• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tombili testi nedir cnm birde şimdi baktım turkiyeden gitmek bayağı zor görünüyor
Trompofili paneli. Yanlis yazmış olabilirim. :)) Yaptiracaksaniz hemen simdi yaptirin cikmasi 1,5 ı buldu :( Turkiyeden gitmesi zor degil aslinda. Ucakla 2 saatte oradasiniz. Kibrisla ayni şey :) Ama ingilizceniz yoksa dusunmeyin zaten. Kibrista cok iyi merkezler var. Bizim tercihimiz Cek oldu ama arada pek fark yok. Bizim icimize öyle sindi o yüzden Cek e gittik. Yoksa merkezlerin hepsi aynı yöntemleri uyguluyorlar. Üstelik kibrista aynı dili konusma avantajı var. Bence kafanizi baska yerlerle karistirmayin :))

Cnm ilk önce teşekkür ediyorum. Inşallah bu sefer hayırlı olur bizde seviniriz tam 17 yıldır bekliyoruz son 10 senedir uğraşıyorum bazen çok yoruldum diyorum sonra hemen vazgeçiyorum bir bebeğimiz olmasi için eşimle çok uğraştık ilk önceleri yumurtam vardı o zamanda paramız yoktu ne yazıkki elimizdeki imkanlarla kendi yumurtamızla iki sefer denedik olmadi bu arada bir tanede kendiliğinden olan gebelik ve sonu düşükle sonuçlandı neyse sonra bize yumurtalarım çok kalitesiz olduğu için dananasyonu dediler ama o zamanlar bizim için pahalıydı eşimle deliler gibi çalışmaya başladık bu arada çalışırken işlerimiz büyüdü vok şükür bir kaç sene buz ara verdik tam artık herseyimizle hazırız dedik fakat hep negatifleri aldık.en sonuncusunu 5 ay önce aldim tabiki yine hüsran ben vazgeçmiştim ama eşim bir türlü vazgeçmedi çok üzülüyor okadar sansliyimki dünyalar iyisi bir eşe sahibim ben kendisine taşıyıcı anneyi bile telif ettim insan çaresiz kalınca yada benden ayrıl bile dedim çünkü benim eşimde benden yaşca biraz küçük ama hiç birini kabul etmediği senden olucak yada hiç dedi ama dükkana gelen o çocuklara nasıl baktığını kucağından indirmeden kimin olursa olsun tüm çocukları çok seviyor sonra gözlerindeki o hüzün bulutlarını görüyorum ve kalbin çok açıyor bende yeniden bir heves gelsi mutlaka olacak diyorum rabbimden istiyorum umarım bizim için bakü iyi gelir. Sevgiler kusura bakma başını ağrıttım arkadaşım bu arada biz kktc gidemedigimizden mecburen baska ülkede bakıyoruz sevgiler
Umarim bu sefer bebisiniz olur :)) Cok ugrasmissiniz. Vakti gelmiş,tum kalbimle size güzel bir gebelik diliyorum. Baku ye gittiginizi hatirlayamamistim simdi bu mesajinizi okuyunca hatırladım. Baku de basari yakalamis arkadaslar var. Isterseniz onlarla da iletisime geçin. :))

Umarim bu sefer bebisiniz olur :)) Cok ugrasmissiniz. Vakti gelmiş,tum kalbimle size güzel bir gebelik diliyorum. Baku ye gittiginizi hatirlayamamistim simdi bu mesajinizi okuyunca hatırladım. Baku de basari yakalamis arkadaslar var. Isterseniz onlarla da iletisime geçin. :))
Cnm güzel dileklerin:) için tşk ediyorum. Kimler var acaba bakü 'ye gidenler varsa iletişime geçsin lütfen hangi merkez bende merak ettim bu sefer bende artık bilgi almak istiyorum

Sonucum 0.1 çıktı, artık ne üzülebiliyorum ne isyan edebiliyorum. Hislerim dondu artık. Şimdi Sperm Dna hasar paneli testi vereceğiz. Eğer sıkıntı yoksa ki inşallah yoktur. Kıbrısa gideceğiz. Varsa bir süre eşim tedavi görecek. İnşallah eşimin sperminde sorun yoktur tüm sorun bendedir ve Kıbrıstaki dönorümüzle başarıya ulaşırım

Sonucum 0.1 çıktı, artık ne üzülebiliyorum ne isyan edebiliyorum. Hislerim dondu artık. Şimdi Sperm Dna hasar paneli testi vereceğiz. Eğer sıkıntı yoksa ki inşallah yoktur. Kıbrısa gideceğiz. Varsa bir süre eşim tedavi görecek. İnşallah eşimin sperminde sorun yoktur tüm sorun bendedir ve Kıbrıstaki dönorümüzle başarıya ulaşırım
İnşallah canım sorunsuz şekilde olur Allah gebeliğin nasip eder hayırlısı olsun iyi haberlerle gel

Gynolife embriyolog Mesut beyle konuştum dediki. 50 milyon sperm yüzde 30 ileri harekette mutlaka sağlıklı sperm vardır. Bu durumunuzun yumurtadan kaynaklandığı belli dedi. Sanırım artık yolum belli oldu. Lütfen sizde benimle tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Eşlerinizin sperm durumları neydi?

Gynolife embriyolog Mesut beyle konuştum dediki. 50 milyon sperm yüzde 30 ileri harekette mutlaka sağlıklı sperm vardır. Bu durumunuzun yumurtadan kaynaklandığı belli dedi. Sanırım artık yolum belli oldu. Lütfen sizde benimle tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Eşlerinizin sperm durumları neydi?
Canım morfoloji de önemli onu yazmamışsın ama 50 miyon ve yüzde 30 hareketli tüp bebek için son derece yeterli..hatta yumurta iyiyse doğal yolla bile oalbilir..ama tabiki dna hasarı yaptrıın...sperm fish ve dna hasarı baktırdık biz herşeye rağmen...muhtemelen yumurta donasyonuyla olacak canım..umarım ilk seferde olur..lütfen herşeye baktır eksik gitme...cd 56 çok öenmli kandan baktır...hsg histereskopi trombofoli paneli..hepsni yaoptır hazır git canım..umarım iyi donör ve altın yumurta ilk seferde denk gelir..

Canım morfoloji de önemli onu yazmamışsın ama 50 miyon ve yüzde 30 hareketli tüp bebek için son derece yeterli..hatta yumurta iyiyse doğal yolla bile oalbilir..ama tabiki dna hasarı yaptrıın...sperm fish ve dna hasarı baktırdık biz herşeye rağmen...muhtemelen yumurta donasyonuyla olacak canım..umarım ilk seferde olur..lütfen herşeye baktır eksik gitme...cd 56 çok öenmli kandan baktır...hsg histereskopi trombofoli paneli..hepsni yaoptır hazır git canım..umarım iyi donör ve altın yumurta ilk seferde denk gelir..

hsg çektirdim hidrosalpenks vardı tüpüm bağlandı. Trombofili paneli baktırdım normal. Dna hasar baktırıyoruz. Bir tek dediklerniz arasında cd 56 baktırmadım. Onu kimse istememişti. O test ne için?

hsg çektirdim hidrosalpenks vardı tüpüm bağlandı. Trombofili paneli baktırdım normal. Dna hasar baktırıyoruz. Bir tek dediklerniz arasında cd 56 baktırmadım. Onu kimse istememişti. O test ne için?
canım hatırlaım okumuştum yaptırdıklarını..bağışıklık sistemi ile ilgili..benim sınırda çıktı..o yüzden hala kortizon ilacı alıyorum...rahim bebeği yabancı madde algılayıp reddediyormuş..o yüzden ertesi gün çıkıyor 150 tl fiyatı lütfen baktır..

CD56 Testi Nedir?
CD56 testi, katil hücreler olarak bilinen ve gebeliğin oluşmasını olumsuz yönde etkileyen hücrelerin, rahim iç tabakasındaki yoğunluğunun tespit edilmesini sağlayan bir testtir.
Gerek kendiliğinden olan gebeliklerde gerekse tüp bebek tedavileri sonrası elde edilen gebeliklerde embriyonun rahim iç tabakasına yerleşmesi esnasında çok sayıda moleküler mekanizma devreye girmektedir. Bu mekanizmalar içerisinde bağışıklık sisteminin gebelik için uygun bir düzeyde olmasının büyük önemi vardır.
Son yıllarda yapılan bilimsel çalışmalarda özellikle doğal öldürücü hücrelerin (NK hücreleri) rahme yerleşme aşamasında son derece önemli rol oynadıkları gösterilmiştir. NK hücrelerinin yoğunluğunun rahim iç tabakasında normalden fazla ya da az olması embriyoların rahme yerleşmesini olumsuz etkileyebilmektedir. Bu hücrelerin rahim iç tabakasında normalden fazla olması gebelik kayıplarının nedenlerinden biri olarak gösterilmek

canım hatırlaım okumuştum yaptırdıklarını..bağışıklık sistemi ile ilgili..benim sınırda çıktı..o yüzden hala kortizon ilacı alıyorum...rahim bebeği yabancı madde algılayıp reddediyormuş..o yüzden ertesi gün çıkıyor 150 tl fiyatı lütfen baktır..

Teşekkür ederim güzel anne

Buna da sanırım rahimden doku alıp bakmıştı doktorum. Sorun yok demişti. İkisi aynı şey mi acaba?

Back
X