• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhabalar...ben sadece sperm donasyonu yaptırdım...embriyo ile ilgili bir tecrübem yok maalesef...Bundan sonra da olmayacak sanırım...Çünkü bu günlerde eşimin sağlık sorunları var maalesef. ..eşime 3 gün önce pankreas kanseri (büyük ihtimalle) teşhisi kondu ve zor bir sürece başladık...Allah yardımcımız olsun inşallah....sizlerden ricam dualarınızda bizi unutmayın....ve hiçbir şeye üzülmeyin...
Canım cok cok cok üzüldüm. Rabbim tez vakitte şifasını versin sızı birbirinize bagıslasın ınsallah

Bebeklerinizi iyi günlerde büyütün inş. Size de çook geçmiş olsun.çok zor olmuş.dr. hamilelik sırasında rahim duvarına plasentanın yapıştığını göremiyor mu acaba ? Neden böyle oldu merak ettim.bebekleriniz bence de zamanla kilo alır.mamadan da korkmayın inş sütünüz çok olur ama ilk günler haftalar kilolar gram gram artıyor.bende öyle olmuştu.sonradan da hepsi bitiyor :nazar::nazar:
Çok teşekkür ederim.
Prof. perinatolog korturolünde hamileliğimi yaşamış olmama karşın , görünmemiş demek.
Bende hiç üstünde durmuyorum değiştiremeyeceğim hiç bi şey için stres yapmak istemiyorum.
Haklısın 20_30 gr larla büyüyolar.
Sağlıkları iyi olsun biz bunca yıl beklemişiz , küvezden çıkışıda sabırla bekleriz : )

Sevgicim yemin ederim bu kaç sene uğraşmada anladım bu işin şans olduğunu
dün bir genç arkadaşımında negativ haberini adım
rahminin ultrason resmini atmışdı bana transfer önesi çok güzel 3 çizgili ve kalınlığı miometriumun durumu şahane
embriyoları ngS en iyi testen çıkmış 2 sağlıklı embriyo
vede kadın sağlıklı doğum bile yapmış
3 kızı var erkek için gitmişdi

Galiba NGS'yi şöyle düşünmek lazım.
İnsan türünden bir canlı oluşabilmesi için kromozomların dizilişinin belli bir şablona uyması gerekiyor. NGS testi ona bakıyor bence, o şablona uyduğunu, normal olduğunu söylüyorlar. Ama şablona uyan her embriyo bebek/insan oluşturmuyor. Ben böyle anlıyorum ngs testini.

Sevgicim yemin ederim bu kaç sene uğraşmada anladım bu işin şans olduğunu
dün bir genç arkadaşımında negativ haberini adım
rahminin ultrason resmini atmışdı bana transfer önesi çok güzel 3 çizgili ve kalınlığı miometriumun durumu şahane
embriyoları ngS en iyi testen çıkmış 2 sağlıklı embriyo
vede kadın sağlıklı doğum bile yapmış
3 kızı var erkek için gitmişdi
Zaza bu bahsettiğin arkadaşın bizim sonucunu beklediğimiz mi?

Galiba NGS'yi şöyle düşünmek lazım.
İnsan türünden bir canlı oluşabilmesi için kromozomların dizilişinin belli bir şablona uyması gerekiyor. NGS testi ona bakıyor bence, o şablona uyduğunu, normal olduğunu söylüyorlar. Ama şablona uyan her embriyo bebek/insan oluşturmuyor. Ben böyle anlıyorum ngs testini.
Bence embriyoyu nakadar çok kurcalarsın iyi olan bile bozulur
En düzünü Allah bilir

Bugün transfer sonrasi 11. Günü erken gebelik testi yaptım cok cok silik 2. Cizgi cikti ilkinde kimyasal gebelik yaşadim yarin test günum boyle silik cikip betahcgsi yüksek cikan varmi?

Bugün transfer sonrasi 11. Günü erken gebelik testi yaptım cok cok silik 2. Cizgi cikti ilkinde kimyasal gebelik yaşadim yarin test günum boyle silik cikip betahcgsi yüksek cikan varmi?
ben de hicbir sey cikmadi silik bile degildi, kan testi bile cikmadi ama 8.ci gundu sonra 9.cu gun silik cikti yeniden kan testi yaptirdim cikti. Bence hamilesiniz. Simdiden hayirli olmasini cani gonulden dilerim.

ben de hicbir sey cikmadi silik bile degildi, kan testi bile cikmadi ama 8.ci gundu sonra 9.cu gun silik cikti yeniden kan testi yaptirdim cikti. Bence hamilesiniz. Simdiden hayirli olmasini cani gonulden dilerim.

Cok cok silik belli belirsiz 11. Bundan onceki transferde 10. Gün daha belirgindi 34 gibi cikti betahcg bu cok hafif bi cizgi yarin hcg 10 15 mi cikicak cok korkuyorumm yine kimyasal olucak diye okadar gün gecti şu bir gün gecmek bilmiyor:(

Kan testindeki sonucun neydi ?? Rabbim sana bagışlasin melegini inşallah

Test bende 11.gün hiç çıkmadı ertesi gün kan testi 385 ti 2 günsonra 789. İnşallah hamilesin canım güzel haberler alırız senden

Son düzenleme:
Cok cok silik belli belirsiz 11. Bundan onceki transferde 10. Gün daha belirgindi 34 gibi cikti betahcg bu cok hafif bi cizgi yarin hcg 10 15 mi cikicak cok korkuyorumm yine kimyasal olucak diye okadar gün gecti şu bir gün gecmek bilmiyor:(
Canım bence yarın tahmininden yüksek bir değer çıkacak bebek geç tutunmuş olabilir..biliyorsun değerden çok artış önemli..umarım katlanarak artar iyi haberini bekliyoruz

Dün sana sorduğum arkadaşım ilk tüp bebek eşinin spermler felaket morfoloji bir 20-25 milyon toplam sperm arkadaşımın amh çok düşük fsh yüksek rahimde miyımlar vardı onlar alındı ille deneme üç embriyo oluştu ikisini koydular bugün değer 290 olmuş..oldu ysni bin Şükür..ben artık aşırı içinde olduğum için yüzde yirmi diye düşünmüştüm en iyi ihtimal ama gerçekten tamamen şans bu iş artık iyice Eminim...en çok dua ettiklerimin hep oldu rabbim sana da sevgisaygıyada diğer cankm arkadaşlarıma da acilen nasip etsin..şans dönsün artık...
Yesilada
Bugun adet gunune gore 5 hafta oldu benim. Perinatolog bulduk bir tane gidecegiz ogleden sorna. Haftaya Sali da normal takibimi yapan dr um cagirmisti. Sizce kese bugun gorulebilir mi eger hersey yolunda ise?
Lady perinatolog kime gidiyorsun? Cok yok ya Ist. de. Merakimdan sordum.

Back
X