• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ay kuzummmm gözün aydın...37,hafta güzel..çok minik değildir:)güle güle büyüt ve lütfen bize de dua et canım:)
Biraz minik teyzesi ama çok savaşçı.Sarılıktan dolayı çok kilo kaybetti ama emmesi çok güçlü ve sütüm çok iyi şükürler olsun.Canı gönülden dualarımdasın canım.❤️❤️❤️

Uzun zamandır sayfaya girememistim ne guzel seyler olmuş cok mutlu oldum agzim kulaklarimda okuyorum @ladyecz18 ve @Sebida pozitif haberi almışlar insallah saglikla dogum yaptıkları gunleri de göreceğiz morkanatlarim morkanatlarim ve S selmamelek bebekleri bu dunyaya merhaba demis inşallah hayirli sağlıklı bir omurleri mutlu bir aileleri olur insallah test günü bekleyen arkadaslarimiz da pozitifi gorurler bize de yeni tedaviye başlamak için umut olur moral olur
çok teşekkür ederim .Rabbim tüm arkadaşlarımıza yaşatsın

Pazartesi test günüm bugün 9. Gün idrar testi yapiyorum 6.günden beri malesef hicbirinde çıkmadı :KK43: pazartesi kandada çıkmaz büyük bi ihtimalle hakkimda hakkimizda hayirlisi ne ise o olsunn
Sevgicim yemin ederim bu kaç sene uğraşmada anladım bu işin şans olduğunu
dün bir genç arkadaşımında negativ haberini adım
rahminin ultrason resmini atmışdı bana transfer önesi çok güzel 3 çizgili ve kalınlığı miometriumun durumu şahane
embriyoları ngS en iyi testen çıkmış 2 sağlıklı embriyo
vede kadın sağlıklı doğum bile yapmış
3 kızı var erkek için gitmişdi

rahminin ultrason resmini atmışdı bana transfer önesi çok güzel 3 çizgili ve kalınlığı miometriumun durumu şahane

Gerçekten öyle herşey mükemmel olsa bile rabbim ol derse olur nasibimizde varsa cocuk sahibi olmak elbet bir gün bizede nasip olur ama yoksa ne yaparsak yapalim olmaz giderkende bile hep dualarım rabbim hayirli saglikliysa nasip etsin yoksa etmesin tabi pazartesi günü yaptiricagım kan sonucunuda çok merak ediyorum inşallahh bir gun bizde ANNE olabiliriz

Dün sana sorduğum arkadaşım ilk tüp bebek eşinin spermler felaket morfoloji bir 20-25 milyon toplam sperm arkadaşımın amh çok düşük fsh yüksek rahimde miyımlar vardı onlar alındı ille deneme üç embriyo oluştu ikisini koydular bugün değer 290 olmuş..oldu ysni bin Şükür..ben artık aşırı içinde olduğum için yüzde yirmi diye düşünmüştüm en iyi ihtimal ama gerçekten tamamen şans bu iş artık iyice Eminim...en çok dua ettiklerimin hep oldu rabbim sana da sevgisaygıyada diğer cankm arkadaşlarıma da acilen nasip etsin..şans dönsün artık...

Dün sana sorduğum arkadaşım ilk tüp bebek eşinin spermler felaket morfoloji bir 20-25 milyon toplam sperm arkadaşımın amh çok düşük fsh yüksek rahimde miyımlar vardı onlar alındı ille deneme üç embriyo oluştu ikisini koydular bugün değer 290 olmuş..oldu ysni bin Şükür..ben artık aşırı içinde olduğum için yüzde yirmi diye düşünmüştüm en iyi ihtimal ama gerçekten tamamen şans bu iş artık iyice Eminim...en çok dua ettiklerimin hep oldu rabbim sana da sevgisaygıyada diğer cankm arkadaşlarıma da acilen nasip etsin..şans dönsün artık...
İnşallah KUzum inşallah

Merhaba embriyo donasyonu prosedürü basıl oluyor , veren donörlerin özelliklerini ya da fotolarını görebiliyor muyuz
Merhabalar...ben sadece sperm donasyonu yaptırdım...embriyo ile ilgili bir tecrübem yok maalesef...Bundan sonra da olmayacak sanırım...Çünkü bu günlerde eşimin sağlık sorunları var maalesef. ..eşime 3 gün önce pankreas kanseri (büyük ihtimalle) teşhisi kondu ve zor bir sürece başladık...Allah yardımcımız olsun inşallah....sizlerden ricam dualarınızda bizi unutmayın....ve hiçbir şeye üzülmeyin...

Merhabalar...ben sadece sperm donasyonu yaptırdım...embriyo ile ilgili bir tecrübem yok maalesef...Bundan sonra da olmayacak sanırım...Çünkü bu günlerde eşimin sağlık sorunları var maalesef. ..eşime 3 gün önce pankreas kanseri (büyük ihtimalle) teşhisi kondu ve zor bir sürece başladık...Allah yardımcımız olsun inşallah....sizlerden ricam dualarınızda bizi unutmayın....ve hiçbir şeye üzülmeyin...
Allah yardımcınız olsun allah acil şifa versin inşallah . tez zamanda tedaviniz başarılı olur iyi haberinizi alırız buradan

Çok geçmiş olsun eşine, acil şifalar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun canım

ALLAH yardimciniz olsun rabbim dermansız dert vermesiin insallahh dualrim sizinle

Çok çok geçmiş olSUN ANIM
inşallah yalnış olur teşhisi

Herşeyin başı sağlık..allahım tez zamanda şifasını versin sana da güç kuvvet versin..çabucak iyileşsin inşallah..dualarımız senle..

Merhaba Arkadaşlar
Ben 2 hafta önce kanama nedeniyle acil sezeryana alındım.
4,5 saatlik zorlu ameliyat yaşadım.Çünki 2 plezantada rahme yapışmış ve , plezantaları çıkarırken rahim parcalanmış.Son anda bol dikişle rahim kurtarılmış.
Kan verdiler,Çok acılar çektim çok.
Bebeklerim erken doğdukları için 2 haftadır küvezdeler.ve 2 hafta daha küvezde kalıcaklar.Tek sorun kilolarının az olması şükürler olsun baska sorunumuzda yok.
Hergun oğlumun ve kızımın yanlarina gidiyorum : )
Artık iyiyim ve sizlerle paylasmak istedim.
Doğuma girmeden önce sayfadaki ismini hatırladıgım kisileri ismiyle (ki onların 2si hamileymis cok sevindim ) ve genel olarak tüm kaderdaşlarımın anne olması için dualar ettim.
Rabbim başta Zaza olmak üzre tüm sayfada ki arkadaşlarımı Anne olma müjdesi ile müjdelesin inşallah.
Bebeklerinizi iyi günlerde büyütün inş. Size de çook geçmiş olsun.çok zor olmuş.dr. hamilelik sırasında rahim duvarına plasentanın yapıştığını göremiyor mu acaba ? Neden böyle oldu merak ettim.bebekleriniz bence de zamanla kilo alır.mamadan da korkmayın inş sütünüz çok olur ama ilk günler haftalar kilolar gram gram artıyor.bende öyle olmuştu.sonradan da hepsi bitiyor :nazar::nazar:

Allah acil şifalar versin cok cok geçmiş olsun .

Back
X