• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maşallah allah nazardan korusun güzel haberlerinin devamını bekliyoruz çok sevindim. kaç tane abla kaç tane teyzeleri var burada mutlu olan onlardan hep iyi haberler bekleyen haberleri annesi bizlere iletir artık allaha emanet olun anne ve minikleri:-)
Çok teşekkür ederiz Teyzesi :)

Allahım hepimizin yardımcısı olsun yaklastılca transfer korkuyorum galıba. 313 ayetel kursı okumayı planlıyorıö. Siz de benım adıma bır tane okur musujuz? Cok tesekkur ederim.
Üç tane okudum şimdi senin için daha da okurum İstersen...ezberimde ben en çok ayetel kürsi okuyorum sizler ve kendim için de...

Canlarım ben şoklardayım. Hormon testim çıktı. Doktorum kist değil kendi yumurtanmış dedi. Sonucumun güzel olduğunu gerçek adet döngüsüymüş. Kızlar lütfen sonucumu bir değerlendirin ,fikriniz benim için degerli.

Amh..0.03. Enson 2018 Şubat ayında yapılmıştı.

Dün yaptırdığım test sonucu. Adetin 3.günü.

Tsh basal. 1.33
LH. 4.8
FSH. 4.0
Prolaktin. 10.4
Progesteron. 21 altı ( 21 önünde aşağıya doğru bir ok var. Almanya genelinde progesteron tam rakam verilmiyormuş. 21 ve altını işaret ediyorsa normal değer sayıliyormuş.)

E2 estradiol .180
Testosteron. 0.15
DHEA-Sulfat. 27

merkeze ilettim estradiol biraz yüksek bulundu. Perşembe günü tekrar baktiracakmışım. Eğer istedikleri seviyeye düşerse ilaclara başliyacagiz. Eğer düşmesse öbür aya ertenecekmiş
Fsh Lh prolaktin hepsi çok iyi..normal şartlarda bu hormon değerlerinin menapozla hiç ilgisi yok..bakalım perşembe günü nasıl çıkacak

Sevgili arkadaşlar bu gün minigin kalp atışıni duyduk çok şukur o kadar değişik bir duyguki rabbim hepinize nasip etsin iki üç gündür bulantı fena tiksinme var tüm yemeklerden progestana devam 12 haftaya kadar ‍♀️ estrofemi ikiye düşürdü benimde korkuyorum ama iki hafta sonra tekrar kontrol

Sevgili arkadaşlar bu gün minigin kalp atışıni duyduk çok şukur o kadar değişik bir duyguki rabbim hepinize nasip etsin iki üç gündür bulantı fena tiksinme var tüm yemeklerden progestana devam 12 haftaya kadar ‍♀️ estrofemi ikiye düşürdü benimde korkuyorum ama iki hafta sonra tekrar kontrol
Canım gözün aydın :) ben de dün geceden beri perişanım mide bulantısından..iş yerinde bile uyudum..umarım çabuk geçer ben olmaz sanıyordum olsun varsın çekeriz :) çubuk kraker ye canım çok iyi geliyor

Cok.sevindim korkma her anın tadini.cikar :)

Gözün aydın. Bebisini sağlıkla kucağına almayı kismet etsin. :*

Biz 1 aylik.olduk dugularim her gecen gun dahada yogunlasiyo meleklerim.uykudayken bile ozluyorum en guzelide herkes kızin sana benziyo dediklerinde bana cook.uzak gibi gözuken hayal bile edemezken suan 1 aylık.olduk bile sakin.pes etmeyin esim bana oyle diyo hic pes etmedin guzel haberlerinizi bekliyorum ve her aninizi paylasın bizimle hamile kalip uzaklasmayin burdan :))

Biz 1 aylik.olduk dugularim her gecen gun dahada yogunlasiyo meleklerim.uykudayken bile ozluyorum en guzelide herkes kızin sana benziyo dediklerinde bana cook.uzak gibi gözuken hayal bile edemezken suan 1 aylık.olduk bile sakin.pes etmeyin esim bana oyle diyo hic pes etmedin guzel haberlerinizi bekliyorum ve her aninizi paylasın bizimle hamile kalip uzaklasmayin burdan :))
Ay gözlerim doldu okurken:)bizim için de bi sarıl kokla öp annesi onları:)başka topiklere bakıyorum hatta bi tanesine merhaba da dedim ama kendimi buraya ait hissediyorum..çünkü bizim yaşadıklarımız çok farklı sıradan gebelik hatta sırdan tüp bebek hikayesinden..ve ancak biz birbirimizi anlarız..kız sana benziyormuş ya benim de hayalim o:)umarım kız bana oğlan babasına benzer...odakladım kendimi bi kız bi oğlana:) güle güle büyüt arkadaşım...diğer güzel arkadaşlarımız için de istinasız her gün defalarca dua ediyorum edicem de...

Ay gözlerim doldu okurken:)bizim için de bi sarıl kokla öp annesi onları:)başka topiklere bakıyorum hatta bi tanesine merhaba da dedim ama kendimi buraya ait hissediyorum..çünkü bizim yaşadıklarımız çok farklı sıradan gebelik hatta sırdan tüp bebek hikayesinden..ve ancak biz birbirimizi anlarız..kız sana benziyormuş ya benim de hayalim o:)umarım kız bana oğlan babasına benzer...odakladım kendimi bi kız bi oğlana:) güle güle büyüt arkadaşım...diğer güzel arkadaşlarımız için de istinasız her gün defalarca dua ediyorum edicem de...
Kokladim.teyzesi Allah.gonlune gore versin icimdeki his kız erkek :))

Arkadaşlar merhaba
Ben sizlere bişey soracağım.
Ben bu gün 12. Gün rahim kontrolüm vardı.
Rahim 8.8 ....12 güne göre nasıl sizce.
Birde benim rahim içinde myom var ve 30 mm. Olmuş.
Doktor ne olumlu nede olumsuz konuştu.
Sizlerce nasıl..
Lütfen bana akıl verin ..
Kafam çok karıştı.
Teşekkürler ::))

Arkadaşlar merhaba
Sizlerce nasıl..
Kafam çok karıştı.
Bende de.miyom vardi arladasimdada suan.oda ikizlere hamile korkma dua et :)

Arkadaşlar merhaba
Sizlerce nasıl..
Kafam çok karıştı.
Hazancim Rahim gayet iyi zaten ilaclara baslayinca kalinligi daha da fark atar... Myom lu burda benim de bildigim arkadaslar hamile oldu kafana bir sey takma rahat ol :)

Arkadaşlar merhaba
Sizlerce nasıl..
Kafam çok karıştı.
Hazan kuzum rahim kalınlığı güzel ama miyomun servikse doğru olması kafanı karıştırmak istemem ama doktora sor bir sıkıntı yaşatmaz inşallah
bak rahim dışı ve kas içi miyomlardan sıkıntı olmaz ama rahmin içine doğru giren miyomlar sıkıntı yaşatır

Arkadaşlar merhaba
Sizlerce nasıl..
Kafam çok karıştı.
Rahim çok iyi dada altı gğn var 10u geçer bence..miyom için zazaya katılıyorum gerçi çok küçük boyutu ama yine de başka birine de göstersen keşke için rahat olur..

Back
X