Maşallah maşallah maşallahKızlar 12.gün kan sonucum 92 çıkmış, merkez herşey yolunda dedi ya inşallah. Allahım isteyen dileyen herkesin bekleyen herkesin dileğini muradını kabul et Allahım inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah maşallah maşallahKızlar 12.gün kan sonucum 92 çıkmış, merkez herşey yolunda dedi ya inşallah. Allahım isteyen dileyen herkesin bekleyen herkesin dileğini muradını kabul et Allahım inşallah
Cok sükür ya :))))) sabah dan beri haberini bekliyordum Rahatladim simdi bendeÇıktı canım Vertretung yapan doktor benim doktorumu aramış sonucu söylemiş. Benim doktorum çığlık çığlığa beni aradı hamilesin diye.
12.gün B-HCG 92 çıkmış :)
Amin ins gozunuzaydin darısı bizlereKızlar 12.gün kan sonucum 92 çıkmış, merkez herşey yolunda dedi ya inşallah. Allahım isteyen dileyen herkesin bekleyen herkesin dileğini muradını kabul et Allahım inşallah
Çok sağol canım ,inşallah darısı en kısa sürede sendende diğer bekleyen gün sayan tüm arkadaşlarımıza inşallah, Allahım isteyen dileyen herkezin kucağını doldursun.Amin ins gozunuzaydin darısı bizlerebizlerde bu güzel haberleri paylasalim ins sizin ilk donasyondu degilmi
Cok sükür ya :))))) sabah dan beri haberini bekliyordum Rahatladim simdi bende
Allah razı olsun sizden canımMaşallah maşallah maşallah![]()
Pablocum gözün aydın bak bebisin bebislerin tuttu. Endise etme artik. Ilacla düşer diger değerler:)) Gerci sen yazdıkca ben de aa tmm buna da dikkat etmek lazım. Zamani gelince baktirayim oluyorum sen yazdıkcaKızlar 10.gün kanı B-HCG 43 çıkmıştı ya
TSH 3.43 çıkmış çokmu yüksek çokmu kötü?
FT3 2.9
FT4 1.2
TSH basal 3.43
Ev doktoru L-Throx 25 Mikrogramm tablet verdi günde bir tablet al dedi. Sizce tsh sonucum beta sonucunu etkilermi? Yada etkiledimi? Transfer öncesi 1.30 larda olan tsh nasıl bi anda bu kadar yükselmiş?
Çok sevindim canımÇıktı canım Vertretung yapan doktor benim doktorumu aramış sonucu söylemiş. Benim doktorum çığlık çığlığa beni aradı hamilesin diye.
Pablocum gözün aydın bak bebisin bebislerin tuttu. Endise etme artik. Ilacla düşer diger değerler:)) Gerci sen yazdıkca ben de aa tmm buna da dikkat etmek lazım. Zamani gelince baktirayim oluyorum sen yazdıkca![]()
Aminnn inşallahÇok sevindim canımdarısı başımıza
Allahıma çok çok çok şükürÇıktı canım Vertretung yapan doktor benim doktorumu aramış sonucu söylemiş. Benim doktorum çığlık çığlığa beni aradı hamilesin diye.
Çok şükür zazam inşallah güzel dileklerin için. Allahım en kısa zamanda en güzelini fazlasıyla sana tattirsın inşallah canım , burdaki herkez senin duacın, hepimizin üzerinde senin emeğin çok hakkın ödenmezAllahıma çok çok çok şükür
Allahım bu gebeliği kucağına almayı nasip etsin
Her şey yağ gibi gitsin inşallah
Insallah Pablocum. Vallahi deli gibi korkuyorum. Bu önümdeki günler hem cabucak gecsin istiyirum hem de ya negatif çıkarsa diye gecmesin istiyorum. Bir delilik hali işteMurakami canım bebişlerin dedin inşallah canımmmm inşallah. Seninde az zamanın kaldı inşallah sendende güzel haberler alırız. sende mutlu sona yavruna kavuşursun gülüm
Aynen Zazacim eskilerden bir sen aklimdasin artık. Icimden bebisi olsun diye geçirdiğim tum güzel bayanlar hamile şimdi. Darisi senin başına. Senin siran geldi artıkÇok şükür zazam inşallah güzel dileklerin için. Allahım en kısa zamanda en güzelini fazlasıyla sana tattirsın inşallah canım , burdaki herkez senin duacın, hepimizin üzerinde senin emeğin çok hakkın ödenmez
Gözün aydın Canım maşallah Rabbim kucağına sağlıkla aldırsın inşallah hamiş olduğun zaten belliydi hepimiz söyledik rahatlamışsındır artık hadi bakalımKızlar 12.gün kan sonucum 92 çıkmış, merkez herşey yolunda dedi ya inşallah. Allahım isteyen dileyen herkesin bekleyen herkesin dileğini muradını kabul et Allahım inşallah
Zizum çok üzüldüm İnanVazgeçmeyeceğim ama benim maddi imkanım yok gibi birşey bu parayı 7 senede zor biriktirmiştik. Ne yapacağımı bilmiyorum
Aminn canim benim aminnnHepinize dualarınız ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Hep en ufakta birşey olsa cevapladınız. Herkes kaderini yaşıyor. Bu sefer olmadı ama Rabbim bir kapı açar inşallah. Ozaman yine deneyeceğim. Moralim dün çok bozulmuştu ama bugün moralim iyi. Bu negatifi görmemiz lazımmış diyorum kendi kendime. Rabbim neylerse güzel eyler. İnşallah anne olmak isteyen herkes muradına erer.
Canım hayırlı olsun bebeğin. Rabbim sağlıkla hayırlı bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip eylesin inşallahKızlar 10.gün kanı B-HCG 43 çıkmıştı ya
TSH 3.43 çıkmış çokmu yüksek çokmu kötü?
FT3 2.9
FT4 1.2
TSH basal 3.43
Ev doktoru L-Throx 25 Mikrogramm tablet verdi günde bir tablet al dedi. Sizce tsh sonucum beta sonucunu etkilermi? Yada etkiledimi? Transfer öncesi 1.30 larda olan tsh nasıl bi anda bu kadar yükselmiş?
Hayırlısıyla geçer canım sen sakin ol sakın strese girme. O korkular zaten hiç bitmiyor :) pozitivi alsan bile devam ediyor :) bu seferde acaba iyimi acaba sağlıklımı herşey yolundamı diye bitmiyor yani anlıyacağın. Allah hayirlisini sagliklisini nasip etsin hepimiz için.Insallah Pablocum. Vallahi deli gibi korkuyorum. Bu önümdeki günler hem cabucak gecsin istiyirum hem de ya negatif çıkarsa diye gecmesin istiyorum. Bir delilik hali işte![]()