardan korusun güzel haberlerinin devamını bekliyoruz çok sevindim. kaç tane abla kaç tane teyzeleri var burada mutlu olan onlardan hep iyi haberler bekleyen haberleri annesi bizlere iletir artık allaha emanet olun anne ve minikleri:-)

Canlarım ben şoklardayım. Hormon testim çıktı. Doktorum kist değil kendi yumurtanmış dedi. Sonucumun güzel olduğunu gerçek adet döngüsüymüş. Kızlar lütfen sonucumu bir değerlendirin ,fikriniz benim için degerli.

Amh..0.03. Enson 2018 Şubat ayında yapılmıştı.

Dün yaptırdığım test sonucu. Adetin 3.günü.

Tsh basal. 1.33
LH. 4.8
FSH. 4.0
Prolaktin. 10.4
Progesteron. 21 altı ( 21 önünde aşağıya doğru bir ok var. Almanya genelinde progesteron tam rakam verilmiyormuş. 21 ve altını işaret ediyorsa normal değer sayıliyormuş.)

E2 estradiol .180
Testosteron. 0.15
DHEA-Sulfat. 27

merkeze ilettim estradiol biraz yüksek bulundu. Perşembe günü tekrar baktiracakmışım. Eğer istedikleri seviyeye düşerse ilaclara başliyacagiz. Eğer düşmesse öbür aya ertenecekmiş

seni cok seviyorummmmm ... Hersey güzel olacak

evet adetın 19.cu,22.co gune kadar lucrın bulunmalı yoksa anlamı yok. Bır kez daha sormanı tavsıye edıyorum.

Allahım hepimizin yardımcısı olsun yaklastılca transfer korkuyorum galıba. 313 ayetel kursı okumayı planlıyorıö. Siz de benım adıma bır tane okur musujuz? Cok tesekkur ederim.

İnşallah hayırlısı canım, rahat ol Allah kerimdir. Eğer senin için sakıncası yoksa bana özelden sadece ismini yazarsan temizlendigimde senin adına adını anarak ayetel kürsi ve yasini Şerif okumak istiyorum

Back
X